header

Собствено Търсене

Петък, 15 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

След края на риалитито "Фермата" една от участничките ще загуби всичко. Домакинята Красимира ще се раздели завинаги с бащата на сина си, със семейството си и с финансовия си комфорт.
Добре гледаната красавица буквално остава на улицата след решението да напусне мъжа си, който изцяло я издържа. Преди дни тя призна в шоуто, че се чувства нещастна във връзката си и ще сложи точка на удобния, но скучен живот. Последствията от това решение обаче я плашат.
"За мен започва нов глад. Ще трябва да си намеря работа, защото занапред няма кой да ме издържа", заяви притеснено домакинята, докато чепкаше грозде с останалите жени в шоуто. За да се справи с трудностите, тя ще разчита на най-близкия си човек.
"След като изляза от "Фермата", ще имам нужда от майка ми", каза Красимира. Освен морална подкрепа, ще очаква и помощ при отглеждането на малкия й син....

Охолно и щастливо си живее тризначката Любов в Англия, докато сестрите й мизерстват и просят пари за обратен билет до България. Лав Станчева, както се самопрекръсти блондинката, дори е взела при себе си майка си Люба, научи „Галерия“.
Тези дни Любов отбеляза първата годинка на дъщеричката си Виктория. На празника присъстваха и двете баби на момиченцето, както и близки и приятели на младите родители. Именно на празника на Вики тризначката си позволи да се покаже публично с бащата на детето си. По непотвърдена информация той се казва Мартин и е българин. Според запознати двамата с Любов поели разходите на бабите, като им платили билетите от София до Лондон. Майката на тризначките обаче щяла да остане за по-дълго и да си търси работа...

Добрата новина
Вдъхновяващи цитати

[b]Ако чувствате как есенната умора и апатия са ви завладели, имате нужда от мотивация и вдъхновение. Затова ви представяме компилация от вдъхновяващи цитати на...

Лошата новина
Отмъкнаха бастуна на Пенчо Славейков

За пореден път поругават статуята на Петко и Пенчо Славейков в София. Фигурите на баща и син заемат почетна позиция на емблематичния площад Славейков.

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info