header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Интимно

Секс играчка според зодията (2 част)

Секс играчка според зодията (2 част)

Секс играчките все по-често се използват от хората, търсещи нещо ново в интимните отношения. Всяка четвърта жена използва своя вибратор по време на любовната игра с мъжа, като една трета от живеещите в Германия искат секс играчки, показват данните от изследване, цитирано от Bild.de.

Няма спор, че въпросните аксесоари внасят разнообразие в секса, но колко хора знаят за какво всъщност са предназначени. Освен вибраторът, който като че ли е най-популярен, много българи не са чували за вибротопки или анални топчета.
След като ви...

>>>

Секс играчка според зодията (1 част)

Секс играчка според зодията (1 част)

Държите ли да има разнообразие в секса? А колко пъти в месеца използвате секс играчки с партньора си? Според проучване на германското издание Bild.de, всяка четвърта жена използва своя вибратор по време на любовната игра с мъжа, като една трета от живеещите в Германия искат секс играчки.
Данните сочат, че секс играчките все по-често се използват за по-различни усещания в леглото при двойките, отколкото да заместят половинката. У нас няма реална статистика за нагласите на хората към тези забавления, но със сигурност има много българи,...

>>>

Къде да го направите извън спалнята

Къде да го направите извън спалнята

Когато двама души са заедно повече от няколко години, започват да си омръзват и се нуждаят от разнообразие, особено в спалнята. Ако сте разочаровани от секса с партньора или търсите ново усещане, със сигурност трябва да промените нещо.

Изборът на позата е от съществено значение, мястото също. Колко често го правите на друго място извън спалнята? Ако освен това винаги го карате мисионерската, със сигурност ви трябва промяна. Понякога само мисълта, че сте на ново място, може да възбуди сетивата ви.
Ето няколко нови места, на...

>>>

Секс календар за всеки ден от януари

Секс календар за всеки ден от януари

[b]Празниците вече са минало и първият ден от 2019-а вече е факт. А какъв по-добър начин да започнете годината от разтърсващ оргазъм, подарен ви от любимия човек.
Днес ще ви предложим един своеобразен секс календар, с който да нажежите страстите до червено през всеки ден от месец януари. Това не е работен график, а просто идеи, от които можете да се възползвате, за да разнообразите интимния си живот. Изберете тези, които ви харесват най-много, а защо не и всички, и се наслаждавайте заедно на първия месец от новата година. И нека той бъде още...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info