header

Собствено Търсене

Понеделник, 19 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен
Днес е от значение да обедините в действията си принципите на свиването и разширението. Посвийте претенциите, разширете активността си в посока на обгрижване и защита на семейните и приятелски интереси. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не пренебрегвайте родителския и синовен дълг. Не се впускайте в амбициозни начинания ако някой се нуждае от вашата грижа и опека. И ако финансовите ви възможности не позволяват да правите големи подаръци, просто проявете състрадание и поприказвайте с някой самотник.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Ден за прояви на благотворителност, за включване в спонсорски проекти, които ще ви помогнат да получите в бъдеще защитата и подкрепата, от която се нуждаете. Един от дните, в които молитвите ни се сбъдват. Не бива да се изпълвате със злоба и завист. Скандалите са противопоказни и разболяват. Нищо важно да не се предприема. Ще се обърнат в прах големите амбиции. Не товарете сърцето с тежка физическа работа и негативни чувства. Не яжте груба храна, изключете грубостите от общуването си. Проявете доброжелателност.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Ако не сте склонни да давате не очаквайте и да получавате. Включва се каналът на космическата любов, милост и състрадание. Опитайте да разберете другата гледна точка. Не влизайте в открити схватки и не обиждайте никого с думи и жестове. Един от дните, в които желанията се сбъдват стига да не навреждат на околните. Не заставайте на пътя между двама. Направете каквото зависи от вас, за да улесните нечий живот и да изтриете една сълза. Който не прояви милост сам ще се лиши от такава.
o Работа5
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o ЗдравеЗ
o Рак
Днес и утре Луна, Венера и Плутон образуват кръст с рожденото ви Слънце. Вероятни са проблеми във връзките, загуби и раздели, ако не проявите разбиране към нуждите на партньора, близките и колегите. Вижте ситуацията от страничен ъгъл, почувствайте нуждите на човека до вас и ако можете помогнете и разделете тежестите. Ако допълнително наливате масло в огъня със скандали и сърдене, неприятностите ще се задълбочат и ще се самоизолирате. Прояви на злоба и завист водят към падение. Точно днес не делете неделимото.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4

Октомври вече дойде, а с него и златната есен. Времето застудя, слънчевите лъчи намаляват и тялото ни се подготвя за промяна. Тя ще е както физическа, така и на емоционално ниво. В момента Луната е в зодия Рак, като в следващите няколко дни ще се премести в Лъв, Дева и Везни. От 5 октомври до 16 ноември Венера попада в своята ретроградна фаза, което ще обърка плановете на някои хора. Очаква се планетата да направи обратно движение в Скорпион, затова периодът ще бъде много важен за този знак. Трудности и неудържими страсти ще споходят някои зодии.
На по-голямата част от представителите на зодиака ще им върви до края на октомври, но истината е, че най-много късмет ще имат Близнаци, Везни и Водолей. Ето какво ги очаква:
Близнаци
Слънцето ще...

Бебетата, родени през октомври, порастват като възхитителни и интересни личности. Те са надарени с много разностранни таланти, заради които се изявяват успешно в почти всяка област, в която работят или творят.
С какво се отличават като личности родените през този обагрен в есенни цветове месец?

Те са най-атлетичните бебета
Бебетата, които са родени през октомври, са изключително енергични, атлетични и успешни в спортовете. Родените през октомври бебета са поели възможно най-големи дози витамин D по време на бременността на майките си, протекла през летните месеци, заради което имат здрави кости, стави, мускули.
Те са романтични
Родените през октомври бебета порастват като чувствителни и романтични личности. Те са чаровни и привличащи...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info