header

Собствено Търсене

Петък, 20 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Овен 21 март – 20 април
Днес и утре са най-добрите дни в този месец за отваряне на заведение и тръговски обект, както и за регистрации на нова фирмена дейност. Доверете се на първото си чувство и усещане от тази сутрин. Размишлявайте, търсете допълнителна информация и не отивайте никъде неподготвени за различни въпрос. Бъдете готови не само за нападение, но и за защита. В този ден се пробуждат зверски апетити, не само по отношение на храната, но и към всичко, което е обект на личните ни страсти, усещания и намерения.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Случващото се днес и утре ще покаже какво трябва да разделите, за да си нямате неприятности със закона. Ще ви притиснат роднини с имотни и наследствени дела. Може да се отиде в крайности по отношение на собствености. Родените в първите дни на зодията ще почувстват по-остро чуждата атака и амбиция. Чувството за притежания и алчността засилват тенденцията към кавги и разправии. Не влизайте в излишни спорове, а се обърнете към вещи лица и адвокати. Добре е в този ден да се разделите с всичко ненужно.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Ден за обмисляне на планове и намерения. Добре е да регистирате фирма и да защитите патент. Подгответе се на всички нива юридически за битките, които предстоят и за амбициите, които преследвате. Луната е във формата на уста в деня след новолунието. Отваряме устата на амбицията и гоним далечни цели. В такъв момент е добре да се окопаеш и застраховаш юридически, за да не се окажеш в следващите дни отстранен, пренебрегнат и ограбен. Ако вече сте постигнали своето проявете щедрост и помогнете на някой друг да се изправи.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Ако сте се събудили с някаква идея опитайте да я реализирате. Не се отказвайте от нищо предложено в този ден. Апетитите се изострят, родените в първата декада имат шанс да стабилизират бизнеса си с регистрация на нова фирма или патент. Проучете добре юридическата страна на въпроса, който ви вълнува. Днес и утре може да направите стабилизираща крачка и да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Каквото предприемете утре ще напълни потребителката ви кошница. Действайте.
Работа-5

Всеки от нас поне веднъж в живота си е мечтал да лети, да има криле. Ето какви биха били те според това под кой зодиакален знак сте се родили...
Овен
Огнени криле с пламтящи пера, които да подчертават ярката, уверена и силната ви натура.
Телец
Криле на водно конче, които да подсказват за вашата уверена личност, която често е в разрез със стереотипите.
Близнаци
Криле на пеперуда, които ще подчертаят вашата многоликост, която ви прави интересни и необикновени хора.
Рак
Водни, които да символизират дълбочината на вашите мисли и характер.
Лъв
Криле на дракон, изразяващи силата на волята ви, вашата увереност и мощ.
Дева
Бели криле, чиито пера символизират чистотата и вътрешната ви невинност.
Везни
Механични...

Есента ще ни донесе много любовни трепети. Още с първия си месец, октомври, зодиите ще се събудят за любовта, ще получат едни от най-изненадващите си новини и страхотни емоции. Ето какво чака всяка от 12-те зодии през октомври 2017 г.
Овен
Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече.
Телец
Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info