header

Собствено Търсене

Неделя, 26 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Сиромахов - да му се слави ризата…

Сиромах човек, жив дявол, ще кажете вие пред тази снимка и нищо не може да е по-невярно. Поне по отношение на ризата, облечена от едноименният господин, чието първо име е Иво, мога да дам мнение, че е твърде семпла за такава звездна висота. Под глава, съдържаща толкова хумор, сценаризъм и харизма, се проточва дълга карирана текстилна площ, върху която с еднаква радост може да се реди шопска салата, пиле фрикасе и реване, шахмат и дребни камъчета, като в игри около трафопоста на село. Харесвам криволичещите цветове, които сякаш играят ръченица по ридаещата структура на шарките. Не ви ли развеселява кутрето на дясната ръка на господина, върху което липсва дълго отглеждан нокът, полезен кога за очи, кога за уши, нос и гърло. Позата ала непризнат Велик Гетсби може да бъде в следващия сценарен план на шоуто, стига господинът да може да изиграе сам себе си. А каква брадичка, разбираш ли, да му се слави името…Амин!
Чохено контошче за Кристина

След приказката Чохено контошче, днес правя втори прочит на това словосъчетание. Кристина Димитрова, която винаги е наполовина успяла в избора на тоалет, е добре премислена в частта с роклята- сребриста, дълга, с широко деколте, изпод което блещука запазена кожа. Но кожата над всичко това, както казах ме връща към Чохено-то контошче и аз смятам, че това на Кристина е неговата съвременна интерпретация. Нека припомня, че подобни платове са били използвани за кресла или пък цели дивани а ако щете дори, плата за роклята сме виждали като завеси в добри заведения. Огромната гривна не допринася с нищо за спектакълността на облеченото. Орлин...

Четирима роми пребиха треньора по бокс Йордан Стоянов – Данчо Старото, научи HotArena.
Инцидентът започнал в автобус 11 в четвъртък. Бащата на гимнастичката Цвети Стоянова се връщал от работа, след като цял ден преподавал уроци по бокс на своите възпитаници в залата на стадион „Славия“.
„Седнах на седалката до вратата. Единият от тях ме попита: „Ти от Славия ли си? Бях с анцуг на нашия отбор. Отговорих „да“. Той ме удари и ми сцепи веждата. След това ме вдигнаха и ме свалиха от автобуса. Отнесох 54-6 шута и се свих. Всичко се разви за секунди. После избягаха в градинката“, разказва треньорът. Свидетел на екшъна се обажда на тел.112. На мястото на инцидента пристига линейка, както и полицай.
Йордан Стоянов е истинска легенда в квартал...

Добрата новина
Кои са създадени за сериозна връзка

[b]Чудите се дали сте човек, който би се задържал дълго на едно място? Питате ли се дали и половинката ви е човек, който търси сериозна връзка. Хората казват, че само...

Лошата новина
Убийство заради 50 стотинки в Асеновград

Спор за 50 стотинки при игра на комар е станал причина за убийството в Асеновград.
Според неофициалните данни, мъж е бил пребит до смърт от двама роми....

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info