header

Собствено Търсене

Петък, 16 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Българските новини

Бившият главен касиер на "Алфа банк" Петко Митевски, който открадна 21 млн. лева от финансовата институция и на 16 май 2017 г. беше осъден на 15 години затвор, се намира в Доминикана и дори си е купил имот там. Имотът представлявал двуетажна къща, придобита на цена от около 200 000 евро.
Митевски духна от България малко преди произнасянето на присъдата му. Веднага беше обявен за издирване. По време на делото той беше с наложена мярка "подписка", а когато ченгетата отишли в дома му, за да го задържат и отведат в затвора, се оказало, че Митевски е избягал.
Скандалната афера, заради която той беше осъден, беше наречена "Кражбата на века", се случва в периода 2008 г. - 11 май 2010 г. През това време Митевски е главен касиер в "Алфа банк" и през ръцете му ежедневно преминават умопомрачителни суми. За тези малко повече от две години изнася 21 201 430 лв. от трезора на банката.
В опит да се отърве от проблемите с правосъдието, написал три приемо-предавателни протокола, че парите уж били дадени на инкасо на охранителна фирма. Протоколите обаче са с поредни номера, а според трансакциите те трябва да са издадени през шест месеца и това е хванато от одиторите - измамата е разкрита, а касиерът -...

След 9 години борба да ходи отново спокойно, Слави Трифонов се предаде, научи HotArena. Той е напълно отчаян и вече не вярва, че има начин да върне подвижността на счупения си още през 2009 г. крак. Ядосан на целия свят, решил да махне ескалатора от студиото си, за да не му напомня времето преди фаталното падане в банята, което го превърна в инвалид.

Емблематичният ескалатор ще изчезне завинаги от „Шоуто на Слави” в дните около Нова година. Тогава Дългия ще излъчва записи от кастингите за актьори, които обяви в началото на тв сезона. През това време студиото ще е свободно и в него ще влязат майстори, за да демонтират съоръжението. „Слави от години не може да използва ескалатора и това много го нервира. Всеки път, когато го погледне, се сеща за проблема си. Още повече се дразни, когато някой друг използва ескалатора. Затова реши да го махне”, разказаха пред „Уикенд” от екипа.
Според тях, с времето проблемът с крака му се влошавал, независимо, че шоуменът непрекъснато проучвал методи за лечение, правел специални процедури с минерална вода, масажи, компреси и лекарства, а миналата година му сложиха изкуствена става. Лекарите го уверили, че с нея ще може да възвърне предишната подвижност на крака си. До днес обаче това не се е случило. „Все се надяваше, че пак ще ходи...

Репортер
Запорираха имането на Миню Стайков

Апелативният специализиран наказателен съд наложи запор над дружествените дялове и банкови сметки на бизнесмена Миню Стайков, както и възбрана над множество негови недвижими имоти в цялата страна - земеделски земи, жилища, сгради. Това съобщиха от прокуратурата. Специализираната прокуратура поиска това от съда, за да се обезпечи предвидената в закона...

Глобяват джипито, ако не ни повика за профилактичен преглед

„Общопракти куващите лекари ще бъдат глобявани, ако не ни викнат на профилактичен преглед, който ни се полага по линия на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК)”. Това съобщиха за „Монитор“ от осигурителната институция.
„Преди това обаче комисия от касата ще изготви по-прецизен ред от досегашния,в който ще се описва точно по какъв начин...

Затварят пътя София – Перник през Владая за ден

Затварят пътя София - Перник през Владая. От 9 до 22 ч. в петък ще бъде ограничено движението в отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево.
За ремонтните дейности, които до този момент се извършваха без пълно спиране на движението, сега се налага пътят да се затвори за ден.
Превозните средства ще се насочват по автомагистрала "Люлин", а...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info