header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> България

От възпитание Бойко премълча каква птица е Корнелия

От възпитание Бойко премълча каква птица е Корнелия

"Знам в живота какво е да опъваш чаршафите, в политиката не знам", отвърна Бойко Борисов на заключението на Радан Кънев, че БСП и ГЕРБ се готвели заедно да мачкат чаршафите в управлението.
Борисов се разсмя:
"Препратката в моя мозък отива към друга част от живота на хората. В политиката аз не знам какво значи да опъваш в чаршафа, в живота знам какво е да опъваш чаршафа", отсече лидерът на ГЕРБ. Т
Той пак повтори, че служебното правителство е на БСП. В противен случай излизало, че някой се тупа в гърдите, че е спечелил избори, а някой...

>>>

Новите лица на БСП преди 25 г. чели лекции на Б. Б. колко е хубав комунизмът

Новите лица на БСП преди 25 г. чели лекции на Б. Б. колко е хубав комунизмът

Не възприемам изборите като битка. Вече всичко е толкова ясно, всички са се изговорили. Знае се кой какво може да прави. Това каза пред журналисти Бойко Борисов.
„Оставам на инстинкта на хората да изберат това, което намерят за добре. Само мога да предупредя, че последиците в единия вариант ще бъдат много по-тежки от Орешарски, като гледам колегите“, коментира лидерът на ГЕРБ.
Той уточни, че в четвъртък ще говори за листите. „Освен това, Румяна Бъчварова винаги е била до мен, е и ще бъде. Как и по какъв начин подреждам листите и...

>>>

Социолог се изгаври с Татяна Дончева

Социолог се изгаври с Татяна Дончева

Димитър Аврамов и Кънчо Стойчев коментираха по Нова телевизия колоритните имена в партийните листи. В тях има едно впечатляващо отсъствие - това на Михаил Миков, заяви политологът Димитър Авравмов.

По думите му Корнелия Нинова играе много рисково. На тези избори основно се тича по три писти - ГЕРБ, БСП, и Обединените патриоти, каза Кънчо Стойчев. Основният сблъсък ще бъде между ГЕРБ и БСП, каза социологът.
Ани Цолова провокира Стойчев с въпрос от изказване на Татяна Дончева. "Тя твърди, че патриотите са ви дали пари, за да ги...

>>>

Учителка, нападната в час от ученичка, звъни на тел. 112

Учителка, нападната в час от ученичка, звъни на тел. 112

Учителка от ОУ "Никола Вапцаров" в Попово е поискала съдействие от полицията, след като е била нападната от14-годишна ученичка в час по химия, съобщи говорителят на ОДМВР в Търговище Ани Кръстева. Случаят е станал в петък.

Спречкването в класната стая станало по време на учебен час заради телефон. Въпреки забраната да се ползват мобилни устройства по време на учебния процес телефонът на едно от момичетата звъннал. 48-годишната преподавателка й направила забележка и поискала телефона на ученичката.
Госпожицата първо дала...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info