header

Собствено Търсене

Събота, 24 Юни 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Слави осакатя!?

Слави осакатя!?

Поредицата от концерти на Слави не преминала гладко заради влошеното му здравословно състояние, научи HotArena.

Наблюдателни зрители доверяват, че на слизане от сцената и в трите вечери той е бил придържан от двама гардове.
„Очевидно краката му са отказали напълно. Не можеше да отлепи десния си крайник от земята и го влачеше с ръце. Подпираше се на охранителите на всеки сантиметър, който изминаваше, а следващият път сигурно ще го изкарват и прибират с носилка“, коментират пред „Ретро“ очевидци.
По време на изпълненията си пък...

>>>

С чаша вода ще открием има ли отрицателна енергия вкъщи

С чаша вода ще открием има ли отрицателна енергия вкъщи

Независимо дали вярвате в неща като "лоша" или "отрицателна" енергия, тя все пак може да присъства във вашия дом. Това със сигурност не води до добри събития и емоции, убедени са специалистите, нещо повече-отрицателната енергия може да предизвика да се случат много странни неща.


Парични проблеми, напрежение, депресия са само част от събитията, които могат да се дължат на наличието на отрицателна енергия, чието "количество" надвишава това на положителната. Понякога тези енергии влизат в домовете ни без наша вина-членовете на...

>>>

На Преслава й писна, хваща гората

На Преслава й писна, хваща гората

На Преслава й е дошло до гуша от светлините на прожекторите, интригите в шоубизнеса и фалшивите приятелства, които си създава напоследък, научи HotArena.

Освен че намали значително клубните си изяви, Преси се е отдръпнала от предишния си начин на живот и все по-рядко можем да я видим в любимите й заведения. Вместо това е решила да се зарежда с разходки в планината. За певицата позитивни мисли и емоции носи точно красивата ни природа, пише „Шоу“.
„В красотата винаги можеш да намериш мотивация, а какво по-красиво от шефьоврите, които...

>>>

Професор се самоизлекува от рак със…зелев сок

Професор се самоизлекува от рак със…зелев сок

Преди 22 години професор Караджов взима съдбоносно решение - отказва лечение с химиотерапия, въпреки че е болен от рак и му дават малки шансове за живот.
Стъписани, лекарите му задават въпроса директно: "Ще се самоубиваш ли? Най-хубавото нещо сме ти намерили - американски имуномодулатори, химиотерапевтици...".
Той им отговаря, че е много добър микробиолог и имунобиолог и сам ще си направи препаратите и го направил.
Днес професорът е жив и здрав. Категоричен е, че е преборил коварното заболяване само със сок от кисело зеле, който си...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info