header

Собствено Търсене

Петък, 22 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Наско Сираков и Илиана Раева за пореден път доказаха, че не летят в облаците като много други популярни личности. Спортното семейство се изнесе към съседна Гърция, но карат лятната си почивка не в скъпарски петзвезден ризорт, а в къмпинг с бунгала и каравани на Ситония - средният от трите полуострова на Халкидики.
От близо седмица цялата фамилия Сиракови - Наско, Илиана, двете им дъщери Славея и Виолета, внучката и зетят Георги Коруджиев, се радват на тюркоазените води на Егейско море. Всеки ден шефката на федерацията по художествена гимнастика се диви на местната природа, като публикува разкошни снимки от къмпинга.
"Ресторантът ни под лозите, заобиколен от маслинови дръвчета, закуми, портокалови дръвчета, на една ръка разстояние от тюркоазеното чисто като сълза море, чиито нежни вълни пригласят на божествените песни на щастливите птички", дразни приятелите си в социалните мрежи Раева.
Бившата грация се изпусна, че по време на гръцката си ваканция ще навреди на фигурата си.
На Илиана ѝ е трудно да устои на изкушенията в ресторанта, в които семейството се храни. Къмпингът е доста приличен и далеч от мизерията, с която сме свикнали да свързваме подобни места за летен отдих. Стаите в бунгалата изглеждат чисти и спретнати, а караваната е 215 лв. на...

от улицата
Осемте стълба на радостта


Какво е щастието и как да го открием в непрестанно променящия се, пълен с болка и страдания свят? Коя е истинската радост, онази, независещата от превратностите на съдбата и обстоятелствата? Защо тя често ни убягва?

Отговорите на тези изконни за всеки човек въпроси ни предлагат двама духовни гиганти на нашето време – Далай Лама и архиепископ Дезмънд Туту във великолепната книга „Книгата на радостта“. Те очертават осем стълба на радостта – четири стълба на ума и четири на сърцето – и ги подкрепят със своя безценен опит и изстрадана мъдрост.
Трайното щастие не е в преследването на цели или постижения, каквито и да са те. Щастието не е нито в славата, нито в богатството. То е единствено в ума и в сърцето. Там ще го намерите.
Четири стълба на ума:
1. Перспектива
Към...

балончета
Какво ни очаква през новата седмица -16-22 юни


Овен 21 март – 20 април

Масовите изяви и прояви в съботния ден ще се използват за привличане с цел използване. Може да бъдете обект на фатални влияния, особено сутринта. Каквото е важно насрочете го за неделя, когато ще се радвате на чудесни мигове с приятели, на важни запознанства и срещи, които от делови може да прераснат в лични или обратното. На прага сте на любовно изживяване, което може да ви ожени или разведе. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Лъва. Очертават се бляскави мороприятия през уикенда, а и в понеделник може да ви потърсят с предложение, което не е за отказване. Партньори от чужбина може да подновят договори или да предложат лични срещи. На 19-и върнете обаждания с контрапредложения до обед. Следобед навлизате в...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info