header

Собствено Търсене

Сряда, 17 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

• Овен
• Не бързайте с инициативите. Всичко, което предприемете днес ще ви донесе краткотрайно удовлетворение или удоволствие, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования, проблеми, взаимни обвинения и търсене на сметка. Съветът е да не влизате в излишни зависимости, да се дистанцирате от хора, които и друг път са ви вкарвали в проблемни ситуации и по всякакъв начин да ограничите контактите. Сънищата от тази вечер показват в символичен вид проблемите, с които трябва бързо да се справите.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Телец
• Ден на атаки по всички линии на живота. Конкуренцията ви става особено агресивна, но и вие няма да отстъпите. Очертават се конфликти на работното място, пикове на агресия и непредвидени събития, които ще ви поставят в неблагоприятна ситуация. Родените в първата декада ще изпитват повече неудобства и натоварване. Не си поставяйте високи цели и не бързайте да сключвате договори, независимо какво ви предлагат. Зад всяко предложение и покана днес се крие уловка и желание за използване.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Близнаци
• Ден на всевъзможни изкушения, особено от страна на тези, които добре ви познават, добре са ви проучили и са на ясно със слабите ви места. Очертават се подмолни действия и атака и от ваша страна към някой, когото искате да елиминирате и отстраните от пътя си. В такъв момент е почти невъзможно да се уредят честни и спортсменски отношения. Играта ще се играе без правила, както на работното място, така и в живота и личните отношения. Дистанцирайте се от всякакъв тип обществени мероприятия и си пазете гърба.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
• Ден на изневери, на всевъзможни изкушения особено в полето на личните и интимни връзки. Не е добре да отсъствате от дома. В момент, когато решите да действате агресивно, ще усетите бърза реакция и атака по собствените си позиции. Днес амбицията е убийствена. Никой на никого няма да направи отстъпка и компромис. Всяка грешка ще се афишира и разнася от клюката. Не се препоръчва участие в преговори, в съвместни проекти и обсъждания. В момента сте лесно податливи на внушение, не приемайте съвети.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5

Кои са знаците в зодиака, които имат най-много приятели?
Везни
Везните приемат приятелството много сериозно и ще направят всичко, за да го запазят. Родените под този знак са хората, които поддържат връзка и ви търсят, когато преминавате през труден период. Те са до вас, без значение от какво се нуждаете.
Везните са изключително състрадателни и забавни. В някои случаи те държат на приятелите си почти толкова, колкото и на семейството си.
Те имат много приятели, защото се грижат за приятелствата си – няма значение дали те са две или 20, Везните наистина се интересуват от своите приятели.
Водолей
Водолеите са известни със способността си да създават и поддържат много приятелства. Може би това е така, защото са приятелски настроени...

Мъжете от кои зодии е добре да избегнете, ако не искате да съжалявате с какъв човек сте решили да споделите остатъка от живота си. Естествено, при всяко правило има изключения, но колко от вас са готови да рискуват с представител на някоя от тези зодии?
Стрелец
Определено това не е най-добрият кандидат за ваш парньор. Този знак е доста непостоянен и има склонност към флиртове с други жени. Звездите не го нареждат сред най-лоялните
Как зодията ви пречи да откриете любовта
Представителите на този знак, скоро след формализиране на връзката, могат а погледнат към противоположния пол. Да, и се женят неохотно. Стрелците са си женкари по природа, те обичат да си угаждат и да живеят според желанията си, мнението на партньора им не е толкова важно за тях, колкото...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info