header

Собствено Търсене

Неделя, 30 Април 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Светът

Най-желаният ерген

Най-желаният ерген

Бруклин Бекъм има тежката задача да излезе от сянката на прочутите си родители – Дейвид и Виктория. Поне като професионално развитие той се доближава повече до майка си. Той се е запалил по фотографията и готви свой бук със снимки, с които иска да спечели признание не заради фамилията си Бекъм. Факт е обаче, че тя му помага.
„Не знаех, че нашите са известни, докато не станах на 13. Бях на футболен мач и хората крещяха името на баща ми. Бях шокиран и си казах: "Какво се случва? Боже, аз не гледам на тях по този начин", сподели наскоро той.

>>>

Гръцки полицай удуши дъщеря си

Гръцки полицай удуши дъщеря си

61-годишен баща призна, че е убил 6-годишната си дъщеря Стела, след като е заявил на полицията, че е изчезнала и не знае нищо за местонахождението й. След 16 часа търсене полицията намери тялото на Стела в кофа за боклук.
Момичето, което страдало от проблеми с придвижването, очевидно е починало от удушаване, съобщава "Български новини".
Мистерията със Стела е объркала гръцката полиция, която разследва случая. Момичето изчезнало от дома си в атинския квартал Егалео в четвъртък сутрин.
Бащата е пенсиониран полицай. Той заявил, че няма...

>>>

37-годишна жена е родила 38 деца от един баща

37-годишна жена е родила 38 деца от един баща

Майка на близнаци, която ражда по четири“ - така наричат Мириам Набатанзи от Уганда, заради невероятната й способност да се размножава. 37-годишната жена от малко селце на 50 километра от Кимбала вече има цели 38 деца. Всички отрочета са от един единствен баща и това е потвърдено от местната администрация.

Най-малкото в момента е на 4 месеца, а най-голямото – на 23 години.
Ражда първите си близнаци на 13 години, непосредствено след като я омъжват за мъж, който е 25 години по-възрастен от нея. От този момент нататък неспирно е само в едно...

>>>

Обраха дома на френския премиер

Обраха дома на френския премиер

Неизвестни лица са нахлули и ограбили апартамента в Париж на френския премиер Бернар Казньов. Не са били взети никакви служебни документи от жилището.

Обирът е станал на 24 април, ден след първия тур на френските президентски избори.
Сътрудник на Казньов заяви, че както изглежда, крадците не са знаели кой живее в апартамента, в който са проникнали.
Преди няколко месеца премиерът на Франция сам е поискал пред дома му да не дежурят полицаи, тъй като полицията трябвало да бъде максимално ангажирана с операцията по...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info