header

Собствено Търсене

Петък, 18 Август 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Дори и да сме от хората, които обичат да спорят, все пак трябва и да внимаваме с кого водим подобни дискусии. Най-вече за да запазим нервите си здрави. Добрите новини са, че астрологията ни дава жокер и в това отношение. Ето с кои зодиакални знаци не е препоръчително да влизаме в спор.
Овен
При тях спорът не се корени толкова в доказване на правотата. Те са бойци, а борбата обикновено се захранва от гордост и агресия. Когато влезем в спор с Овен, е добре да знаем, че за тях егото е поставено на пиедестал и то не прави никакви компромиси. В спора те са нечестни играчи с висок интелект. Играят, за да спечелят – това е природата им на боец.
Везни
Спорът с родените под този знак е обречен на провал, просто защото те са оборудвани с механизъм за оцеляване и той не им позволява да покажат пълната си мощ. Резултатът е пасивно-агресивно поведение. Те ще ни накарат да се чувстваме като победени и ще го направят с усмивка. Когато спорим с Везни, ще се почувстваме напълно недоволни, сякаш всичко, което току-що сме се опитали да докажем, дори не си заслужава вниманието. Това е така, защото представителите на тази зодия не обичат да спорят. И когато се озовем в подобна ситуация с Везни, това е като да говорим със стена. И познайте кой печели в този вид конфронтация? Везните, разбира се.
Дева
Девите са перфекционисти и смятат, че съвършенството е в това, което те съобщават за истина. Тя може да няма нищо общо с реалността, или най-вече с нашата реалност. Девите имат да кажат много неща и не си ги спестяват, когато се наложи. Родените под този знак са убедени, че ни познават по-добре, отколкото ние самите познаваме себе...

В този свят, в който все по-често властват омразата, лошото и терорът, добротата е рядко срещано съкровище, а милите и сърдечни хора не се срещат всеки ден. Със сигурност в живота си имате поне един човек, който ще запомните с добро. Човек, който е готов на всичко за вас, който винаги ви подкрепя. Или пък сте срещнали непознат, който ви е подал ръка без да иска нищо в замяна. Вижте зодиите, които имат златни сърца:

Дева
Девите са от онези хора, за които казват, че биха сторили път и на мравката. Те никога не биха наранили някой умишлено и винаги търсят цивилизован и дипломатичен изход от напрегнатите ситуации.
Рак
Представителите на тази зодия са най-добрите сред най-добрите. Ако имате приятел или близък роднина Рак, то можете да сте...

Има хора, които си живеят живота спокойно и не се интересуват от околните, проблемите им и личния им живот. Но има и такива, за които това е потребност. Непрекъснато създават истории и проблеми, плетат интриги и това им доставя удоволствие. А те са:
Близнаци

Близнаците наистина имат две лица и това си личи по много аспекти от живота и характера им. Те се интересуват живо от другите и винаги искат да създадат проблем, с който да затруднят живота на някого. Това не значи, че те постъпват така само с враговете си, а и с приятелите. Просто им е в кръвта. Най-честите интриги, които заплитат са свързани с любовни отношения. Не обичат хора, които парадират с щастието си и с това колко са влюбени, за това честичко си измислят някоя и друга лъжа, за да разрушат хармонията при...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info