header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

Затварят две улици заради снимане на филм

Затварят две улици заради снимане на филм

Днес от 13:00 до 16:00 часа се ограничава движението на автомобили по ул. „Драган Цанков” в участъка от бул. „Руски” до ул. „Авксентий Велешки”.
Забраната се налага заради снимките на филма „Завръщане”, съобщават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.
Утре по същата причина достъпът на автомобили ще е затруднен по ул.„Съборна” от ул. „Криволак” за времето от 09:00 до 11:00 ч. и от 14:00 до 21:00...

>>>

Заснемане на филм ограничава движението по две пловдивски улици

Заснемане на филм ограничава движението по две пловдивски улици

Във връзка със снимачния процес на филма „Завръщане” предстои по две улици да бъде спирано движението на моторни превозни средства, предупредиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.
На 16 юни (неделя) от 13:00 до 16:00 ч. се ограничава движението по ул. „Драган Цанков” в участъка от бул. „Руски” до ул. „Авксентий Велешки”.
На следващия ден – 17 юни (понеделник), достъпът на автомобили ще е затруднен по ул.„Съборна” от ул. „Криволак” за времето от 09:00 до 11:00 ч. и от 14:00 до 21:00...

>>>

С пари от фондация „Пловдив 2019“ ще ремонтират улици

С пари от фондация „Пловдив 2019“ ще ремонтират улици

28 гласа за, 10 против и 1 въздържал се съветниците приеха промяна на общинския бюджет, при която годишните средства за фондация Пловдив 2019 се намаляват със 700 хиляди лева, като по-голямата част от парите, 500 хиляди лева, отиват за ремонт на улици.
50 хил.лв отиват за футболния клуб "Локомотив", за Арехологическия музей и отстраняването на пораженията от последните порои се отделят 15 хил. лв. Средства ще има и за Градската художетсвена галерия - 75 хил. лв, както и за обновяване на двора на детска градина "Зора" 60 хил.лв.
Предложението на...

>>>

Камен Шишманов пита кмета за Синята зона

Камен Шишманов пита кмета за Синята зона

Питане към кмета Иван Тотев е отправил зам-председателят на Общинския съвет, воеводата Камен Шишманов заради забелязани от него нередности във връзка със Синята зона в Пловдив.
Уважаеми г-н Тотев,
[i][b]Преди около месец и половина в един пловдивски сайт се появи информация за включване на нов участък от бул. „Княгиня Мария Луиза“, в близост до Голямата Базилика, в обхвата на „синя зона“. Тогава директора на ОП „Паркиране и репатриране“ отговори, че не е необходимо да има изрично решение на Общински съвет-Пловдив,...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info