header

Собствено Търсене

Неделя, 15 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдивчани

Певица се разведе заради любовен триъгълник

Певица се разведе заради любовен триъгълник

Певицата Мария Грънчарова се разведе с мъжа си заради любовен триъгълник, в който той я въведе, научи HotArena. Още не е обявила официално развода си, но вече е факт, показва справка в Софийския районен съд.

Тя беше омъжена за Венци Иванов, бивш шеф на Мтел. Според доказателствата на адвокатите той кръшкал от години с бивша моделка, която сега е редактор на едно от модните списания у нас.
Разводът е без материално обезпечение, въпреки 25 годишното съвместно съжителство. Решила се е на развод, след като узнала за дългогодишната...

>>>

Пловдивска учителка в САЩ: Тук битът не те смазва и можеш да мечтаеш

Пловдивска учителка в САЩ: Тук битът не те смазва и можеш да мечтаеш

Пловдивчанката Малина Гаджева пристига със съпруга си в САЩ през август 2015 година със Зелена карта. Започва работа в магазин, ала учителската професия липсва, тъй като в Пловдив е преподавала в „Черноризец Храбър“. Съдбата се усмихва и през януари 2016-а е назначена в първото българско училище в Ориндж Каунти. След това става преподавател по математика и в частно американско училище, където от няколко месеца е и базов учител.

В Ориндж Каунти живеят около 4000 българи. Общността ни не е най-задружната в сравнение със сръбската,...

>>>

Как Кристина успя в Канада

Как Кристина успя в Канада

Когато заминала за Канада преди 6 години, Кристина Търпова нямала почти никакви познания по английски. Френският била на нула. Зад Атлантика я отвело сърцето - нейният втори съпруг, който също е българин, се бил установил там още през 1990 година. След развода с успешен бизнесмен под тепетата за Кристина всичко започнало отначало.
Заминала за Канада, където нейната професия била напълно неприложима. Първо се записала на училище, за да може да подобри комуникацията си. Преди да замине, нейната дейност била обвързана с журналистиката и PR-a....

>>>

Оперната дива Соня Йончева: Българите сме докоснати от Бог

Оперната дива Соня Йончева: Българите сме докоснати от Бог

Соня Йончева е родена на 25 декември 1981 г. в Пловдив. Завършва пиано и оперно пеене в родния си град, а след това и класическо пеене в Консерваторията в Женева. През 2010 г. печели „Опералия“ – конкурса за млади таланти на легендарния Пласидо Доминго. И до днес тенорът и съпругата му Марта са ментори и близки приятели на Соня.
[b]Тя е неприлично талантлива, владее пет езика, сърцето на венецуелски диригент и оперната публика на два континента. Животът й започва от гарсониера в Пловдив, а майка й Теменужка често редуцира хляба на...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info