header

Собствено Търсене

Петък, 18 Август 2017    - КОНТАКТИ -    


интимно
Архив

Ако смяташ да вярваш на всичко, което чуваш, сигурно си на мнение, че мъжете мислят за секс 25 часа на ден! Но на практика, ако партньорът ти разкрие копнежите, които има в сексуално отношение, винаги е малко по-трудно, отколкото изглежда. Тук са 11 от най-често срещаните желания на мъжете в леглото.
1. Той харесва, когато поемаш отговорност.
Покажи му движенията, които използваш, за да достигнеш до оргазъм, когато си сама и го пусни във фантазиите си. Трябва да поемеш контрол над ситуацията, той ще хареса идеята за частния урок, който му представяш. Честно казано просто инвестираш в бъдещите си оргазми!
2. Той харесва, когато си директна.
Запази двусмислието за по-късно и не се страхувай да поискаш това, което наистина ти харесва. Ако се притесняваш да не го обидиш, съсредоточи се върху позитивите. Замени "Това, което правиш не ми харесва" с "Хареса ми много това, което направи преди малко". Положителното насурчаване винаги прави чудеса.
3. Той харесва визуалния контакт.
За мъжете това, което виждат е почти толкова важно, колкото това, което усещат, така че не забравяй да поддържаш контакт с очи.
4. Той иска да се чувстваш уверена в това, което ти харесва в леглото.
Да разкриеш това, което ти харесва, дори когато се притесняваш, е най-добрия начин да заздравите връзката помежду си. Не се срамувай, че той може да помисли за странна нуждата ти от вибратор. Жените често се страхуват да не развалят представата за "добра приятелка", но на мъжете всъщност искат да си възможно най-открита за желанията си.
5. Той харесва спонтанността.
Лесно е да попаднете в коловоз, така че не пренебрегвайте спонтанността в отношенията си, за да поддържате нещата свежи. Може да поискаш да направиш нещо неочаквано като нова поза или нетрадиционно място, не мисли много, а действай! "Приятелката ми и аз бяхме на пазар, когато тя предложи да влезем да...

Всяка жена има забележки към фигурата си. Малцина са онези, които се харесват напълно и с гордост показват тялото си пред половинките си, дори на дневна светлина. Съмнението в женствеността може да е убийствено за сексуалната изява. А най-големият символ на женствеността са гърдите.
Ето защо на помощ идват и женските трикове за прикриване на поводите за съмнение в женствеността. Кои са най-подходящите секс пози за жени с малък бюст, които помагат за повече самоувереност?
Винаги е по-лесно, когато прикрием проблема. Сутиенът и изобщо секси бельото винаги идва на помощ на жената. Пък и партньорът ви би се възбудил повече като ви гледа с любимото му секси дантелено бельо. Дори можете да го включите в плана си като го подтикнете да ви подари онова, което му харесва, за да го носите специално за него. Дори няма да му хрумне истинската ви цел. Така ще се чувствате по-уверена и без задръжки ще можете да изпълнявате поза каубойка, при която гърдите ви са най-открити.
Плъзгайте се по него
Друга модификация на позата, в която вие сте отгоре, е плъзгането по мъжката плът. Притиснете се силно до неговото тяло, докато сте отгоре. Наведете се до лицето му, за да изгуби той изгледа си към гърдите ви. Тази позиция на тялото няма да ви попречи да се движите свободно, както и партньорът ви, дори да е малко по-притиснат от гърдите ви.
С гръб към него, а той притиска гърдите ви

Много хитър начин да прикриете онова, което не искате да излиза на централен план е просто да се обърнете с гръб. Партньорът ви ще проникне във вас или в кучешка поза, или поза лъжички. Дайте му знак колко обичате да мачкат гърдите ви. Неговите ръце ще ги прикрият, ако това ви притеснява. Но дори да не го направи, гърдите ви пак няма да са на показ пред очите му и няма от какво да се притеснявате.
Поза „маймуна“
Представете си как маймуните докосват...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info