header

Собствено Търсене

Сряда, 26 Април 2017    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

Георги Джамов, който в момента е годеник на Деси Цонева, преди години е споделял един покрив с по-малката сестра на Димитър Цонев – Анахид, пише "Tелеграф".

Това се случило преди около 10 години. После се разделили, след като заминали за САЩ, където Анахид срещнала съпруга си. Именно тогава Деси срещнала Джамов за първи път. От близо две години обаче подновили приятелството си, дори Деси приела годежен пръстен.
Цонева не бърза със сватба, тъй като е доста скоро след смъртта на баща й. Джамов няма да влезе в популярното семейство, защото покойният Димитър Цонев така и не им дал благословията си. Дори не си говорел с него. Мариана напълно подкрепяла съпруга си. Именно това карало Деси да се чуди дали да сключи брак, защото това ще е предателство към семейството й. Поне децата им нямали нищо против родителите им да са...

Популярната силиконова красавица Габриела Радославова - Мис Джуки, скочи на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Русокоската е върла фенка на ЦСКА, но е още по-отявлена защитничка на животните.
Именно това е и причината да нападне Камата. Носителят на "Златната топка" е голям любител на лова и често се снима с "трофеите си". Това явно вбесява Мис Джуки, която директно нарече Камата - убиец.
Радославова сравни Камата с холивудския актьор Леонардо ди Каприо.
"На едната снимка е Леонардо ди Каприо, а на другата Христо Стоичков. Виждате ли разликата??? ТРЯБВА ДА БЪДЕШ МЪЖ В ТОЗИ ЖИВОТ, НЕ УБИЕЦ! ХОРА, ДАВАЙТЕ ДОБЪР ПРИМЕР НА ДЕЦАТА СИ, ДА ОБИЧАТ И ПАЗЯТ ЖИВОТНИТЕ, А НЕ ДА ГИ ТОРМОЗЯТ И УБИВАТ. НЕ СЪЗДАВАЙТЕ УБИЙЦИ. НЕ БЪДЕТЕ...

Добрата новина
Невиждана церемония на 29 април!!!

На 29 април, в Световния ден на танца, Асоциацията на хореографите в България на официална церемония ще раздаде своите Първи годишни награди "Златна муза 2017".

Лошата новина
Учените разкриха защо мрем като пилци

Затлъстяването е причина номер едно за съкращаването на живота – по-голям рисков фактор от пушенето и високото кръвно налягане. Според екип американски...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info