header

Собствено Търсене

Понеделник, 26 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comОвен
В понеделник направете равносметка и анализирайте промените в живота си. Сряда е подходящ ден за разкриване на вашите способности. В четвъртък доброто настроение ще ви придружава през целия ден, можете спокойно да реализирате най-приключенските планове, без да се страхувате от усложнения. В събота внимавайте и не вярвайте на ласкателства.
Телец
В началото на седмицата важна командировка може да ви отвори нови перспективи. Имате шанс късметът да ви се усмихне, а изкачването по кариерната стълбица също е възможно. Рисковите начинания ще са успешни, ако изчислите правилно силата си и не се надявате на чужда помощ. Не се разсейвайте, свършете работата си и оставете другите да се занимават с техните проблеми.
Близнаци
Интуицията ви ще ви донесе късмет, но не губете такива качества като решителност и самодисциплина. Примамлива оферта може да дойде от ваш стар познайник във вторник. Не се страхувайте да поемете отговорност и ще спечелите. Планираното за средата на седмицата пътуване ще бъде много продуктивно и ще ви зарадва. Моментът е подходящ за сериозен житейски избор. В почивните дни можете да спечелите нов приятел.
Рак
През тази седмица може да се наложи да придобиете един по-философски поглед върху проблемите и самообладанието ви във всяка ситуация. Във вторник ще имате успех в професионалната област. Сряда обещава да бъде ден на активни отношения и взаимното разбирателство, с помощта на думите и логика можете да постигнете почти невъзможното от партньора си. Краят на седмицата е благоприятен момент за започване на ваканцията.
Лъв
Интуицията е вашият верен и надежден приятел тази седмица. Струва си да се научите да й се доверявате, поне за този период. Възможно е да участвате във всякакви нови проекти. Не планирайте обаче да се претоварвате с работа, отделете време за разработването на планове за близкото бъдеще. Не насилвайте нещата. В сряда може да си помислите, че усещате спокойствието преди бурята. Възможно е това да е така. Съберете сили и се успокойте, така че да е по-лесно да контролирате себе си, когато идва.
Дева
През тази седмица трябва да изпъкнете, за да бъдете забелязани и подкрепени от онези, от които бихте могли да получите помощ в близко бъдеще. В понеделник не се колебайте да подчертаете правилно...

Всички жени са надарени с чар и красота, но много често най-привлекателните не са непременно най-красивите. Има дами, които умеят да привличат мъжете, благодарение на скромността и сдържаността, с която са надарени.
Те никога не показват открито емоциите си и много рядко някой може да разбере какво всъщност се случва в душата им. Именно тази мистерия ги прави още по-привлекателни. Те много рядко се хвалят с успехите си и не се опитват да бъдат център на внимание. Винаги са доброжелателни, скромни и никога не се надценяват. Те очароват със своето благородство и умение винаги да се държат както трябва. Смело може да се каже, че представителките на тези 5 зодиакални знака са най-скромните и сдържани жени на света!
Дева
Жената Дева притежава...

Много жени по света се срещат с женени мъже. Някои от тях дори успяват да постигнат своето и от любовница да се превърнат в законна съпруга.
Зодиакалният знак и звездите оказват голямо влияние на това дали една жена ще се среща със зает мъж, или не.
Ето и зодиите, които са най-предразположени да разрушават семейства:
Дева
Девите изключително рядко се срещат с женени мъже. Дори ако се влюбят в женен мъж, ще се постараят да скрият в себе си тези чувства, само и само да не разбият нечие чуждо семейство.
Козирог
Жената Козирог е много егоистична. Тя не иска да бъде любовница. На нея й трябва мъж. Затова и ясно заявява, че предпочита сериозни отношения.
Близнаци
Жената Близнаци е убедена, че добрият мъж е жененият мъж. И изобщо не й е гузно, че...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info