header

Собствено Търсене

Вторник, 22 Август 2017    - КОНТАКТИ -    


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Какво ще е времето през септември

Какво ще е времето през септември

Очаква ни горещо време в началото в началото на първия есенен месец септември - температурите ще достигат до 30 градуса, предава "Канал3". Началото на септември ще бъде с приятни температури, които няма да напомнят, че идва есента.
Около 9-10 септември се очакват превалявания от дъжд, които ще понижат градусите с 2-3 надолу. Топлото време обаче ще продължи и през второто десетдневие. Температурите отново ще се покачат до 31-32 градуса. Тези температури могат да са с 1-2 градуса по-високи в Сандански, Русе и Велико Търново. Около 21-22 септември...

>>>

25 правила на съдбата, за да бъдем щастливи

25 правила на съдбата, за да бъдем щастливи

Това не са просто правила, а житейски мъдрости, дори някои ги смятат за ефективна психотерапевтична практика. А задача им е преубеждението. Процесът е дълъг, трябва целеустеменост и упоритост.
Затова към правилата трябва да се отнасяте сериозно и да ги четете всеки ден. Ако ги прочетете веднъж и ги изоставите няма да получите необходимият резултат. Най-добре ще е да ги сложите на видно място и когато погледнете към тях да можете да ги четете.
Опитайте и ще видите истински резултати много скоро.
Винаги има празнота, която...

>>>

Какво ни предричат звездите за следващата седмица -20-26 август

Какво ни предричат звездите за следващата седмица -20-26 август


Овен
Подсигурете постигнатото
През цялата седмица миговете на щастие ще са много по-често явление, отколкото изникващите предизвикателства. Наложително е да подсигурите постигнатото от вас до момента в делово отношение. Не допускайте някой друг да се облагодетелства от личните ви умения и късмета, с който ще сте дарени от съдбата. Щастливите случайности ще ви застигат. В миговете, в които не виждате светлина в тунела, нещата ще се разрешават във ваша полза. Ще имате шанс да повишите приходите си. Стабилността в материалната сфера...

>>>

Жената на спортна легенда се крие във фризер

Жената на спортна легенда се крие във фризер

Съпругата на снукър легендата Рони О‘Съливан – Лейла Роуас, се оказа в центъра на терористичните действия в Барселона. Както е известно, снощи 13 души загинаха и над 100 са ранени след атаката над испанския град.

Актрисата била в ресторант на улицата, на която стана терористичната атака, и се скрила във фризера на заведението. Тя своевременно от скривалището си информира чрез Туитър какво се случва.
„В центъра на тероризма съм. Скрих се във фризера на ресторанта. Всичко стана толкова бързо. Моля се за всички“, бе първият туит на...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info