header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

Нова детска градина и нов булевард в „Северен“ догодина

Нова детска градина и нов булевард в „Северен“ догодина

Изграждането на нова детска градина и чисто нов булевард са сред най-мащабните приоритети на кмета на район "Северен" Ральо Ралев за следващата година.
По окрупнени показатели новата забавачка "Захарно петле" ще струва около 3 милиона лева. Очаква се около март, 2019-та година, да има строително разрешение и при налично финансиране, да започнат същинските строителни дейности.
Сред основните цели са и нов проект за цялостна реконструкция на бул. "Дунав" - в участъка от колелото на бившето Весело село до развръзката с бул. "Северен".

>>>

Три големи проекти в „Западен“ догодина

Три големи проекти в „Западен“ догодина

Три са големите проекти, които ще се реализират в „Западен“ през 2019-та година. Това съобщи в ефира на Дарик районният кмет Димитър Колев.
Първият е изграждането на многоетажния паркинг до Пещерско шосе за 3 милиона лева, който ще е на четири етажа и ще е с капацитет от 150 места за автомобили.
Другият голям проект е пътната връзка Коматево и Прослав. През тази година администрацията на „Западен“ изработи идейния проект, който е одобрен и съгласуван и предстоят отчуждителните процедури, обясни Колев. Очаква се същинските...

>>>

Кметът на „Родопи“ сварил четири села пред фалит

Кметът на „Родопи“ сварил четири села пред фалит

По отношение на децентрализацията на държавния бюджет кметът на община "Родопи" инж. Пламен Спасов твърди, че е в същото положение като селските кметове, но разбира държавата и продължава да работи.
„И сега съм изпратил писмо до финансовия министър и искам 4 млн. лв. от излишъка, за да го вложа в ремонти на улици. Проектобюджетът за 2019 г. е с 13 процента по-висок, но само 2% от целевата субсидия реално мога да ползвам в капиталови разходи - ремонт на пътища и др. Останалото е за заплати на учители и други сектори, а това са пари, които...

>>>

300 деца участваха в проекта „Растем заедно“

300 деца участваха в проекта „Растем заедно“

Истинската интеграция минава през образованието, заяви кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков на заключителната пресконференция по проекта „Растем заедно“, който кметството изпълнява в партньорство с организации и детски градини.
Той подчерта важността на разкриването на професията образователен медиатор. Именно медиаторите са изиграли важна роля за успеха на този проект, стана ясно по време на представянето.
Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, който присъства на срещата, даде висока оценка за работата на екипа....

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info