header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Интимно

По очите се разбира как сте в любовта

По очите се разбира как сте в любовта

Казват, че очите могат да разкрият много за душата на човека. Когато сме привлечени от някого, едно от първите неща, които забелязваме е цветът на очите. Обичаме да гадаем какво ни очаква в любовта с тази личност. Следващите редове ще ви разкрият малко повече за любовния живот, според цвета на очите.

Сини очи

Хората със сини очи са грижовни любовници, които дават всичко от себе си, за да задоволят максимално партньора си. Ако им се отдадете напълно, ако покажете чувственост, не се съмнявайте, че това ще ви се върне като приятно...

>>>

Секс пози за кунилингус

Секс пози за кунилингус

В секса едно от най-вълнуващите неща е любовната игра. Думата „игра“ винаги свързваме с динамика, разнообразие, забавление, понякога правила, която следваме. В еротичната игра, единственото правило се нарича удоволствие. Понякога оралният секс може да влезе в рутина и това да отегчи дамите. Затова споделяме няколко вълнуващи секс пози за кунилингус.
Секс поза „Жабче“

За да изпълните тази секс поза, партньорът ви трябва да легне по гръб на спалнята, така че главата му да минава ръба ѝ. Застанете изправена, като главата на любимия...

>>>

30 факта за секса, които не сте чували

30 факта за секса, които не сте чували

Ще ви разкрием 30 факта за секса, които може би не сте чували никога преди.
1. Алигаторите имат ерекция почти постоянно.
2. Смята се, че Клеопатра е измислила вибраторът. Тя взимала насекоми и ги поставяла в куха сфера. Насекомите започвали да жужат бясно вътре и така предизвиквали вибрациите на сферата.
3. Делфините в река Амазонка са единственият животински вид, който прави носов секс.
4. Клиторът се простира на 9 см под кожата.
5. "Авокадо” е ацтекска дума за "тестис”. В културата на ацтеките, авокадото е било считано за...

>>>

10 знака, че той не е правил по-добър секс в живота си

10 знака, че той не е правил по-добър секс в живота си

Съмнявате се в сексуалните си способности? Можете да разберете дали за гаджето ви вие сте истинска сексбогиня по реакциите му след секс. Ето и най-сигурните знаци, че не е имал по-добър секс с в живота си!


Има нужда от нещо студено след секс
Ако приятелят ви става до кухнята, за да си налее голяма чаша с освежаваща напитка с лед, то е защото сте го изтощили до краен предел. Сексът е бил толкова интензивен, че той има нужда да презареди батериите и да се охлади от прегряването между чаршафите.
[b]Той прави всичко възможно...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info