header

Собствено Търсене

Петък, 22 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

В любовта всички сме различни. Днес споделяме нещо забавно с вас. Следващите редове ще ви разкрият какви сте в любовта според първата буква от името ви. Така може да разберете и повече за обекта на вашето сърце.
А – Нежност и агресия. Тези хора са много енергични и обикновено са лидери във връзките си. Също така постоянно се нуждаят от емоции, но не са особено романтични.
Б – Хората, чието малко име започва с тази буква, се влюбват доста трудно. Те са предпазливи, искат първо да бъдат сигурни в намеренията на партньора и едва тогава да си позволят да бъдат себе си. Не харесват скандалите и разправиите.
В – Изключително страстни личности с неповторими инстинкти за чувствата на своя партньор. Когато приключат една връзка не страдат твърде дълго. Въпреки това, могат лесно да се разочароват.
Г – Щастливи личности, които се радват на живота. За тях е много важно партньорът им непрекъснато да им доказва колко са невероятни. Въпреки това трудно се обвързват в сериозни взаимоотношения или ако все пак се случи, държат много на личната си свобода.

Д – Ако вашето име започва с тази буква, то вие сте силно романтична личност, която ако се разочарова в любовта, страда много. Очаква те половинката ви да бъде напълно отдадена и внимателна. Дори и най-малката форма на пренебрегване води до много болка за вас.
Е – Свободолюбиви личности, които се нуждаят от доза приключение и дори ексцентричност в отношенията си. Един скучен партньор много бързо ще ги отегчи. Те не се страхуват от самотата, така че ще направите голяма грешка, ако им дадете ултиматум или ги заплашите с раздяла.
Ж – Много сантиментални хора. В любовта са лоялни и искрени, очаквайки същото от своя партньор. Ако бъдат измамени, трудно ще простят.
З – Хората, чието име започва с буквата „З“ винаги изпъкват в тълпата. Трудно им е да останат дълго в една връзка, защото са пълни с живот, искат да опознаят нови неща и бързо се отегчават от партньора си. Подаръци, пътувания, партита… Нещо ново трябва да се случва всеки ден за тях.
И – Много земни личности, които се чувстват добре както в скъп ресторант, така и на дивана с партньора си. Но това, което ги прави щастливи, са малките неща. Малките жестове им говорят повече от най-скъпия подарък.
Й – Тези личности си падат малко егоисти или по-скоро...

Жена Водолей

Съветът към семейните дами е да избягват рутината, да експериментират, да правят приятни изненади на любимия. Родените под този знак дами през следващата година ги очакват искрени и трайни отношения. Експлозия от страст се очаква в края на годината. През този период любовните приключения са гарантирани както на свободните, така и на омъжените жени.
Първата половина на годината ще доведе до проблеми с ръководството и колегите на работното място. Важно е да бъдете спокойни, да взимате трезви решения и да не се водите от емоциите. През есента ще се отворят привлекателни перспективи, възможно е да започнете нова работа.
Тъй като жената Водолей е емоционална, трябва да следи изкъсо здравето си, особено нервната система. Август...

Жена Риби

Родените под този знак ще имат един отличителен стремеж през следващата година – да постигнат лично щастие. Най-доброто време за запознанства е есента. През останалите сезони евентуалните връзки ще бъдат изложени на големи предизвикателства с много кавги.
Бизнес дамите трябва да поемат повече рискове и да не пропускат важни бизнес предложения. Ако трябва да смените работата, по-добре е да го направите през зимата и пролетта. Материална стабилност се очаква към края на 2019 г. Възможно е отношенията с бизнес партньорите и колегите да се влошат.
В началото на годината са възможни болежки, като най-уязвима ще бъде нервната система. Обърнете внимание и на стомаха. Препоръчва се да водите активен начин на живот, да релаксирате, за да си осигурявате...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info