header

Собствено Търсене

Петък, 23 Юни 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Вероятно много хора си задават въпроса дали съдбата ни е определена предварително и е изписана на дланта ни? Или всичко е в наши ръце. Хиромантията или гледането на ръка датира от преди 5 000 години. Вижте какво сочат тайнствените линии на ръката:
Линия на сърцето
Сърдечната линия ни разкрива функционирането и състонието на сърцето. Тя няма типично начало или край и варира в дължината си при отделните хора. А ако е ясно изразена е знак че сте добър човек. Късата линия показва, че ще имате трудности във връзките и най-вероятно ще останете сами. Ако линията се извива надолу - ще имате живот, изпълнен с трудни взаимоотношения с околните, както и че характерът ви не е от най-приятните за другите.
Линия на живота и слънчева линия
Линията на живота огражда палеца. Ако по линията ви са се образували малки кръгчета на места, това са били периоди на трудности в живота ви. Те също могат да означават, че ще имате сърдечни проблеми или някакво заболяване. Както и че сте склонни да преживяване стресовите ситуации по-трудно.
Успоредно на линията на живота се намира слънчевата линия, известна още като линията на Аполон. Ако имате тази линия на дланта си, то вие сте успешен човек. Прекъснатата слънчева линия може да ви даде сигнал за неуспехи и фалит, а ако е вълнообразна, означава, че страдате от липса на доверие към хората.
5 съвета за модерен и зелен офис, съобщава "Вести".
Форма на ръцете
Формата на ръцете ви може да разкрие много за това какъв човек сте. Ако имате ръка тип шпатула – вие сте много забавен и социален човек. Този тип ръце са широки в основата си и са със здрави издължени пръсти, но с малък палец. Ако имате такава ръка - сте любознателни и имате много енергия. Хората с такива ръце обаче са нерешителни, но пък са безстрашни и любопитни.
Линия на съдбата
Линията на съдбата преминава точно през средата на дланта. Но ако изобщо нямат такава линия - животът ви ще бъде изпълнен със затруднения, дори бедност. Ако имате дълбока и ясно изразена линия на съдбата -ще натрупате богатство и ще имате успешна кариера. Ако от линията на съдбата ви излизат отклонения -ще постигнете невероятен успехи и богатството ви ще расте.
Разклонения на линията на живота
Според общоприетото вярване линията на живота показва не само колко дълго ще живеете, но и какъв ще...

В този свят, в който все по-често властват омразата, лошото и терорът, добротата е рядко срещано съкровище, а милите и сърдечни хора не се срещат всеки ден. Със сигурност в живота си имате поне един човек, който ще запомните с добро. Човек, който е готов на всичко за вас, който винаги ви подкрепя. Или пък сте срещнали непознат, който ви е подал ръка без да иска нищо в замяна. Вижте зодиите, които имат златни сърца:

Дева
Девите са от онези хора, за които казват, че биха сторили път и на мравката. Те никога не биха наранили някой умишлено и винаги търсят цивилизован и дипломатичен изход от напрегнатите ситуации.
Рак
Представителите на тази зодия са най-добрите сред най-добрите. Ако имате приятел или близък роднина Рак, то можете да сте...

Има хора, които си живеят живота спокойно и не се интересуват от околните, проблемите им и личния им живот. Но има и такива, за които това е потребност. Непрекъснато създават истории и проблеми, плетат интриги и това им доставя удоволствие. А те са:
Близнаци

Близнаците наистина имат две лица и това си личи по много аспекти от живота и характера им. Те се интересуват живо от другите и винаги искат да създадат проблем, с който да затруднят живота на някого. Това не значи, че те постъпват така само с враговете си, а и с приятелите. Просто им е в кръвта. Най-честите интриги, които заплитат са свързани с любовни отношения. Не обичат хора, които парадират с щастието си и с това колко са влюбени, за това честичко си измислят някоя и друга лъжа, за да разрушат хармонията при...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info