header

Собствено Търсене

Неделя, 19 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Google следи всяка ваша стъпка

Google следи всяка ваша стъпка

Google толкова много иска да знаете къде се намирате във всеки един момент, че записва местоположението дори и да сте забранили това изрично. Разследване, потвърдено от изследователи в Princeton, показва, че редица услуги на Google записват данни за местоположението ви, дори и да сте използвали настройките, които уж им забраняват да го правят.

В повечето случаи Google пита предварително за разрешение да използва информацията за вашето местоположение. Приложения като Google Maps припомнят, че я използват, когато ги ползвате. Ако се съгласите...

>>>

Самоуби ли се бивш зам.-министър!?

Самоуби ли се бивш зам.-министър!?

Самоуби ли се човек на Делян Пеевски или не точно? Този въпрос на практика поставя сайтът за разследваща журналистика "Биволъ". Става въпрос за зам.-министъра на вътрешните работи полк. Румен Генов Андреев. Съгласно официална информация, той се е самоубил с изстрел в главата в местността "Щъркелово гнездо" край София.
Основната тиражирана версия – семеен скандал. Бивш заместник-министър на МВР се самоуби Бившият заместник-министър на вътрешните работи Румен Андреев се е самоубил, съобщава вестник „24 часа“. Той се е прострел......

>>>

Продадоха маската на Сталин

Продадоха маската на Сталин

Посмъртната маска на Сталин, който умира през 1953 г., е направена от известния съветски скулптор Матвей Манизер. Как тази маска се озовава във Великобритания, не е известно.

Представителя на аукционната къща Дан Пондър се изненадал, когато един непознат донесъл бронзова посмъртна маска на Сталин и отливка за ръката. Той попита колко може да струва. На въпроса къде е получил тази реликва, човекът казал, че е намерил отливки в тавана на къщата на дядо си, който е служил в търговския морски флот. Вероятно той е донесъл една от...

>>>

Турчин продава камилата си, за да не ходи войник

Турчин продава камилата си, за да не ходи войник

Емре Бостанджъ, 28-годишен фермер от централноанадолския окръг Чорум, обяви камилата си за продан в интернет с една цел - да спечели достатъчно пари, за да си позволи да се освободи от военна повинност.
"Това е любимото ми животно, но трябва да го продам. Нужни са ми пари, за да се отърва от тази военна служба", заяви пред ДПА Бостанджъ, като добави, че неговият баща му е купил шестгодишната бяла арабска камила от местен пазар преди пет години.
Бостанджъ е един от стотиците хиляди турци, които от дълго време чакат програмата за...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info