header

Собствено Търсене

Петък, 23 Юни 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Интимно

Подходящи секс пози за дами с малки гърди

Подходящи секс пози за дами с малки гърди

Всяка жена има забележки към фигурата си. Малцина са онези, които се харесват напълно и с гордост показват тялото си пред половинките си, дори на дневна светлина. Съмнението в женствеността може да е убийствено за сексуалната изява. А най-големият символ на женствеността са гърдите.
Ето защо на помощ идват и женските трикове за прикриване на поводите за съмнение в женствеността. Кои са най-подходящите секс пози за жени с малък бюст, които помагат за повече самоувереност?
Винаги е по-лесно, когато прикрием проблема. Сутиенът и...

>>>

Няма мъж, който да откаже такъв секс

Няма мъж, който да откаже такъв секс

Мислиш, че си загубила кода към неговата чувствителност? Твоята половинка непрекъснато си сменя настроенията и това много е започнало да ти тежи. В зависимост от това какъв тип секс иска той в момента, може да разчетеш неговия характер и желания!
Животински секс

Особените знаци за настроението му: Току що е победил приятелите си на мач или е сключил важна сделка. Това означава, че той е готов да се слеете в екстаз похотливо навсякъде, където има равна повърхност. Какво е причината? Просто инстинктите на алфа-мъжкаря взимат...

>>>

Коя е любимата ви секс поза според зодията

Коя е любимата ви секс поза според зодията

Може би ще се учудите, но това, което ви харесва в секса е свързано до голяма степен и със зодията. Ето какво казва астрологията по въпроса за любимите пози на всяка зодия.

Овен: Кучешка
Едно от най-хубавите качества на Овните е, че знаят точно какво им харесва и не се срамуват да го кажат на партньора си. Те не искат (или нямат нужда от) продължителна любовна игра или гушкане след това – бързо и силно е техният начин.
Телец: Лъжици
"Бързо" и "хубаво" са несъвместими понятия за Телците. Те обичат бавен и ориентиран към детайла...

>>>

Любимата секс поза разкрива личността ви

Любимата секс поза разкрива личността ви

Знаете ли, че има редица неща, които разкриват каква личност се крие в нас. По почерка, избора на облекло или напитка и други може да се разбере много за един човек. Предпочитанията за секс поза също показват някои личностни характеристики. Коя е вашата любима секс поза и какво разкрива за вас, вижте в следващите редове.
Мисионерска поза
За него
Той е от хората, които играят на сигурно и не се интересуват какво мислят другите за личността му. За него мисионерската секс поза е номер 101, знае, че тя може да бъде много чувствена,...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info