header

Собствено Търсене

Неделя, 20 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Светът

Това място се намира в Чад и е наистина забравено от Бога. Истинската дупка. Малък военен форт, площад, няколко търговски магазина със сънливи търговци и рояк мухи над използвани кутии.
Децата преследват своите играчки в праха. Всички туристи, които пътуват от Енеди до езерата на Унианг, трябва да получат специално разрешително тук, пише руската блогърка Виктория Роготнева.
Когато пристигнахме, открихме, че през 2016 г. нашата група беше една от малкото, които пътуваха на север - към границата с Либия. Регистрирани са общо 500 чужденци, повечето от които са учени и хуманитарни работници.
Фотографирането не е разрешено. То няма и нищо особено за снимане. Стар, разрушен форт, сега база на полицейското управление, и танк, унищожен през 80-те...

Принц Филип крещял: "Краката ми!", докато го вадили от останките на преобърнатия му Ленд Роувър след катастрофата вчера, пише The Sun. Херцогът на Единбург, на 97 г., е бил хванат в капан, след като превозното средство, което караше, се сблъска с Кия, возеща две жени и бебе. Свидетелят Рой Уейм, на 75 г., казва за удара близо до Сандрингам, Норфолк: "Беше страшно да се види."
Принц Филип казал, че е бил „заслепен от слънцето“ на Т-кръстопътя, преди Лонд Роувърът му да удари другата кола с майка и бебе.
75-годишният адвокат Рой, който бил първи на сцената, помогнал да се освободи „дезориентираната“ кралска особа от неговата преобърната кола. Той се прибирал със съпругата си Виктория малко преди 15:00 и видял как Ланд Роувърът се обръща секунда след сблъсъка. Принц Филип бил затворен вътре и казал на спасителите: „Краката ми! Къде да сложа краката си? "
Рой помогнал на Филип да излезе от преобърнатия си „Ланд Роувър“. Той казва: „Погледнах надолу и имах кръв от принца по ръцете си. Всичко, което мога да мисля, е да благодаря на бога, че не се случи нещо по-лошо."
Кралският Ланд Роувър направил истинско салто на пътя. Обръщал се отново и отново и накрая останал на една страна. Той добави:...

Репортер
Четирима убити при стрелба в болница в Чикаго

Четирима души станаха жертва на стрелба в болница в източната част на Чикаго, предадоха световните агенции.По информация на CNN жертвите са полицейски служител, доктор и асистент-фармацевт. Стрелецът, който бил в интимни отношения с една от жертвите, също е мъртъв, като не е ясно дали е бил неутрализиран от полицията, или се е самоубил.
Според очевидци...

Път се срути в Португалия, погреба двама

Част от път се срути в португалския регион Алту-Алентежу в южната част на страната, съобщава агенция ЕФЕ.Шосето е съединявало населените места Борба и Вила-Висоза. На мястото на инцидента работят спасители, пожарникари и въздушна техника. Под отломките най-вероятно са затрупани четирима или петима души.
Вестник „Журнал де нотисиаш“ съобщава, че в...

Гърция разреши отглеждането на канабис

В понеделник Гърция издаде първите лицензи на частни компании за отглеждане в страната на канабис за медицински цели, съобщават местни медии. Това е част от правителствената инициатива страната да се възползва от процъфтяващ пазар на стойност милиарди евро. Първите лекарствени продукти на базата на канабиса се очаква да се появят на пазара до 12-18...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info