header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

30 000 лв. дават на община „Родопи“ за домашен социален патрлонаж

30 000 лв. дават на община „Родопи“ за домашен социален патрлонаж

През 2008г. се създава услуга в община „Родопи“, с. Брестовица, която да е в помощ на възрастни самотни хора и хора с увреждания. Общо четири човека е персонала на социалният патронаж. Готвач, работник кухня, санитар и касиер- домакин се грижат всеки ден от понеделник до неделя, да бъдат доставени, със собствен транспорт на общината, обяд и вечеря до домовете на хората.

Разходите за персонал, ток, вода и гориво се покриват изцяло от общинския бюджет и възлизат на 44 000лв. за година, а общата издръжка на социалната услуга е 68 000лв.
Към...

>>>

Парк Източна Румелия с нови пейки и беседки

Парк Източна Румелия с нови пейки и беседки

Първите 13 пейки бяха монтирани в парк Източна Румелия, в район Южен, заедно с 1 нова беседка. През тази седмица предстои да бъде поставена и още една беседка.
„С монтирането на пейките и беседките продължаваме с усилията да направим парка желано място от жителите на квартала. След изграждането преди около месец на новата детска площадка това са следващите наши инициативи, като вече се забелязва все по-голяма посещаемост на парка, а само до преди около 2 месеца там почти никой не ходеше“, коментира кмета на Южен Борислав Инчев. Предвидено...

>>>

Нова акция в „Северен“ срещу излезли от употреба автомобили

Нова акция в „Северен“ срещу излезли от употреба автомобили

В район “Северен” се проведе акция в изпълнение на разпоредбите на Наредбата на Община Пловдив за реда и условията за намаляване на замърсяването с отпадъци от излезли от употреба МПС. Съставени са 21 констативни протокола за премахване на излезли от употреба моторни превозни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите обществени паркинги, зелените площи и други. Облепените автомобили с предупредителен стикер са на следните адреси: ул. "Борба" № 1, бул. “Дунав“ № 200, ул. “Рогошко шосе” № 6, бул. "България" № 8, 18, ул....

>>>

Подписват споразумение за строежа на Колежа

Подписват споразумение за строежа на Колежа

Допълнителното споразумение към договора за концесия на стадион "Ботев", с което срокът на строителството на спортното съоръжение се удължава с 2 години, ще бъде подписано днес от кмета на община Пловдив Иван Тотев и управата на футболния клуб.
След продължителни разговори на местната управа с ръководството на "Ботев", на сесия на Общинския съвет в началото на месец май градските старейшини единодушно взеха решение довършването на Колежа да продължи до 2020 година. До тогава клубът трябва да изпълни инвестиционните си намерения.

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info