header

Собствено Търсене

Сряда, 22 Февруари 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Песни, с които раздялата се понася по-лесно

Песни, с които раздялата се понася по-лесно

Има нещо в музиката – това е изкуство, което може да те накара за секунда да се разплачеш и за точно толкова време да се почувстваш силен. Днес ще поговорим малко за второто действие на песните.
Един от най-неприятните моменти в живота на човек е раздялата с гаджето, особено ако сме били много привързани или е дошло изненадващо.
Спокойно, не е нужно да слушате тъжни балади и да се чувствате зле. Следващото ви гадже е съвсем близо, а вие сте толкова готин/а, че дори не си струва да ви е тъпо.
Ето топ 5 на песните, които ще ви накарат да...

>>>

Какво ни очаква в любовта тази седмица

Какво ни очаква в любовта тази седмица

За разлика от предходната седмица, в тази ще има повече разногласия в любовните отношения. Много е важно да премисляте действията и думите си, за да не съжалявате на по-късен етап. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
За Овните предстои динамична седмица, в която няма да липсват разногласия с половинката. Опитайте се да разделите личния живот от професионалните си задължения. Проблемите в работата ще се пренесат и във взаимоотношенията с любимия човек. Помислете дали си струва да си изкарвате негодуванието върху...

>>>

Най-абсурдните закони, които важат и днес

Най-абсурдните закони, които важат и днес

Ако караш пиян, ще те разстрелят. Ако мастурбираш, ще те обезглавят. Ако нямаш съпруг и скачаш с парашут в неделя, ще те вкарат в затвора.
Това не са измислици на някой ексцентричен режисьор или писател, а действащи закони, приети в различни години назад и още неотменени в различни държави.
Тибетските монаси
Един от най-абсурдните закони в историята на тоталитаризма - в Китай не е позволено на будистките монаси в Тибет да се прераждат, без да имат разрешение от правителството. Според изявление, издадено от държавната...

>>>

На какъв хал ще сме през следващата седмица

На какъв хал ще сме през следващата седмица


Овен 21 март - 20 април
В събота Слънцето навлиза в знака на Рибите, а вие навлизате в сатурнова дупка. Ще се наложи да попълвате празнините в знанията и да се задълбочите на ниво професионална подготовка. Каквото научите в събота, ще ви бъде от полза в следващите дни. В неделя не си нарушавайте спокойствието, не гостувайте и не канете гости, особено такива, които винаги ви разбалансират. Вероятно е да вземете решение за основна промяна в начина ви на живот и общуване. В понеделник ще поставите условия и ултиматуми. 20-и е денят на хората с...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info