header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Януари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> България

Жената на Лукарски на актьорски курс в Ню Йорк

Жената на Лукарски на актьорски курс в Ню Йорк

Съпругата на Божидар Лукарски стяга куфарите за САЩ, за да гради актьорска кариера, узна HotArena. Докато министърът на икономиката сдава поста си и се възстановява след операция на менискуса, жена му Ива е готова да поеме поредното предизвикателство в живота си.

Тя е била одобрена за едномесечен курс по актьорско майсторство в Ню Йорк. Да бъде част от актьорската гилдия е детска мечта на красивата Ива и тя е решила да си надвие на масрафа, пръскайки 4000 хиляди долара за краткото обучение.

Министершата заминава след две седмици и...

>>>

Весела Лечева и любовникът й се хвалят, че ще стават служебни министри

Весела Лечева и любовникът й се хвалят, че ще стават служебни министри

Весела Лечева и любовникът й Сотир Ушев се хвалели пред приятели, че е много вероятно да бъдат колеги министри в служебния кабинет. Било сигурно на повече от 90%, коментират източници от парламентарната група на левицата. Тя щяла да поеме спортното министерство, а той - социалното.
Това вече било решено, смятали те, като се позовавали на силни връзки в политическите среди и професионален опит в двете ведомства. Ушев дори се представял за генерал от запаса и все повтарял, че след премиер-генерал и президент-генерал щял да е третият...

>>>

Eвродепутатка от ГЕРБ стана австрийска снаха

Eвродепутатка от ГЕРБ стана австрийска снаха

Ева Майдел е ново име. Все още никой не знае, че зад него се крие един от 28-те най-влиятелни политици в Европа според миналогодишната класация на “Политико”. От началото на тази година българската евродепутатка от ГЕРБ Ева Паунова носи фамилията Майдел, защото съвсем наскоро се омъжи за приятеля си Никлас Майдел.

Сватбата, засега само граждански ритуал, е била в родния град на младоженеца Залцбург. Роден град и на Моцарт, между другото. Присъствал е само тесен семеен кръг, а тепърва ще се организира и църковна венчавка.
Пет...

>>>

Писаха първата двойка на новия президент

Писаха първата двойка на новия президент

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов срина тотално новоизбрания президент Румен Радев. Пред БНТ той обясни защо е реагирал остро на вчерашната реплика на Радев към депутатите: "Остава ви още една седмица", докато четеше речта си след полагане на клетвата си.
"Сега, този човек май си мисли, че за нас е страхотен кеф да сме депутати. Това е работа, има дори колеги, които от напрежение получиха инсулти. Ние работим - за всички колеги от различните парламентарни групи става дума. И после идва един и ни казва, че ни остава една седмица. Първата двойка...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info