header

Собствено Търсене

Събота, 25 Март 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Идеалната жена е имагинерен образ, който няма реално съответствие. Въпреки това астролозите дават някои насоки в търсенето на този мечтан вид:
5. Рак
Жените, родени под този знак, са много близо до титлата на идеалната жена. Те са изключително красиви, умни, мили и грижовни.Недостатъкът им, че толкова се отдават на ролята на майка, че забравят за другите аспекти на живота.
4. Скорпион
Представителките на тази зодия притежават загадъчна сила и мощ, която кара мъжете да губят ума си по тях. Жените Скорпион са чаровни, умни, но и малко коварни. Те знаят, че имат способността да да завъртат главата на мъжете и се възползват от това твърде умело.
3.Лъв
Лъвиците са дяволски привлекателни, интелигентни, и най-важното - уверени. Но тяхното его може да задуши партньора и са готови смажат всички свои конкуренти. Поради това те заемат трето място.
2.Риби
Жената Риби е напълно в състояние да играе ролята на жена, която иска да бъде спасявана, защитавана и носена на ръце. А това силно привлича мъжете. Те са красиви и с много чар. Проблемът с жените Риби е, че много лесно се поддават на мечтание. Но даряват мъжете с много нежност и топлина.
1.Везни
Жените Везни притежават всички необходими качества на една жена - както положителни, така и отрицателни, които се преливат така хармонично, че хората са привлечени от тези красоти като магнит. Те се наслаждават на живота и даряват заобикалящите ги със...

Знаете ли, че човек има свой рожден камък не само според зодията си, но и според месеца, в който е роден. Например, ако сте Рак, роден през юли, вашият камък ще бъде рубин, но ако сте Рак, роден през юни, камъкът тогава е друг – лунен камък или перли, пише edna.bg.
Овенът се родее с диаманта и хематита, а представителят на знака, роден в края на март, трябва задължително да се сдобие с аквамарин, а априлските "рогати” – с диамант.
Телецът, като типичен подвластник на Венера, богинята на красотата, е по-капризен и ненаситен, затова неговите рождени камъни са доста: смарагд, сапфир, кехлибар, корал, розов кварц, тюркоаз, лазурит. Априлските Телци нека да добавят и диамант, а майските да поставят смарагда начело.
Близнаците също имат хубава колекция от...

В търсенето на коледни подаръци могат да бъдат идентифицирани седем типа купувачи, установи проучване, направено във Великобритания, пише БТА. Авторите на допитването,
посветено на коледните практики на купувачите, са оприличили тези типове на птици.

Ястреб или търсач на изгодни сделки
Спадащите към този тип купувачи имат зорък поглед за най-добрите оферти и често купуват подаръци доста преди празника, за да се възползват от примамливите оферти.
Бухал или мъдър купувач
Те планират старателно покупките за Коледа и разчитат на списък с имената на хората, на които ще купят съобразени с предпочитанията им подаръци.
Паун или свръхентусиазиран купувач
Те обичат и се радват от все сърце на пазаруването за Коледа и на всички празнични събития.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info