header

Собствено Търсене

Вторник, 22 Август 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

Ремонтират важен пътен участък в „Западен“

Ремонтират важен пътен участък в „Западен“

Започна ремонт на част от булевард „Хаджи Димитър“ в район „Западен”. Преасфалтирането на важната отсечка е част от рехабилитацията на пътната мрежа, която предприе районната администрация през лятото.

„Специално за платното, което води към район „Южен“ имахме множество жалби, постъпили в кметството. Тук не просто ще запълним дупките, а ще преасфалтираме голям участък от пътното платно“, заяви кметът на района Димитър Колев. Той уточни, че в община Пловдив вече има и готово техническо задание за премахване на паветата и...

>>>

В „Тракия“ направиха поредната „Стъпка в повече“

В „Тракия“ направиха поредната „Стъпка в повече“

Поливна система бе изградена от веригата за спортни стоки „Декатлон“ в „Тракия“ на участък от булевард „Освобождение“. Освен частния терен, тя обхваща и публични зелени площи в района на магазина. Това стана в рамките на инициативата "Стъпка в повече" на кмета на район "Тракия" Костадин Димитров, която обединява усилията на кметството и представителите на частния сектор за съвместна работа по поддържането на добра екосреда в зоните, където общинските парцели граничат с частни имоти.
„Експерти от отдел „Екология“ проведоха срещи с...

>>>

Кметът на “Родопи” санира училището в Браниполе

Кметът на “Родопи” санира училището в Браниполе

Започна санирането на Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий " в пловдивското село Браниполе, съобщи кметът на Община "Родопи" инж. Пламен Спасов.
Чрез обществена поръчка е избрана фирма „Артстрой ООД”, която ще извърши ремонтните дейности. Те включват външно саниране и частична подмяна на керемиди.
"Срокът за изпълнение е 30 календарни дни, очаква се ремонтът да приключи непосредствено преди началото на учебната година", заяви зам.-кметът на Община "Родопи" Таня Бочукова.
Припомняме, че в началото на годината, кметът на Община...

>>>

Първите разрешения за паркиране пред блока раздават в “Тракия”

Първите разрешения за паркиране пред блока раздават в “Тракия”

Първите пет разрешения за запазване на места за паркиране на автомобили бяха издадени в кв. "Тракия", те се намират пред блок 8, съобщи районният кмет Костадин Димитров.

Там са монтирани антипаркинг скоби, което позволява стартиране на процеса по издаване на разрешения за ползване на място общинска собственост за местодомуване на леко МПС без поставяне на преместваем обект.
Документите се издават за терените, където има по един желаещ за всяко от обявените места. Предстоят нормативни промени в общинската наредба за случаите, в...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info