header

Собствено Търсене

Понеделник, 16 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comКоя е най-добрата черта в личността ти? В какво си най-сигурен? Това е нещо физическо, като външния вид или черта на характера, наподобяваща способност лесно да откриваш изход за всяка ситуация? Ако, често си задавате тези въпроси и знаете кой коя зодия е, то вероятно ще получите различни отговори. Ето и кои са добрите черти на тези зодии:

1. Овен Може да изглежда малко странно, но Овенът е най-уверен в себе си. Той знае, че ако иска нещо от живота, ще го получи, защото има огромна проникваща сила. Не става дума само за парадиране на стойност и значение за другите. Той просто държи високо главата си, дори когато хората се опитват да подкопаят авторитета му или да се съмняват в уменията му.
2. Телец Телецът е добър приятел (всъщност отличен) и е абсолютно сигурен в това. Той знае стойността на висококачествените човешки отношения и се опитва да бъде максимално отговорен и надежден. Ако имате нужда от човек, който ще покрива гърба ви и ще ви подкрепи във всичко, тогава е по-добре да намерите Телец за приятел и да не предавате такова другарче.
3. Близнаци Близнаците са най-уверени в способността си да виждат доброта във всичко и във всички. Разбира се, този знак, може да бъде на моменти отрицателен, но по всякакъв начин се стреми да ги избегне. Положителното за него е начина му да оцелее в най-трудните моменти. Близнаците умеят да променят живота си към добро. Те са по-добри и по-щастливи.
4. Рак Ракът по всякакъв възможен начин се опитва да покаже, че се грижи за себе си и за всички останали в живота си. Сигурен е, че може да направи живота на близките по-щастлив и по-светъл. Тази зодия, знае, че ако хората около него са щастливи, тогава неговата мисия може да се счита за изпълнена. Искрено вярва, че всичко, от което се нуждае е любов и грижи.
5. Лъв Понякога те не могат да устоят на собствените си недостатъци. Гордите... Прочети повече Лъвът е невероятно лоялен. Той не само ще отиде до края на Земята за скъпите си хора, но и няма, никога да ги предаде. Той е уверен в своята преданост - и това го прави изключителен партньор и приятел. Може би този представител на Зодиака е някак егоцентричен, но знае, че винаги ще направи максималното възможно, за близкия си кръг.
6. Дева Девата е онзи тип човек, който винаги анализира всичко. За някои това може да изглежда излишно, но за...

Не може да разчитате напълно на тези зодии, в един момент от връзката те ще ви предадат и разочароват. Правят го, дори да ви обичат. Невинаги искат нарочно да ви наранят, просто не са внимателни и не знаят как да се държат в сериозна и дълга връзка. Ето кои са те.
Водолей
Те са много щедри, работливи, амбицирани са и искат да постигнат много. Затова често поставят кариерата си пред половинката и са прекалено фокусирани над свои идеи и проекти. Игнорират проблемите във връзката, подценяват времето, прекарвано с партньора и така го разочароват. Дори да обичат силно, не обичат публичните прояви на любов и не го показват съвсем ясно. Често жертват своето щастие и това на половинката, заради някаква работа или каузи.
Овен
Овните са много страстни и...

Почти всеки от нас би искал да погледне в бъдещето. Изберете един от шестте хербарии, показани на снимката и разберете какво ви очаква тази есен:
Хербарий № 1
Ако сте избрали първият хербарий, тази есен ще се сблъскате с промени в работата. Има вероятност да бъдете повишен, да получите бонус или да смените изцяло работата си, като се преместите на по-престижна позиция. Във всеки случай промените в кариерата са точно зад ъгъла. Пригответе се за тях!
Хербарий № 2
Ако вашият избор падна върху хербарий номер две, личният ви живот скоро ще се промени драстично.
Ако сте неженен, тогава ще се запознаете с вашата сродна душа. Ако вече имате любим човек, това означава, че ви чака приятна промяна в отношенията. Възможно е статусът ви да се промени съвсем скоро.

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info