header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Скандални гей билбордове

Скандални гей билбордове

Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните дни жители на няколко големи града у нас. Прегърнали се еднополови двойки са заснети в гръб на фона на ключови сгради - Народното събрание, Народния театър "Иван Вазов", НДК.
А посланието е: "Няма страшно. Това е просто любов". В долния край е мотото на ЛГБТИ общността "Различни хора, равни права" и знакът на ЕК.
Във Facebook билбордове предизвикаха разгорещени дискусии "За" и "Против".
Повечето потребители са недоволни, защото провокативната "реклама" е поставена на...

>>>

Страсбург вече е мъртъв град

Страсбург вече е мъртъв град

Страсбург е мъртъв след стрелбата, хората са шокирани. Това каза французинът Ромен, цитиран от bTV. Той работи в ресторант в центъра на града.
„Вторник вечер обикновено е спокойно, има само познати клиенти. Онзи ден обаче всичко се променя за секунда – в 19:50 ч. местно време. „Чухме изстрели и настана паника. Хората тичаха от този площад насам. Разпръснаха се по малките улички. Много хора буквално нахълтаха в нашия ресторант. Чуваха се писъци. После – отново изстрели”, разказва Ромен.
Завършил е курсове за първа помощ. Изскача от...

>>>

Бг турист описа минусите на Истанбул

Бг турист описа минусите на Истанбул

Истанбул е един от най-популярните градове сред туристите. Той е обвит с ореола на историята и мистерията, което му придава особен чар. Мнозина мечтаят да пътуват до Истанбул, донякъде идеализирайки този град. Днес искам да напиша за недостатъците на почивката в Истанбул, споделя българин, който е бил многократно в най-големия турски град:
"Моля, не тълкувайте мнението ми като напълно отрицателно! Хареса ми този град и може би ще се върна повече от веднъж. Но за някои недостатъци, по мое мнение, определено си заслужава да се пише.

>>>

Палава фотографка провали сватба

Палава фотографка провали сватба

Фотографката Катрин Лейт била наета да снима сватба в Тексас. Вместо това провалила всичко. Вместо да запечата най-щастливите моменти на младоженците, тя решила да се забавлява и станала за срам на всички.
Първо правила секс с единия от гостите, а след това извършила нещо изключително гнусно, завършвайки накрая в полицията.
Катрин работела като фотограф, а също и като моделка. Често била търсена за сесии в различни списания. Попадайки на сватбата, решила, че всичко й е позволено.
След като правила секс с госта, започнала да...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info