header

Собствено Търсене

Петък, 23 Юни 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Независимо дали вярвате в неща като "лоша" или "отрицателна" енергия, тя все пак може да присъства във вашия дом. Това със сигурност не води до добри събития и емоции, убедени са специалистите, нещо повече-отрицателната енергия може да предизвика да се случат много странни неща.


Парични проблеми, напрежение, депресия са само част от събитията, които могат да се дължат на наличието на отрицателна енергия, чието "количество" надвишава това на положителната. Понякога тези енергии влизат в домовете ни без наша вина-членовете на семейството, съседи или гости без да искат могат да ги "внесат" и да повлияят на нашето настроение и благополучие. В резултат на това можете да се почувствате неспокойни и подтиснати. За щастие има няколко техники, които можем да използваме, за да премахнем тези влияния.

Най-простият начин да откриете отрицателната енергия в дома си, а после и да я "изчистите" включва вода. Вземете чиста чаша, сложете в нея малко морска сол и след това налейте в нея вода. Сложете я в стаята, където смятате, че отрицателната енергия е най-силна. Поставете я на скрито място, най-добре в ъгъл, и се уверете, че никой няма да я мести.

След 24 часа вземете чашата. Ако изглежда така, както сте я оставили, значи няма отрицателна енергия във въпросната стая. Ако водата е мътна или изглежда замърсена, значи наистина има енергиен проблем. В такъв случай повтаряйте процедурата докато намерите водата чиста, както сте я оставили предния...

от улицата
„Пиронът, който стърчи над останалите, получава удар с чук“


Страната на Изгряващото слънце е символ на мъдрост, търпение и житейска философия, която се прекланя пред величието и силата на природата. Винаги има какво да научим от тeзи извори на познание.

1. Който купува това, от което не се нуждае, един ден продава това, което му трябва.
2. Понякога най-голямото предателство прилича на преданост.
3. По-добре да бъдеш враг на добър човек, отколкото приятел на лош човек.
4. Децата на знаменитостите рядко стават известни.
5. Доброто направено тайно, се възнаграждава наяве.
6. Без обикновени хора, няма и велики хора.
7. Богатство и известност, получени по нечестен път, изчезват като облак.
8. Големият късмет причинява много дребни неприятности.
9. Когато е в излишък и лекарството е отрова.
10. Възпитанието е по-важно от...

балончета
Кой какво го очаква през новата седмица -17 - 23 юни


Овен 21 март – 20 април
Избягвайте запознанства и контакти с непознати в съботния ден. Засилва се тенденцията към скандали. Късно вечерта може да станете обект на обсебване, въздействие и натиск. Не се движете в рискови компании. Неделният ден пробужда сексуалната ви енергия, няма да оставите партньора да се наспи. Ще ви дойде вдъхновение за дейности и разходки, които ще позволят да се коригират проблемите и да се навлезе в нова фаза в отношенията. Използвайте деня за укрепване на здравето, посетете лечебно място, пийте чайове и отвари. 20-и не е ден за нови запознанства. Разчитайте на проверени в годините хора. Приключете всичко, което сте обещали и докарали донякъде. Започнете прочистваща диета до новолунието. Противопоказно е да създавате паника, да...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info