header

Собствено Търсене

Сряда, 12 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Светът

Пияни птички се кандилкат в Москва

Пияни птички се кандилкат в Москва

На интересно и рядко явление станаха свидетели жителите и гостите на Москва през последните дни. Парковете и градинките на руската столица се напълниха с опиянени птички.
Причина за неестественото състояние на пернатите е промяната в температурата на въздуха, която отключи процеса на ферментация на плодовете на дървото офика, което е широко разпространено в Русия. Нищо не подозиращите птички лакомо си хапвали съдържащите алкохол плодове и буквално губели съзнание. В тази връзка опитни орнитолози призоваха московчани да не...

>>>

Арабин окървави коледен пазар в Страсбург

Арабин окървави коледен пазар в Страсбург

Четирима души бяха убити и най-малко 13 ранени след като въоръжен мъж откри стрелба на коледен базар в Страсбург. В Туитър от френското вътрешно министерство предупредиха хората да останат по домовете си.
Седем от ранените са в тежко състояние и броят на жертвите може и да расте, предупреждават от полицията. Френската полиция обяви, че стрелбата близо до коледния базар в Страсбург е терористичен акт.
Българското външно министерство съобщи, че до момента няма данни за пострадали българи при терора. Евродепутатите ни са добре.

>>>

Най-айляк работата

Най-айляк работата

Във Великобритания започва търсенето на човек, който да бъде нает като пазач на малкия остров Лиху, който се намира в Ламанша. Мъжът, който е заемал тази длъжност е напуснал неотдавна и се е преселил във Франция, след като е работил на острова цели 14 години.

На пазача се предоставя и къща - единствената на острова. Територията му е резерват на Великобритания, затова и сред задълженията на новия сътрудник ще влизат грижите за дивата природа. Също така той е длъжен да посреща туристите и да ги съпровожда по време на екскурзиите...

>>>

Дейвид Бекъм редовно крадял мазилата на жена си

Дейвид Бекъм редовно крадял мазилата на жена си

Дейвид Бекъм призна, че редовно крадял кремовете на жена си Виктория.
Той каза, че е разбирал, че трябва винаги да се грижи добре за кожата си, защото прекарва доста време навън, но пък не е знаел как да избере правилните лосиони и кремове, затова просто използвал тези на съпругата си.
"Винаги съм знаел как искам да изглежда кожата ми и такива неща, но професията ми беше такава, че бях почти винаги навън, и когато живеех в Манчестър, и в Мадрид, и в Ел Ей... различни места с различен климат. Затова трябваше да се грижа за кожата си. Но...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info