header

Собствено Търсене

Вторник, 12 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comДеси Добрева има проблеми със съня, узна HotArena. Русокосата варненка будува по цели нощи, защото страда от прекален перфекционизъм, разказа самата тя в тв интервю.
Дойде ли време за сън, Деси започвала да мисли как е минал денят ѝ и вечно намирала нещо, което не е успяла да свърши, както трябва. Вместо да приеме, че не може винаги да бъде на ниво, тя започвала да се тормози, да се самообвинява, а често сама си удряла шамари за наказание.
В резултат вечно ходела недоспала. Това обаче не личи във външния ѝ вид. Напук на безсънието бившата...

Рапърът Бобо демонстрира шеметно високо самочувствие. Хитовият изпълнител се похвали, че още от малък знаел, че ще бъде известен, научи HotArena. Напоследък, освен като певец, се изявява и като актьор.
„Винаги съм знаел, че някога ще стана известен, въпреки че не ми е било мечта. Когато се изявяваш пред публиката и вярваш в качествата си, това е просто неминуемо.
Славата не ми е повлияла по никакъв начин, освен че от време на време съм искал да се скрия”, казва рапърът, цитиран от „България днес”. И допълва, че популярността неведнъж му е дотежавала.
„Понякога не ми е било приятно да ме разпознават”, завършва признанията си...

Цензурирали Катя от „Ритон“ заради гърдите й

Пищните форми на Катя от „Ритон” се оказали една от причините дуетът да бъде свален от ефир преди години. Това разкрива към днешна дата Здравко от легендарния тим. „В самото начало на певческата ни кариера имахме много забрани. Дори ни сваляха от ефир, защото сме прекалено атрактивни”, спомня си певецът.
В зората на кариерата си двамата са канени да гостуват в предаването „Всяка неделя”, което води Янчо Таков по онова време. Оказва се обаче, че заради екстравагантния им външен вид, участието им е отменено от цензурата.
„Точно се бяхме върнали от чужбина и явно сме изглеждали различни, защото ни махнаха от „Всяка неделя”. И как стана това? Ами наша позната, работеше като...

Куркински си купи маска да го пази от грип

Сезонът на най-коварните зимни вируси още не е настъпил, но Мариус Куркински вече взема мерки против тях, видя HotArena. Онзи ден си купи маска против грип, с която ще се пази от зарази. Стиснал здраво медицинския аксесоар в ръце, 50-годишният театрал се чучна на ъгъла на улиците „Славянска беседа” и „Раковски”.
Времето бе слънчево и топло, но гениалният творец се бе екипирал като за люта зима. Той носеше няколко ката дрехи, най-горният от които топла грейка. На главата си пък беше нахлупил от най-плътните бейзболни шапки.
Мариус е доста податлив към вируси. Преди години дори той дори трябваше да отложи премиерата на свой пореден моноспектакъл, защото тежък грип го беше повалил и приковал на...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info