header

Собствено Търсене

Събота, 21 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят. Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви упоритост може да пречи на хармонията помежду ви. Ако сте от зодия Рак, не е ясно кой ще отстъпи, когато и двамата сте в лошо настроение.
Ако сте двама представители на зодия Водолей може да си станете най-добри приятели, но искрата между вас бързо да изгасне. Ако сте Лъвове и двамата ще искате да сте в центъра на вниманието по едно и също време! Вижте още какви са предизвикателствата пред вас, ако започнете връзка с човек от вашата зодия:
Овен
Това може да е трудна връзка наистина. И двамата сте темпераментни, амбициозни и непокорни. Има вариант да се обвинявате един друг, когато нещата се объркат. От друга страна, вие ще имате много сходни разбирания за това как да се забавлявате и това ще ви обединява. Ще се карате много, но справедливостта може да е ключът към вашия успех.
Телец
Двама инати Телци на едно място е трудна работа. Телецът обича да се придържа към зоната си на комфорт, така че ако и двамата сте на една и съща вълна в живота, ако практикувате една професия, ще ви е много по-лесно. Вие и двамата ще отстоявате идеите и мненията си, така че би било добре да имате сходен поглед върху живота и еднакви ценности. Желанието да си угаждате ще ви държи заедно.
Близнаци
Близнаците са супер непредвидими, непостоянни, а някои от тях са и безотговорни. Затова дано поне единият от вас да е по-стабилен и постоянен, така че да съхрани отношенията ви във времето и да можете да „пуснете корени“ като двойка. Хубавото в отношенията ви ще е, че ще можете да си говорите за всичко, както и да се наслаждавате заедно на разнообразен социален живот.
Рак
Двамата представители на зодия Рак всъщност могат да създадат хубаво, здраво семейство. Те и двамата ще са домошари, ще са грижовни и ангажирани с близките си. Най-големият недостатък в една такава връзка ще е партньорите да се научат да уважават настроенията на другия, без да приемат всичко твърде лично. Е, вашите силни родителски инстинкти може и да потушат сексуалната искра, имайте го предвид.
Лъв
Връзката между двама представители на зодия Лъв има опасност да е доста крехка. И двамата ще се нуждаете от много...

Може да имаме връзка с представител на всяка зодия, но сами усещаме, че с някои си пасваме повече, а с други не чак толкова. Има двойки, които се сработват по-бързо и по-добре от останалите. Това е така, защото връзката между зодиакалните им знаци е по-силна.
Вижте кои са най-успешните зодиакални двойки и каква е тайната на тяхната стабилност:
Овен и Козирог - най-работливата двойка.
Телец и Риби - най-чувствената двойка.
Близнаци и Стрелец - най-авантюристичната двойка.
Рак и Скорпион - най-вярната двойка.
Лъв и Водолей - най-романтичната двойка.
Дева и Везни - най-интелектуалната двойка.
Везни и Телец - най-хармоничната двойка.
Скорпион и Лъв - най-страстната двойка.
Стрелец и Овен - най-забавната двойка.
Козирог и Рак -...

Всички си мечтаем да сме богати или поне да сме достатъчно финансово обезпечени, че да не се тревожим за бъдещето си. През годините хората, които изповядват различни вярвания, дори са изградили ритуали, които да привличат богатството. Ето някои от най-популярните:
Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info