header

Собствено Търсене

Петък, 22 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

Заместник-министърката на спорта Ваня Колева, освен кумица на шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, се оказа и негова съседка в лускозната сграда на фирма "Артекс“ - "Летера". Това показват документи на "Свободна Европа”.
Тя е получила преференциална цена от фирмата строител, става ясно от справка в Имотния регистър. В "Къщата на буквите" (както е известна "Летера") Колева се е сдобила с апартамент от 231 кв. м., както и с гараж от 24.5 кв. м. За луксозното жилище кумицата на Цветанов е платила 665 000 лева, които е получила като кредит от ДСК. Това на практика означава, че за квадратен метър в луксозната сграда семейството е платило около 1340 евро.
Апартаментът е закупен на 17.11.2016 г, като на тази дата е учреден договорът за ипотека. Като ипотекарен длъжник е Ваня Колева и нейният съпруг Николай Колев. В момента апартаментът се изплаща, като заемът е от банка ДСК. Апартаментът е с площ от 231,6 кв. м и е на стойност 297 668.30 лв. гараж - 21 кв. м - 24 457,50 лв. Това показват документи от Сметната палата и от Службата по вписванията.
Според представители на отдел "Продажби“ в Артекс, с които "Свободна Европа" разговаря и цитира, сумите за квадратен метър в луксозните сгради на компанията (каквато е "Къщата на буквите“) варират между 2600 и 3500 евро за квадрат.
Медията е потърсила по телефона заместник-министърката на спорта, но мобилният й номер бил...

На 24 март в столичен хотел е сватбеното тържество на Софи Маринова и Гринго. Двамата са в трескава подготовка за събитието. Нож в гърба от приятели обаче е напът да помрачи щастието им.
Софи е поканила почти всичките си колеги от попфолка. На ВИП церемонията ще дойдат Глория, Джена, Преслава, Андреа, Константин, Илиян, Борис Дали и т.н. Оказа се, че едни от най-верните й приятели от бранша ще я бойкотират.
Семейството на Тони Стораро няма да присъства на сватбеното тържество на доскорошната си дружка. От малко повече от година между Софи и Стораро има напрежение и те отказали да уважат младоженците, без да имат основателна причина затова.
Софи и Гринго също не се появиха на сватбата на Фики и Гюлджан преди малко повече от година....

Добрата новина
Цветна пролет в Панаира

[b]Петметрови палми ще бъдат показани за първи път на изложбата „Цветна пролет 2019“. Освен екзотичните гиганти, ще има и магнолии, достигащи височина четири...

Лошата новина
Вандали на Бунарджика

[b]За груба вандалска проява на Бунарджика сигнализира кметът на район „Централен“ Георги Стаменов. През нощта неизвестни извършители са счупили част от горния...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info