header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Лечител изцери стотици хора

Лечител изцери стотици хора

Лечителят Георги Петков е от Горна Оряховица. Излекувал е стотици хора, като всяка година пътува до силни енергийни места в нашата страна.
Яна БОЯДЖИЕВА
- Ккак и кога открихте у себе си дарбата да помагате на болните и страдащите?

- Може би вече почти 25 години се опитвам да помагам, да лекувам, но веднага казвам, че всичко това е заложено Свише, което впоследствие се отключва. Няма нищо случайно, неслучайно ми се даде да посетя и Божи гроб. На хората може да им се стори невероятно, но на мен постоянно ми се явяваше Исус Христос, а...

>>>

Публикуват сметки на бг магистрати в чужбина

Публикуват сметки на бг магистрати в чужбина

Преди малко ми се обади приятел журналист от Португалия и ми каза, че скоро ще публикуват сметките на български магистрати в чужбина Като чух сумите си мисля, че Брендо и Черепа са клошари!
Стефан СТЕФАНОВ

Истината „Това са паричките на мама, тати, баба, дядо, моите, вашите, на вашите мама и тати ….
Спасеба Голяма: „Наши политици панически продават имотите си в Гърция.
Известни личности, сред които и политически функционери панически продават имотите си в Гърция. Причината е, че от началото на следващата година имането...

>>>

Бареков обяви Виктор Николаев за гьонсурат

Бареков обяви Виктор Николаев за гьонсурат

През 2017 г. Николай Бареков внесе сигнал в прокуратурата и НАП за лъскавия апартамент на Виктор Николаев, купен без ипотека, в топцентъра на София, на улица "Раковска".
Преди това той подаде сигнал за тогавашната му екранна партньорка Ани Цолова заради палата ѝ в „Драгалевци“. Евродепутатът попита как така Николаев е забогатял внезапно приблизително по същото време, в което Цолова се сдобива с къща и парцел за 400 хил. лв.

"Викторе, откъде пари, брат, да смениш панелката в кв. "Сухата река" с тузарски апартамент на улица "Раковска"?...

>>>

Местан бил при важен човек от Турция

Местан бил при важен човек от Турция

Преди зверската катастрофа на пътя за Маказа в неделя, при която загина 6-месечно бебе, председателят на партия ДОСТ Лютви Местан е провел среща с важен човек от Турция , съобщава 24rodopi.com.

Другият интересен персонаж от обкръжението на политика е строителен предприемач, който е клиент на Специализираната прокуратура, уточнява 24rodopi.com.
Пътният инцидент стана малко след 13:30 ч. в неделя (14 април) на главния път за „Маказа”, на няколко километра след Момчилград. Колата на Местан влиза в главния път от разклонение на с. Загорско и...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info