header

Собствено Търсене

Петък, 23 Юни 2017    - КОНТАКТИ -    


Светът

Московските полицаи са задържали 38-годишна рокерка и 29-годишния мъж, с когото живеела на семейни начала. Те са обвинени в жестокото убийство на две момичета, които били от мотоклуба на убийцата.
През нощта на 17 срещу 18 юни обвиняемата празнувала с жертвите рождения си ден. Когато алкохолът взел превес, жените се скарали. Любовникът на домакинята се застъпил за нея и нападнал гостенките. Бил ги така жестоко, че те издъхнали на място.
Според разследващите, престъпниците скрили телата под дивана, върху който по-късно заспали. На следващия ден те разчленили телата като част от тях изхвърлили в реката, а останалите изгорили.
След разпита двамата признали вината си.
Нишката на жестокото престъпление започнала да се разплита, след като в Москва река били открити останки на човешко тяло....

Рисунка, направена от хирурга д-р Робърт Маклелънд на главата на Джон Кенеди, показва, че една от най-сериозните конспиративни теории в света е вярна. Въпросът отново бе повдигнат на дневен ред, заради търг на къщата Nate D Sanders, която предлага въпросната рисунка. Минималната стойност на рисунката е оценена на 00.
Според анализи на рисунката, Джон Кенеди е бил убит от двама, а не както всички твърдят само от Ли Харви Осуълд. Убийството на 35-ят президент на САЩ става на 22 ноември 1963 г. в 12:30 ч. местно време в „Дийли Плаза“, Далас, щата Тексас. Кенеди е фатално ранен, докато пътува с жена си Жаклин, губернатора на Тексас Джон Конъли и съпругата му Нели Конъли, придружени от президентския конвой.
10-месечното разследване на комисията "Уорън" между 1963 и 1964 г. установява, че Кенеди е убит само от Лий Харви Осуалд, който е действал сам, и че Джак Руби също действа сам, когато убива Осуалд, преди да се яви пред съда. Въпреки това, анкети правени между 1966 и 2004 година показват, че до 80% от американците подозират, че убийството е работа на службите, а убийците са били двама.
Рисунката, която отново повдигна темата, е на хирурга, който държи главата на Кенеди след стрелбата. На рисунката той описва...

Репортер
Майка доброволно ражда край планинско поточе

Симон Търбърд на 43 години е терапевт и майка на четири деца. През 2012 година тя е готова да роди своето четвърто дете. Първите си три деца Симон ражда в родилни домове, но планът и за четвърто бебе включва естествено раждане в природата без чужда помощ. Вдъхновение за тази смела постъпка черпи от документални филма за руски жени, които раждат сами в Черно...

Саудитска Арабия с нов престолонаследник

Саудитският крал Салман бин Абдел-Азиз ал Сауд смени престолонаследникът. Вместо Мохамед бин Наиф това ще е 31-годишният син на краля Мохамед бин Салман, съобщава тази сутрин в извънредна емисия тв каналът Al Arabiya, цитиран от световните агенции. Освен това Мохамед бин Наиф е лишен от поста шеф на МВР, който е предаден на принц Абдул-Азиз бин Сауд бин Наиф.

Син на милиардерка от Нигерия взе иранска моделка

Една от най-богатите жени в света – 66-годишната милиардерка от Нигерия Фолоруншо Алакиджа, вдигна кралски банкет в старинния дворец Бленъм във Великобритания в чест на сватбата на сина си Фоларин Алакиджа и иранската моделка Назанин Джафериън Джайсарифа. За пищното тържество щастливата свекърва се оръсила с 5 милиона паунда. На официалната част от...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info