header

Собствено Търсене

Петък, 15 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comПетък ще бъде ден, който ще даде закрила на майчинството и на действията ви свързани с домашния уют. Многото контакти и разговори днес могат да ви натоварят емоционално с най-различни чувства. В работата ви може да възникне напрежение или конфликт свързан с техника, стока, продукти и други материални неща.

Овен
Днес не тъгувайте по изгубеното. Засядането в миналото няма как да ви донесе нищо добро. Бъдете отворени за нови неща.
Телец
Това е ден, в който трябва да внимавате с финансовите сделки и операции. Бъдете пестеливи и прозорливи.
Близнаци
Денят може да ви поднесе изненади. Някои от тях не много приятни, но не и фатални. Със сигурност има и по-лоши неща.
Рак
Денят ще е натоварен, но ползотворен. Не действайте нервно, това може да ви провали. Наградите ще си заслужават.
Лъв
Този петък не се товарете с всичко важно. Може да обсъдите новите си идеи с колегите. Денят ще е ползотворен.
Дева
През този ден ще се справите с неочаквано предизвикателство. Спокойствието и оптимизмът са силни оръжия.
Везни
Днес ще получите заслужена похвала. Това е моментът да обявите свое желание. Не бъдете излишно скромни. Скорпион
Този петък е ден за празнуване. Някои от вас са рожденици. Заслужавате истински празник!
Стрелец
Това е ден, в който ще може да предвидите с лекота събитията. Седнете и помислете как точно да действате при развитието на нещата. Козирог
Този петък може да се наложи да направите някои промени в дома. Ако мерките са за добро няма защо да се противите и да отлагате.
Водолей
Сега е моментът да напомните за вашите умения и отговорности. Направете си списък, за да не забравите нещо важно.
Риби
През този ден си направете точен график, но помислете и как да действате, ако нещо се размести. Въображението ви ще ви...

Не може да разчитате напълно на тези зодии, в един момент от връзката те ще ви предадат и разочароват. Правят го, дори да ви обичат. Невинаги искат нарочно да ви наранят, просто не са внимателни и не знаят как да се държат в сериозна и дълга връзка. Ето кои са те.
Водолей
Те са много щедри, работливи, амбицирани са и искат да постигнат много. Затова често поставят кариерата си пред половинката и са прекалено фокусирани над свои идеи и проекти. Игнорират проблемите във връзката, подценяват времето, прекарвано с партньора и така го разочароват. Дори да обичат силно, не обичат публичните прояви на любов и не го показват съвсем ясно. Често жертват своето щастие и това на половинката, заради някаква работа или каузи.
Овен
Овните са много страстни и...

Почти всеки от нас би искал да погледне в бъдещето. Изберете един от шестте хербарии, показани на снимката и разберете какво ви очаква тази есен:
Хербарий № 1
Ако сте избрали първият хербарий, тази есен ще се сблъскате с промени в работата. Има вероятност да бъдете повишен, да получите бонус или да смените изцяло работата си, като се преместите на по-престижна позиция. Във всеки случай промените в кариерата са точно зад ъгъла. Пригответе се за тях!
Хербарий № 2
Ако вашият избор падна върху хербарий номер две, личният ви живот скоро ще се промени драстично.
Ако сте неженен, тогава ще се запознаете с вашата сродна душа. Ако вече имате любим човек, това означава, че ви чака приятна промяна в отношенията. Възможно е статусът ви да се промени съвсем скоро.

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info