header

Собствено Търсене

Събота, 21 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

Димитър Колев боядисва пейките в „Западен”

Димитър Колев  боядисва пейките в „Западен”

Кметът на "Западен" Димитър Колев запретна ръкави, грабна четката и започна да боядисва пейки. Това стана по време на обновяването на парка между Пещерско шосе и бул. „Свобода” В инициативата се включиха заместниците на Колев и директорът на „Градини и паркове“ Стоян Алексиев.
„Всяка пролет освежаваме съоръженията в парковете. Надявам се хората да пазят изграденото", пожела районният кмет и благодари на Стоян Алексиев, че се грижат за...

>>>

Световният ден на земята в район „Южен“

Световният ден на земята в район „Южен“

Близо 130 деца взеха участие в обявения от район „Южен“ конкурс за детска рисунка по повод Световния ден на земята. Темата на конкурса беше “Природата и аз“. Най активни бяха учениците от ОУ „Стоян Михайловски“, ОУ „Захари Стоянов“, НУ „Св. Климент Охридски“, СУ“ Братя Миладинови“, СУ „К. Величков“ , СУ „Св. К. Кирил Философ“ и ОУ „Райна Княгиня“.
„И тази година отново бях приятно изненадан от красивите и креативни творбите на учениците.“, коментира кметът на района Борислав Инчев.
Експертите от отдел „Екология“ пък...

>>>

Откриха две детски площадки в Столипиново по българо-швейцарски проект

Откриха две детски площадки в Столипиново по българо-швейцарски проект

Децата от детска градина „Лилия“ вече ще се радват на две нови детски площадки. Те бяха открити от кмета на район Източен Николай Чунчуков и заместник-кмета Георги Титюков. По този повод те засадиха дръвчета, а предстои мястото да бъде облагородено и озеленено с още 250 броя храсти.
Средствата по изграждането на местата за игра са по проект на Българо-швейцарска програма за сътрудничество - „Всички заедно – за по-добро образование и здраве“ и е на обща стойност 1 077 495 лева. Изпълнява се по „Програма за насърчаване на социалното...

>>>

Детски площадки откриват в “Столипиново”

Детски площадки откриват в “Столипиново”

Нови детски площадки в двора на ДГ „Лилия“ в район „Източен“ ще бъдат открити днес. Средствата за площадките са осигурени от Българо-швейцарска програма за сътрудничество - „Всички заедно – за по-добро образование и здраве“. Предстои още облагородяване и озеленяване на дворното пространство.
Проектът е на обща стойност 1 077 495 лева и има за цел подобряване на образователната и здравна интеграция на роми и други уязвими групи, живеещи на територията на кв. „Столипиново“ и гр. Куклен. Площадките ще бъдат открити от кмета на район...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info