header

Собствено Търсене

Четвъртък, 12 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Огледалото

Обеците - огромни

Обеците -  огромни

Основната тенденция в модната бижутерия са модните обеци, които трябва да бъдат големи и изразителни. Модните обеци ще ви помогнат да регулирате формата на лицето - за това дава предпочитание за дълги обици. За да подчертаете красотата и цвета на очите си, трябва да изберете обици със същия цвят като очите си.
Друга тенденция на 2019-2020 г. е модните обеци на маншета, които са толкова популярни сред много известни личности. Обиколките ще ви помогнат да създадете едновременно романтичен и деликатен вид, както и ярък и леко нахален лък....

>>>

Есенна палитра

Есенна палитра

Какво включва есенната модна палитра за 2019-та? От класическите огнени червени и оранжеви тонове до любимите ни сини и лилави нюанси. Сивото и кафявото също намират място, редом с прасковено-розово и шам-фъстък - необичайните цветове за есен/зима 2019-2020.
Червено във всички свои нюанси

Червеното е една от топ тенденциите при цветовете за есен/зима 2019-2020. И ако в някои сезони виждаме доминация на определени негови тонове, то този сезон не е така.
Разнообразни нюанси на червеното - от наситени и ярки до по-тъмни и приглушени тонове...

>>>

Чантите на есента

Чантите на есента

От мини модели с размерите на длан до безформени обемни чанти, вижте кои са топ тенденциите на сезон есен/зима 2019-2020.
Чанти за минималисти

Ако харесвате семпли чанти, то ще се зарадвате да чуете, че те са сред топ тенденциите на есен/зима 2019-2020. Тук формата и стила не са от значение. Най-актуални са едноцветните кожени модели с минималистични ципове, без катарами и каквито и да е декорации.
Чанти тип куб
На другата крайност са чантите куб. Когато геометрията и модата се срещнали, се родила чантата куб. Тя е малка, симпатична и...

>>>

Бляскави с очила

Бляскави с очила

Сменяте ли слънчевите си очила според модните тенденции или се придържате към максимата "винаги нося това, което ми отива"? Независимо дали сте последователи на модните тенденции или на собствения си вкус, вижте водещите трендове при слънчевите очила за лято 2019.
1. Очила като на скиор
Започваме с една много странн и дори леко футуристична тенденция. Топ тенденция при слънчевите очила са моделите, които приличат на скиорски. леко спортни, покриващи голяма част от лицето и с цветно огледално покритие. Този модел е подходящ за...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info