header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

Иван Тотев за съдбата на трите стадиона в Пловдив

Иван Тотев за съдбата на трите стадиона в Пловдив

Нещо не е наред около стадионите на “Локомотив” и “Ботев”, обяви кметът Иван Тотев. Той обясни и какво предстои около ремонта на градския стадион „Пловдив“.

„Дебатът, който се случи на заседанието на Общинския съвет, дали ще има мачове от УЕФА или не е с ясен отговор – мачове от Европа ще има. Въпросът е от каква категория ще е стадионът. Ние държим да има възможност да се провеждат мачове от европейските турнири“, обяви кметът на Пловдив.
„Очакваме архитект Маринов да изготви заданието за получаване на акт 16 на стадион...

>>>

Проект „Мозайките на Пловдив” пред ЮНЕСКО

Проект „Мозайките на Пловдив” пред ЮНЕСКО

Кметът Иван Тотев коментира проекта „Мозайките на Пловдив“, с който градът ще кандидатства за включване в световно- културното наследство на ЮНЕСКО, включваш Раннохристиянската базилика, Голямата Епископска базилика и подлез „Археологически“.

„ Ще го представим на конгреса на ЮНЕСКО на 13 ноември в Париж. Ще бъде прожектиран филм, който разказва историята на града и в частност на трите обекта. Същинското кандидатстване ще бъде през в края на февруари, догодина. Проектът ще бъде представен и в Лондон по покана на Европейската...

>>>

Пускането на всички булеварди няма да премахне трафика

Пускането на всички булеварди няма да премахне трафика

" Дори и след приключване на ремонтите по основните булеварди на Пловдив, трафикът няма да се облекчи". Това заяви кметът Иван Тотев. По думите му, обикновено има задръствания около час и половин сутрин и пак за толкова време вечер.

„ Ще видите, че следващата година, когато отворим всички ремонтиращи се в момента булеварди, задръстванията ще бъдат същите. И това е така, защото броят на автомобилите в града е изключително голям“, коментира градоначалникът

"Единствената мярка в насока облекчаване на трафика е градската...

>>>

Правят нов паркинг в район "Западен"

Правят нов паркинг в район

Започна изграждането на нов паркинг в район "Западен". Той се намира на улица "Гусла" и ще осигури места за 20 автомобила. Районният кмет Димитър Колев лично инспектира работата на обекта в петък. Той уточни, че паралелно с паркинга се изграждат и нови пешеходни подходи към него, които ще осигурят достъп до съоръжението както от съседните жилищни блокове, така и от спирката на булевард "Копривщица".
Паркингът на улица "Гусла" е поредната инвестиция в тази част на района. Преди две години бе изцяло преасфалтирана и самата улица, която води към...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info