header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Октомври 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Светът

Турска полиция охранява годеницата на убит журналист

Турска полиция охранява годеницата на убит журналист

Годеницата на убития в саудитското консулство в Истанбул журналист Джамал Хашоги ще бъде неотлъчно охранявана през цялото денонощие, съобщиха турски медии.

Служебната охрана на Хатидже Дженгиз ще се осигурява от Истанбулското валийство. Решението да й бъде осигурена охрана е било взето по искане на Хатидже Дженгиз, която е турска гражданка. Тя подала в истанбулското валийство оплакване,че животът й е под заплаха след убийството на Хашоги. Твърди се,че Хатидже Дженгиз живее в квартала Фатих в Истанбул.
Междувременно...

>>>

Нова световна любимка сред пищните модели

Нова световна любимка сред пищните модели

Светът има нова любимка сред пищните модели, тя отново се казва Ашли, но фамилията и е Алексис. 27-годишната американка освен успешен модел е и преуспяваща бизнесдама.

Печели доста добре от фотосесии и рекламни договори, освен това притежава собствена марка бельо и банкси костюми, предназначени за жени с форми. Мотото на бранда ѝ е, че „красотата не е конкретен размер“, а един от топ цитатите ѝ е, че "освен ако не съм седнала на лицето ти, теглото ми не е твоя работа".
Споделя, че като малка е била тормозена заради теглото си....

>>>

Такова ужасяващо чудо в Гърция не са виждали

Такова ужасяващо чудо в Гърция не са виждали

Езеро в северната част на Гърция е превърнато в сцена от филма на ужасите, след като беше загърнато в една 1000-метрова мрежа, направена от огромен рояк от паяци.
Зловещите снимки на езерото Вистонида показват крайни храсти, огради и малки дървета, напълно покрити с паяжини. Експертите казват, че редкият феномен е бил резултат от стотици хиляди Tetragnatha, известни като паяци, които се простират, привличайки се в района в необичайно топло време, пише "Български новини". Известно е, че членестоногите изграждат мрежи в близост до водни...

>>>

Защо Виктория Бекъм ревала два дни

Защо Виктория Бекъм ревала два дни

Виктория Бекъм плакала цели два дни, след като съпругът ѝ Дейвид Бекъм описа в интервю брака им като „тежка работа“. Бившата певица и настояща модна бизнесдама била засрамена и напълно съсипана от факта, че мъжът ѝ е толкова безчувствен, съобщава „Сън“.
Близък до семейството твърди, че звездата била „разбита на парчета“ след интервюто и дори прекарала два дни в германски център за възстановяване, където имало специалисти по „емоционален баланс“. Официалният представител на семейството отрича тази информация.
„Когато...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info