header

Собствено Търсене

Неделя, 26 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен
Ден за повишаване на личната квалификация в различни посоки и по различни начини. Лесно се усвояват всякакви уроци и дано усвоеното днес ви свърши работа. Запишете и децата за някакъв курс, организирайте срещи на екипа, влезте в нова среда, където да работите за развитие и на личното си хоби. Наблегнете повече на растителната храна, излезте сред природата, сменете един вид труд с друг и се радвайте на всичко, което живота ви предложи. И сънищата от тази сутрин носят в символичен вид решението на проблемите ви.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Телец
Денят ще ви предложи варианти за излизане от лична и професионална криза. Ще намерите решение на тежък проблем и изход от неприятна за вас ситуация. Препоръчват се консултации със специалисти, а не обсъждане с лаици на важните за вас въпроси. Поровете се в справочници и в специализирана литература. Нещо забравено от миналото ще съчетаете много добре с изискванията и нуждите на настоящето. Днес печели мъдрият и комбинативният, а не толкова умният. Постарайте се да усвоите нови умения.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Луната от Риби е в пречупващ аспект със Слънцето на родените до 1юни. Вероятно е противопоставяне между родители и деца. Ще се изисква нов подход в променената вече ситуация и дано всеки направи своите стъпки и отстъпки. Ден за лично усъвършенстване, за консултации от всякакъв вид и за работа със словото. Може да убедите да ви съдействат странични хора, а тези от семейството и обкръжението ви ще са настроени негативно. Използвайте посредници, за да убедите някой да ви съдейства, да учи и просто да си свърши работата.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Ден, в който е от особено значение да си актуален. Битката за информация достига високи нива. Имате шанс да получите тайно знание и съобщение преди другите. Възползвайте се от всеки шанс и ще извлечете ползи и облаги. Реагирайте адекватно на предложения и покани. Навлизате в тридневен силен период, в който ще спечелите поне една конкурентна битка. До края на деня опитайте да съберете данни и факти за нещата, с които ще се занимавате и ще обсъждате утре. Храната да е лека, не носете неудобни обувки.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4

Жена Водолей

Съветът към семейните дами е да избягват рутината, да експериментират, да правят приятни изненади на любимия. Родените под този знак дами през следващата година ги очакват искрени и трайни отношения. Експлозия от страст се очаква в края на годината. През този период любовните приключения са гарантирани както на свободните, така и на омъжените жени.
Първата половина на годината ще доведе до проблеми с ръководството и колегите на работното място. Важно е да бъдете спокойни, да взимате трезви решения и да не се водите от емоциите. През есента ще се отворят привлекателни перспективи, възможно е да започнете нова работа.
Тъй като жената Водолей е емоционална, трябва да следи изкъсо здравето си, особено нервната система. Август...

Жена Риби

Родените под този знак ще имат един отличителен стремеж през следващата година – да постигнат лично щастие. Най-доброто време за запознанства е есента. През останалите сезони евентуалните връзки ще бъдат изложени на големи предизвикателства с много кавги.
Бизнес дамите трябва да поемат повече рискове и да не пропускат важни бизнес предложения. Ако трябва да смените работата, по-добре е да го направите през зимата и пролетта. Материална стабилност се очаква към края на 2019 г. Възможно е отношенията с бизнес партньорите и колегите да се влошат.
В началото на годината са възможни болежки, като най-уязвима ще бъде нервната система. Обърнете внимание и на стомаха. Препоръчва се да водите активен начин на живот, да релаксирате, за да си осигурявате...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info