header

Собствено Търсене

Събота, 25 Март 2017    - КОНТАКТИ -    


Пловдивски новини

В неделя ще гласуваме за нови 240 депутати. Мераклии бол. За едно място напират 19 кандидати. Повечето от тях така правеха предизборната си агитация, все едно, че са пратеници на Господ. Или на Аллах и Харе Кришна.

Динко ПЕТКОВ


Преди това явно дълго са репетирали пред огледалото как физиономиите им да изглеждат като много силно загрижени за кахърите на избирателите.
Цял месец се подмазваха на електората с големи обещания. Разтягаха ги като локум. Омайваха ни сладки приказки. Говореха ни напевно като попове и ходжи.
Кълняха се, че няма да ни предадат. Ден и нощ щели да мислят за нас, като влязат в парламента. Първо ние да сме сити, а те ще хапнат от това, което е останало, така щяло да бъде.
Така ни се мазнеха. А на 27 март ще ни забравят. И четири години от дъжд на вятър ще им виждаме очите. Едно „добър ден” няма да ни кажат, ако ги срещнем.
Днес е ден за размисъл. Айде този път да им докажем, че не сме лапнишарани и будали. Гледайте и Мислете. Имате цял...

Трофей от елен лопатар с оценка от 208,22 т. по системата на CIC и с тегло 4,750 килограма е нов национален рекорд за трофеи от този вид дивеч.
Еленът е отстрелян на 16 октомври от германския ловец Вернер Аустерман по време на организиран ловен туризъм на територията на ДЛС "Тервел", част от Североизточното държавно предприятие, съобщиха от пресцентъра му.
До момента в продължение на 33 години на първо място в националната класация за трофеи от елен лопатар е бил трофей, отстрелян от Тодор Живков през 1984 година в стопанството "Воден", с оценка от 207,59 точки по системата на CIC и с тегло 3,990 килограма.
В челната десетка - на шесто и седмо място, са още два трофея от елен лопатар, отстреляни в Североизточна България през 1972 и 1981 година. Националният и световен рекорд за трофей от благороден елен също е от тази част на страната.
Трофеят ще бъде показан на изложението "Природа, лов и риболов" в Пловдив в края на този месец, след което ще бъде изпратен на собственика...

Репортер
Общинари не са задължавани да ходят на “Колодрума”

Служителите в Община Пловдив не са задължавани, нито принуждавани да присъстват на закриването на кампанията на ГЕРБ в зала „Колодрума“. В момента работят всички общински служби, включително и кметът Иван...

Атанас Ташков даде курбан в “Света Петка”

Много благодарни граждани пожелаха успех с №11 на изборите в неделя на кандидата за народен представител от листата на ПП ГЕРБ Атанас Ташков. Днес той заедно със свои съмишленици раздаде курбан за здраве и...

Кандидат-депутати раздадоха курбан в „Свети Георги“

Курбан за здраве, благоденствие и успехи раздадоха на миряните структурата на ПП ГЕРБ в район „Централен“ и кандидатите за народни представители в 16 МИР – Пловдив град Димитър Лазаров и инж. Тошо Пашов. Курбанът...

Ральо Ралев преасфалтира ул. “Черешово топче”

Кметът на Район “Северен” инж. Ральо Ралев откри цялостно преасфалтираната улица “Черешово топче”. Ремонтните дейности включваха фрезоване, полагане на основа на участъците, където това е необходимо, нови...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info