header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


интимно
Архив

Празниците вече са минало и първият ден от 2019-а вече е факт. А какъв по-добър начин да започнете годината от разтърсващ оргазъм, подарен ви от любимия човек.
Днес ще ви предложим един своеобразен секс календар, с който да нажежите страстите до червено през всеки ден от месец януари. Това не е работен график, а просто идеи, от които можете да се възползвате, за да разнообразите интимния си живот. Изберете тези, които ви харесват най-много, а защо не и всички, и се наслаждавайте заедно на първия месец от новата година. И нека той бъде още по-горещ и бурен от предходния и ви донесе много повече незабравими емоции между чаршафите.

1 януари
Бавен секс! Новогодишната нощ отмина и най-сетне сте останали насаме. Но ако трябва да бъдете честни, не изгаряте от желание да се движите. Точно за това 1 януари е най-подходящото време за един бавен и нежен секс с дълга прелюдия. Насладете се един на друг. Тази нощ, вечер или утро е само за вас двамата! Притискайте се един към друг, сякаш го правите за първи път, насладете се на допира на голите си тела. Не е нужно да бързате за никъде, защото точно в тази секунда целият свят ви принадлежи. Просто си позволете да се насладите на момента, че се имате един друг!
2 януари
Секс на кухненската маса! Придърпайте го към себе си, разкопчайте дънките му и му дайте да разбере, че няма да го чакате дълго. Просто го искате тук и сега!
3 януари
Стриптийз вечер! Организирайте му истински спектакъл или пък му предложете той да ви потанцува. Добре е да се издокарате със секси бельо, обувки на висок ток, а музиката трябва да е нещо от рода на You Can Leave Your Hat On.
4 януари
Игрички "горещо-студено"! Рязката промяна в температурата е добре позната техника в секса. Тя изостря усещанията, разкривайки нови аспекти на удоволствието. Можете да използвате секс играчки или стандартен комплект от восък и лед. Не забравяйте, че...

Когато двама души са заедно повече от няколко години, започват да си омръзват и се нуждаят от разнообразие, особено в спалнята. Ако сте разочаровани от секса с партньора или търсите ново усещане, със сигурност трябва да промените нещо.

Изборът на позата е от съществено значение, мястото също. Колко често го правите на друго място извън спалнята? Ако освен това винаги го карате мисионерската, със сигурност ви трябва промяна. Понякога само мисълта, че сте на ново място, може да възбуди сетивата ви.
Ето няколко нови места, на които да правите секс:
В колата
Много млади хора правят секс в колата, паркирайки я на някое по-отдалечено и тихо място, например в гората. Ако сте по-възрастни, това не значи, че не може да пробвате. Има няколко различни пози, които да опитате, стига да сте по-пластични. При някои хора това, че правят секс на непознато място и някой може да ги види, действа доста възбуждащо.
В киното
Сигурно много хора ще си кажат, че никога не биха направили подобно нещо. Сексът в кино салона е предизвикателство за онези, които обичат да поемат рискове. Разбира се, ако искате да го направите, трябва да отидете в най-закътаното място, за да не ви видят.
В кухнята
Всяка домакиня използва масата, за да прави разни вкусотии, на които да се наслаждават нейните близки. Но тази част от обзавеждането на кухнята може да се използва и за далеч по-приятни неща. Ако искате да изненадате съпругата/съпруга, отидете в тази част на жилището и пробвайте секс на кухненския плот или масата за хранене.
В банята
Може би след спалнята, банята е следващото място, на което двойките правят секс. Но за някои хора, то също е непознато. Ако сте от онези, които се къпят отделно от половинката, експериментирайте. Изненадайте гаджето докато се къпе в банята, като се промъкнете при него. Или просто отидете заедно, за да се...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info