header

Собствено Търсене

Понеделник, 19 Февруари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Три начина да привлечете късмета в живота си

Три начина да привлечете късмета в живота си

Много хора смятат, че късметът е нещо неочаквано, което не се поддава на определение и в което просто вярваш (или пък не вярваш). Британският психолог Ричард Уайзман обаче има друго мнение. Според него късметът следва особени модели, които имат са свързани с нашето поведение, начин на живот и мислене.

Ето какви са неговите съвети за привличане на късмета, обобщени от BrightSide.
1. Разширете възможностите. Прекаленото съсредоточаване върху това, което имаме (или не) в живота отвлича вниманието ни от търсенето, опитването и създаването...

>>>

7 мисли за дните, в които смяташ, че Бог те е забравил

7 мисли за дните, в които смяташ, че Бог те е забравил

Бил ли си някога в депресия? Бил ли си толкова притеснен и объркан, че да не можеш да спиш? Имало ли е време, в което си бил толкова съсипан, че никой не е бил в състояние да те утеши? Бил ли си толкова смазан, че да ти си е искало да се предадеш и да си мислел, че животът ти е пълен провал?
Едва ли има, човек, който да не е изпадал в подобни ситуации. Затова винаги си припомняй тези седем мисли:

Когато се молиш, Бог слуша. Когато вярваш, Бог действа.

Когато губиш надежда и мислиш, че това е краят, Бог се усмихва и казва: Успокой се,...

>>>

10 истории за истинска любов

10 истории за истинска любов

Често дори и най-добрият холивудски сценарии не може да се мерии със ситуациите и събитията, които понякога животът ни поднася. Животът е прекрасен и многостранен. Понякога е комичен и непредсказуем, друг път - наистина трагичен. Въпреки това не трябва да преставаме да черпим от него с пълни шепи във всеки един момент.
В следващите редове ще ви представим 10 истории, които доказват, че на този свят винаги има място за малки чудеса, доброта, любов и щастливи срещи.
...
Два дни, след като изгубих своя партньор, вкъщи пристигна...

>>>

„Сънувах любовта и се влюбих в този сън“

„Сънувах любовта и се влюбих в този сън“


Има една дума, която означава красота, вечност и вдъхновение – Любовта. От любов се нуждаем всекидневно. Разлиствайки страниците на едни от най-любимите ни романи, поемаме глътка романтика. Вдъхновете се с някои от най-красивите цитати за любовта.


„Напомни му, че слабите никога няма да влязат в царството на любовта, защото то е безмилостно и алчно царство, и че жените се отдават само на решителните мъже, защото им вдъхват тъй жадуваната увереност, с която да се изправят пред живота.“ – “Любов по време на холера“ от Габриел...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info