header

Собствено Търсене

Петък, 18 Август 2017    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

През 2017-а Орхан Мурад закръгли 50 години, а отбелязва и четвърт век от старта на музикалната си кариера. През тази година дъщеря му Сузанита направи шеметен възход. Младата певица направи истински бум със скандалната си песен „Луцифер и Буда” и днес е най-обсъжданата млада звезда по нашите географски ширини, видя HotArena.
Орхан Мурад не може да си обясни злобата към него и щерката му.
„Защо беше тази злоба към нас?! Нима на някого сме изяли десерта! Сузи е взела едно бийтче, два такта от някакъв арабски диджей. Този бийт знам как се прави на компютъра, как се сваля надолу… Свалил го е диджеят с много тонове… Сузи е импровизирала отгоре и се е получила тази песничка - детско-юношеско начинание. Тя не е предполагала, че ще стане толкова популярна. Аз досега въобще не съм се занимавал с нейните проектчета. Получи се някак си едно тийнейджърско избухване. Когато нещата придобиха сериозен характер от гледна точна на предявяване на претенции за авторски права и огромния интерес, който се предизвика, се намесих. Видях как нападат детето ми и махнахме този бийт. Между другото ако има някакъв спор за авторски права, то той трябва да бъде между продуцент и композитор от една страна и диджея от друга, който е взел песента и компютърно е манипулирал два такта. А не между Сузи, композитора и продуцента. Изрично заявявам, че разрешението да ползва бийта на диджея, Сузи го има. Така, че хората да спят спокойно, а не да злобеят и завиждат“, отсича певецът.
Той не се смущава, че Сузи е още много малка, а се държи доста провокативно в клипа на песента „Луцифер и Буда”.
„В клипа се държи провокативно, но в живота не е такава. Просто има артистични заложби и талант и много добре си играе ролята. Генерирали сме идеи и за други клипове и роли и...

Митьо Пищова не изневери на себе си и отбеляза по подобаващ начин 62-ия си рожден ден. Самопровъзгласилият се за плейбой №1 в България от няколко месеца е по морето и дори сърдечния срив не го изплаши, съобщава Флагман.
Търновалията бе засечен малко след полунощ в задушевна компания – от 10-ина души, в рибен ресторант в Равда. „Това са моите най-близки приятели, моето семейство!”, обяви той. Сред тях се разпознаха известен несебърски бизнесмен, руски професор по медицина, женен за очарователна българка, масажист със златни ръце, възстановил Пищова след операцията му преди година и други. Имаше и няколко момичета, една от които според колоритния търновец бе негова приятелка, но двамата публично не демонстрираха близост.
„Влюбих се”,...

Добрата новина
Стинг идва с личния си готвач

Личен готвач ще обгрижва менюто на Стинг по време на престоя му в София за концерта в „Арена Армеец“ на 16 септември. Джо Спонзо е сред отговорниците за добрата...

Лошата новина
С газ, пуснат през прозореца, обраха бижута за над 100 000 евро

Бизнесдама от Варна твърди, че е била обрана в къщи, докато спи. Тя смята, че е била упоена от крадците с газ.
По думите й от дома й са задигнати бижута за над 100...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info