header

Собствено Търсене

Сряда, 19 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


интимно
Архив

Зодията разкрива не само черти на характера на даден човек, но и какъв е в интимния си живот. Поне така твърдят астролозите. Какво разкриват те на тема мъже и любовници? Ако се чудите кой знак е най-страстен, издръжлив и неуморим съблазнител, кой е готов за най-смелите експерименти и кой, напротив, чака инициатива в леглото – вижте какво „говорят“ звездните карти.
Овен
Овенът е страстен и активен. Обича да експериментира в леглото, а сексуалната му фантазия не познава граници. Мъжете от този знак са много напористи и дори през ум не им минава, че една жена може да им откаже интимност. Овните са съблазнители и рядко едно момиче може да устои на техния чар. В същото време, в сексуалните отношения, представителите на този знак не се стремят да донесат удоволствието на партньора на първо място, а по-скоро искат да го получат сами. Това може да бъде коригирано, ако кажете на любовника-Овен какво ви харесва в леглото и какво не сте готови да правите. Но трябва да говорите директно, без намеци.
Телец
Телецът, за разлика от Овена, обича когато инициативата в леглото идва от жената. Те не обичат бързата работа под чаршафите – колкото по-дълга е прелюдията, толкова по-добре. Мъжете от тази зодия обичат бавен и традиционен секс, но нямат нищо против да опитат нещо ново. Представителите на този знак са любящи. Но имайте предвид, че нито брачното свидетелство, нито децата са в състояние да го спрат, ако е решил да кръшне.
Близнаци
Сексът е нещо, без което животът на мъжа-Близнаци е невъзможен. Те са истински секс машини в леглото и обичат разнообразието. Те са същински Казанова, които имат ключ към сърцето и тялото на всяка жена. Бъдете готови ако имате любовник от тази зодия за предложения за тройка, секс в колата на паркинг и всякакви други предизвикателства. Експериментите са тяхната стихия.
Рак
Мъжете от тази зодия често се характеризират...

Сексолози и психолози често питат жените какво не харесват в силния пол по време на секс. Вследствие на отговорите им те създали класация на нещата, които отблъсква жените в леглото.
ТОЙ HАСТОЙЧИВО НАКЛАНЯ ГЛАВАТА Й НАДОЛУ. Мъжът би трябвало да знае, че орално-гениталният подход е акт на добра воля. Дори меката принуда задължава партньорката да направи нещо, което може би в момента изобщо не желае. Ако пък на партньора наистина много му се иска, може да предразположи дамата с личен пример.
ТОЙ НЕ Я ЦЕЛУВА В УСТАТА СЛЕД ОРАЛНАТА ЛЮБОВ. За жената такова поведение е оскърбително. Струва й се, че по този начин мъжът изразява гнусливост.
ПО ВРЕМЕ НА ФРЕНСКАТА ЛЮБОВ ТОЙ НЕ Я ПРЕДУПРЕЖДАВА КОГА ЩЕ СВЪРШИ. Семенната течност на мъжа има вкус на нещо средно между морска вода и яйчен белтък. Далеч не на всички тази комбинация се харесва... далеч не на всички.
ПРИ СЪЩАТА СЦЕНА ТОЙ СЕ ДВИЖИ САМ. Добре, но първо, това я кара да се опасява, че ще го нарани със зъбите си. Второ, тя все пак не иска да се задави.
ТОЙ СЕ ФУКА С РАЗМЕРА НА ЧЛЕНА СИ. Намерил пред кого да се хвали! Или може би старецът Фройд е бил прав и жените също биха искали да имат член?
ТОЙ БОЛЕЗНЕНО ХАПЕ ЗЪРНАТА Й. Навремето за подобно нещо дори на бебетата преждевременно са отстранявали поникналите зъбчета.
ТОЙ САМО МАЧКА, ДЪРПА И ТРИЕ ГЪРДИТЕ Й. Женската гръд не е джойстик от компютърна игра. Не е и любеница, която трябва да опипаш, за да се убедиш, че е зряла. Нито пък мокро бельо, което трябва да се изстиска. Тя изисква грижовно отношение.
ТОЙ Е АКРОБАТ В ЛЕГЛОТО. Импровизации и разнообразието в секса е нещо похвално, но мъжът трябва да им предвид, че партньорката му все пак може и да не е завършила цирково училище в детството си. Перспективата да си изкълчи крака или да си измести ключицата някак не й харесва, дори и да се случат по време на секс.
ТОЙ СЕ СТОВАРВА...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info