header

Собствено Търсене

Събота, 21 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Новите стрели на Кеворк

Новите стрели на Кеворк

Американският посланик Рубин наскоро ни похвали: срещал бил толкова много талантливи, очарователни българи, постигнали много успехи. Ние си знаем, какви са българите. Обаче са и най-бедните в ЕС. Хубаво би било, Рубин да вникне в корените на тази бедност. Да научи причините, които я породиха и които я отглеждат. Какво мисли за хората, които оскотиха значителна част от българския народ – вероятно познава някои от тях?
Кеворк КЕВОРКЯН

Какво мисли за Големия Грабеж, наречен „приватизация“? Другото е приятно за ухото, някак светски...

>>>

Кои женски имена са заредени с енергия

Кои женски имена са заредени с енергия

Има имена, които носят по-силен енергиен заряд с уникалното си съчетание от букви и скрит символизъм, предава Трафикнюз. Вижте кои женски имена дават на притежателките си определена харизма и силна енергия:
Александра

По принцип, всички имена, с начална буква “А” носят положителен заряд. Но тъй като значението от гръцки на името Александра е “смела” и “защитничка”, жените, носещи това име са наистина изключително смели, инициативни и борбени.
Анна
Още едно силно женско име, което започва с буквата "А". При него...

>>>

Новинарката Лиляна Боянова увисна

Новинарката Лиляна Боянова увисна

Макар че сексапилната водеща на новините по bTV Лиляна Боянова е само на 34 години, гравитацията и при нея си казва думата. За огромно съжаление на нейните фенове и за радост на завистливите колежки, основното й оръжие – бюста, губи своята привлекателност.

В неделя по обяд красивата брюнетка събра погледите на зрителите на новинарската емисия с доста вталена зелена рокля, под която прозираше увисналия й бюст. Уви, пищните гърди на новинарката достигаха чак до нейната талия.
Лили е двукратен носител на титлата „Мис TV чар”, затова...

>>>

Всичко, което днес кажете на глас, се сбъдва

Всичко, което днес кажете на глас, се сбъдва

Могат да ви посетят внезапни озарения или творчески открития днес. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Това е най-мощният по отношение на думите слънчев ден, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза, добавя тя.
„Това е най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Денят е добър за музика, пеене и четене на...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info