header

Собствено Търсене

Сряда, 21 Февруари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен 21 март – 20 април
Днес може да направите силен ход в бизнеса и търговската инициатива. Може да сключите изгоден договор и да получите положителен отговор на молби и запитвания. Важното свършете бързо и не споделяйте намеренията си преди да ги осъществите. Навлизаме в деня на петела. Очертават се провокиращи изказвания в желанието на някой да блесне и да се изяви пред другите, независимо на каква цена. Ще спечелят хората, които имат достъп до точните информации. Дано отсеете истинските от лъжливите новини.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Днес и утре Луната е във вашия знак. Действайте активно, търсете нови връзки и възможности за допълнителни доходи. Лесно ще спечелите нечие доверие и ще се внедрите в престижна среда. Не се хвалете и не афиширайте сключените договори. Всеки коментар ще се използва. Губят тези, които си позволят да разпространяват поверителна информация. Конкуренцията е наострила уши. Започнатото сутринта може да ви донесе бързи пари до вечерта. В този ден може да се приготвят и намерят лекарства за всякаква болест.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Очаквайте печалби и постъпления в бюджета. Изискването е за лоялност и дискретност. Всичко, с което решите да се похвалите може да се провали и да ви развали отношенията с важни за бъдещето ви хора. Счупен домашен съд е лош знак. Ще бъдете провокирани емоционално, конкуренцията търси слабите ви места. Не споделяйте информации и факти, които може да се използват срещу вас. Не давайте изявления, ограничете контактите, не започвайте дълготрайни проекти. Благоприятен ден за гинекологични интервенции.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Денят сбъдва благите пожелания, носи вдъхновение и късмет за хората на изкуството и ражда блестящи идеи във въображението ни. Проблемът е, че всичко поднесено в суров вид като предложение и идея може да ви бъде откраднато и реализирано от друг. Спестете си ненужните коментари и обсъждания, пазете си документацията и внимавайте къде какво оставяте. Попадналото в чужди ръце ще се използва, ако не срещу вас, то в посока изгодна и носеща печалби на друг. Наоколо става някак проветриво, вероятни са настинки.

Може да имаме връзка с представител на всяка зодия, но сами усещаме, че с някои си пасваме повече, а с други не чак толкова. Има двойки, които се сработват по-бързо и по-добре от останалите. Това е така, защото връзката между зодиакалните им знаци е по-силна.
Вижте кои са най-успешните зодиакални двойки и каква е тайната на тяхната стабилност:
Овен и Козирог - най-работливата двойка.
Телец и Риби - най-чувствената двойка.
Близнаци и Стрелец - най-авантюристичната двойка.
Рак и Скорпион - най-вярната двойка.
Лъв и Водолей - най-романтичната двойка.
Дева и Везни - най-интелектуалната двойка.
Везни и Телец - най-хармоничната двойка.
Скорпион и Лъв - най-страстната двойка.
Стрелец и Овен - най-забавната двойка.
Козирог и Рак -...

Всички си мечтаем да сме богати или поне да сме достатъчно финансово обезпечени, че да не се тревожим за бъдещето си. През годините хората, които изповядват различни вярвания, дори са изградили ритуали, които да привличат богатството. Ето някои от най-популярните:
Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info