header

Собствено Търсене

Понеделник, 9 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Интимно

Кои жени са най-ненаситни?

Кои жени са най-ненаситни?

Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да правим секс, мъжете винаги са на мнение, че колкото по-често – толкова по-добре. От друга страна повечето жени казват, че 1-2 пъти им е напълно достатъчно.
Представителите на силния пол си мечтаят да срещнат жена, която е ненаситна в леглото, изпълнява техните фантазии. Или както се казва в един лаф: „ако може да готви и мълчи по време на футбол, цена няма да има“. Има ли такива?
Ето няколко типа жени, които искат постоянно секс:
Нимфоманки
Отнася се за сексуално...

>>>

За какво най-често фантазират мъжете?

За какво най-често фантазират мъжете?

Коя е най-честата фантазия на мъжете? Според проучване във Великобритания, това е сексът под душа.
Данните показват, че една пета от жителите на Острова фантазират именно за ласки в банята. Участието в тройка се нарежда на второ място, според отговорите на 19% от анкетираните.
Сексът на работното място, на открито, в обществения транспорт, в самолет или в залата за фитнес са сред останалите водещи фантазии на британците.
37% от участниците в допитването, обхванало близо 2 000 души, са посочили, че вече са успели да правят секс на...

>>>

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Мъжете не забелязват дребните подробности, върху които жените се фокусират - счупен нокът, косъмче около бикини зоната, напукани пети и от сорта. Мъжете гледат доста по-мащабно на нещата и забелязват съвсем различни неща:
Вашата инициативност
Ако мъжете вършат цялата работа, а жените просто чакат да видят какво ще се случи по-нататък, това е признак на незаинтересованост, която убива ентусиазма и сексуалното желание у мъжете. Така че разменяйте ролите си от време на време и покажете инициатива, разкопчавайки панталоните...

>>>

Жени развенчават популярни митове в секса

Жени развенчават популярни митове в секса

1. Ако жената не стигне до оргазъм, значи мъжът не се е справил със задачата
Голяма е вероятността тя да се е замислила, че таванът е за пребоядисване и да е пропуснала „спирката си“. Както твърдят самите жени, оргазмът не е резултат от триенето, а зависи от психическото състояние на собственичката му. Понякога на нея просто не й се получава и мъжът няма нищо общо с този провал. Но в такива моменти тя се радва на чувствата, обсебили мъжа, и неговите емоции понякога са по-важни дори от нейните.
2. Жените не обичат бързия секс
Не...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info