header

Собствено Търсене

Сряда, 13 Декември 2017    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


огледало
Архив

Миди поли, кожа, елегантни костюми, дрехи с послания и пайети за малко блясък. Вижте кои са актуалните модни тенденции за сезон есен/зима 2017-18.
Миди поли

Миди полите са абсолютният хит за сезон есен/зима 2017. Няма друга тенденция, която да е толкова силно застъпена в колекциите на почти всички дизайнери. Миди полите този сезон са с дължина малко под коляното или до средата на прасеца. Актуални са както правите прилепнали модели (тип пола молив), така и по-разкроените и дори леко плисирани варианти.
Костюми
Официалните стил също е нещо, на което много дизайнери заложиха за есен/зима 2017-18. Тази тенденция се видя най-вече под формата на костюми с панталон. Костюмите този сезон са силно повлияни от мъжката мода и са строги, без много женствени акценти.
Кожа
Кожата (независимо дали естествена или еко) ще е много актуална за есен/зима 2017-18. Повечето дизайнери я избраха като акцент в облеклото, а не толкова в съчетания кожа с кожа. Обикновено единият елемент от облеклото е кожа, докато другият е обикновен плат. Много дизайнери пък избраха да съчетаят двете материи в една дреха.
Кожа с косъм и ретро излъчване
Кожата с косъм се забелязва най-вече при връхните дрехи и най-много при палтата за зима 2017. Освен класическите пухкави модели, които сме свикнали да виждаме вече няколко зими, този сезон се забелязва завръщане на моделите с леко ретро излъчване в стил 80-те и 90-те години.
Рокли с едно рамо
Асиметрията винаги добавя щипка любопитство към тоалета. Затова не е и изненада колко много от дизайнерите избраха рокли с едно рамо за есен/зима 2017-18.
Дрехи с послания
Когато дизайнерите представяха колекциите есен/зима 2017-18 Доналд Тръмп тъкмо бе избран за президент на САЩ. А кампанията му...

Чанти за есента

От практични огромни чанти до закачливи мини чанти, от елегантни клъчове за ежедневието до удобни и стилни раници. Вижте кои са най-модерните чанти за есен/зима 2017-18.
Огромни чанти

Обожаваме колко практична е модата понякога. Затова и се радваме на присъствието на огромните чанти в тенденциите за есен/зима 2017-18. Всяка жена с натоварено ежедневие оценява практичността на огромната чанта. За да внесете ред в нея, просто си вземете няколко несесера, в които да сортирате нещата си.
Мини чанти
На другата крайност са мини чантите, които вече няколко сезона са част от модните тенденции. В тях трудно можете да поберете нещо повече от телефон, пари и ключове, но пък са удобни за бързи излизания с приятели или пък ако не обичате тежката чанта. За есен 2017 мини чантите са цветни и често пъти декорирани с капси, блясък...

Цветовете на сезона

Тази година цветната палитра на есен/зима 2017-18 е доста по-топла от обикновено. От наситено розово до смело червено до нежно розоово и бежово. Тук са разбира се и топлите кафяво и винено червено, както и класическото черно.
Есен и зима в червени нюанси

Червените тонове са сред най-актуалните за есен/зима 2017-18. Червеното символизира страст и категоричност и прави всяка дреха в гардероба забелязваща се. За есен/зима 2017-18 има няколко различни тона на червеното, които са много актуални. На почит е класическото ярко червено разбира се. По-любопитно попълнение е винено червено, наричано още Порто, на един определен сорт вино.
Според института Pantone много актуален тон на червеното е т.нар. цвят Гренадин. Той е един особен нюанс на червеното и можете да го видите на снимката долу.
Сини тонове
Рядко синьото...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info