header

Собствено Търсене

Неделя, 30 Април 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Зодиакалните знаци имат определени характеристики на своя характер. Както добре знаем, понякога тези особености се определят като предимства, но друг път могат да бъдат... недостатъци.
Днес ще поговорим за зодиите, с които не си подхождате и с които, за съжаление, никога няма да се получат нещата. Ето кои са те:

1. Овен Не се срещайте с Козирог
Овенът нарушава правилата, а Козирозите са правило. Непрекъснато ще се чувствате критикувани за стила и поведението си. Спонтанността е вашето нещо, а представителите на зодия Козирог не могат да отидат и на вечеря, ако предварително не са си направили резервация.

2. Телец Не се срещайте с Водолей
Във връзките си Телците са топли и сърдечни с нотка на скъпо шампанско и френски шоколад. Водолеите оперират на объркващ парадокс от логика и бунт, твърде елитарни са и няма да си паснете в искането на скъпи удоволствия.

3. Близнаци Не се срещайте със Скорпион
Съблазнителната игра е много сексапилна в тази комбинация, тъй като и двамата обичате да задоволявате палавите си прищявки. Ако опитате да превърнете нещата сериозни обаче, няма да имате никакъв успех. Можете само да флиртувате и да си доставяте плътски удоволствия.
4. Рак Не се срещайте със Стрелец
Диви и свободолюбиви, Стрелците минават през живота ви като диво торнадо и понякога това е нужното, за да излезете от тази „черупка“. Но не можете да издържите на темпото за много дълго време и в момент ще искате да се порадвате на спокойствие и сигурност.

5. Лъв Не се срещайте с Риби
Мечтателите от зодия Риби ще ви очароват на мига. С тях обаче ще изгубите тотално опората си в действителността и това няма да ви хареса. Мрачните настроение на Рибите могат да станат бурни и понякога депресивни, което вие ще приемете лично. Никой от вас няма да има воля по отношението към парите и е вероятно да задлъжнеете.

6. Дева Не се срещайте с Везни
Най-накрая някой, който може да оцени изисканите ви вкусове и изисквания и дори да ви даде няколко добри предложения. Първите срещи ще са истинска магия... ако успеете да се уговорите. Везните са много непостоянни и трудно се обвързват. Няма да издържите на това напрежение и търпението ви ще се изчерпа.

7. Везни Не се срещайте с Дева
Книжните и култивирани Деви изглеждат като...

Лятото чука на вратата ни, а страстите в нас не стихват. Две от зодиите ще се радват на невиждани успехи в любовта през предстоящото лято. Вижте кои са те:
Рак
– Началото на лятото няма да е особено вълнуващо за вас в любовен план, но малко преди да дойде есента, ще изпитате тръпка, от която ще ви се подкосят краката. Учудващо за вас самите, новата ви изгора ще е лице, което познавате добре, но никога не сте си представяли като своя половинка;
Риби – Вие не сте от хората, които вярват в любовта от пръв поглед, но това лято ще се случи нещо, което ще представите ви за влюбване. Единственото, което трябва да направите, е да скъсате веднъж завинаги с миналото и да сте готови да започнете на чисто. Спрете да бъдете толкова предубедени към...

Как да разберете, че сте намерили Единствения? Ще се опитаме да ви помогнем, като ви представим 9 признака, че ТОЙ е вашата сродна душа.
1. Разбирате се без думи. Сродните души са като отворенa книга един за друг. Единият довършва изречението на другия, едновременно се сещат за разни неща, в един и същ момент решават да се обадят на другия, за да му кажат нещо важно. Те просто не могат един без друг. Сродните души усещат, когато сте тъжни и правят всичко възможно, за да ви помогнат. Винаги знаят какво да кажат, за да ви успокоят. Знаят кога да ви прегърнат, да хванат ръката ви.
2. Ти просто знаеш, че това е човекът за теб! Наречете го шесто чувство, но с цялото си същество усещаш, че той е Единственият! Сякаш някакъв глас ви нашепва…Не може да се обясни. Това обикновено се чувства...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info