header

Собствено Търсене

Петък, 20 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Макар че сексапилната водеща на новините по bTV Лиляна Боянова е само на 34 години, гравитацията и при нея си казва думата. За огромно съжаление на нейните фенове и за радост на завистливите колежки, основното й оръжие – бюста, губи своята привлекателност.

В неделя по обяд красивата брюнетка събра погледите на зрителите на новинарската емисия с доста вталена зелена рокля, под която прозираше увисналия й бюст. Уви, пищните гърди на новинарката достигаха чак до нейната талия.
Лили е двукратен носител на титлата „Мис TV чар”, затова била категорична, че гръдната й обиколка е достатъчно голяма, че да напомпва бюста си със силикон.
Неотдавна скандализирала колежките си от нюз рума като цъфнала на работа с изрязани къси панталонки. В разгара на летните жеги водещата взривила офиса, появявайки се полугола. Работата буквално замряла, тъй като целият персонал на канала, от шофьорите до снабдителите, си намерили причина да минат през третия етаж на bTV, за да огледат разголените й форми. Във възторг не били единствено колежките й, които били притеснени от мъжкото внимание към Лили и я одумвали зад гърба й, пише "Уикенд".
Голямата краста на Боянова бил шопинга и тя често приковавала завистливите погледи на останалите в канала с поредната си покупка. Последната й придобивка били маркови чепици „Лобутен”, за които водещата се изръсила с 1000...

от улицата
Животът не се гради върху трябва и не трябва, а върху ЩЕ и НЯМА


Лари Уингeт е професионален мотивационен лектор и автор. Той презентира себе си като запазена търговска марка - „Питбула на личностното развитие” и „Единственият в света дразнещ лектор”. Той не смекчава думите нито по време на своите лекции, нито в книгите си. Лари показва студената грозна истина по предизвикателен и забавен начин. И вярва, че хората наистина искат да чуят истината.

А вие?
1. Мнозина вярват, че това, което имат, просто е „тяхната съдба“. Те си мислят: „Това са картите, които са ми раздадени, и трябва да играя с тях.“ Не, не трябва. Хубавото на живота е, че винаги можеш да откажеш да изиграеш ръката, която имаш, и да поискаш нови карти. А най-хубавото е, че ти си този, който раздава. Може просто да си дадеш цяло ново тесте.
[b]2. Дали чашата е наполовина пълна...

балончета
Какво ни предричат звездите за седмицата -16-22 октомври


Овен
Седмицата започва изключително енергично за представителите на знака Овен. Няма да имате оправдание за бездействие. Помислете, че всичко, което първите го правите заради себе си. Понеделник ви дава шанс да се включите в кръг от хора, благодарение на които много по-лесно ще осъществявате идеите си, заради тяхната подкрепа. В личен план внимавайте да не се престараете. Имате много намерения, но половинката ви е човек, а не робот и има своите лимити. Рискувате да предявите прекалено много претенции, които самите вие няма да може изпълните, ако бяха предназначени за вас. Използвайте хубавото време, за да прекарате повече часове навън и на слънце.
Телец
Тази седмица ви очакват много признания. За целта обаче ще трябва да положите не малко...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info