header

Собствено Търсене

Петък, 18 Август 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Съпругата на снукър легендата Рони О‘Съливан – Лейла Роуас, се оказа в центъра на терористичните действия в Барселона. Както е известно, снощи 13 души загинаха и над 100 са ранени след атаката над испанския град.

Актрисата била в ресторант на улицата, на която стана терористичната атака, и се скрила във фризера на заведението. Тя своевременно от скривалището си информира чрез Туитър какво се случва.
„В центъра на тероризма съм. Скрих се във фризера на ресторанта. Всичко стана толкова бързо. Моля се за всички“, бе първият туит на Роуас.
"Чуват се изстрели. Полицията тича по улицата и търси някого“, гласи следващият пост на половинката на О‘Съливан.
„Цялата „Рамбла“ и околните пътища се затварят отвсякъде от въоръжена полиция", продължава да пише от фризера актрисата.
„Благодаря на персонала на ресторанта, че запазиха спокойствие и се погрижиха за нашата сигурност. Барселона, обичам те!“, гласи последният пост на...

от улицата
Помнете, че когато не получавате това, което искате, понякога е голям късмет


14-ят Далай Лама (религиозно име: Тензин Гяцо, съкратено от Джетсун Джамфел Нгаванг Лобсанг Йеше Тензин Гяцо) e духовен водач, почитан от будистите в Тибет, Монголия, Калмикия, Бурятия, Тува и други будистки региони.

Роден е на 6 юли 1935 г. в малкото селце Такцер в Североизточен Тибет и е получил името Лхамо Дхондруб. През 1909 г. Далай Лама XIII посещава селцето Такцер и остава силно впечатлен от красотата на природата и изказва желание да се върне отново там някога. През 1937 г. след смъртта на Далай Лама XIII Тубтен Гяцо в селото пристига група лами, които търсят неговото превъплъщение. След съответен изпит двегодишният Ламо Дондруп е признат за въплъщение на своя предшественик.
Той е духовен водач не само на будистите в Тибет, Монголия, Тува и др., но е възприеман като велик гуру от...

балончета
Какво ни предричат звездите за следващата седмица -12 - 18 август


Овен 21 март – 20 април
В съботния ден преградите падат. Проблемът е, че с тях може да си отидат и да паднат някои от личните ви защити, които са ви пазили и правили завет в трудните моменти на миналото. Не бързайте да се разделяте с всичко и с всички. Отложете за утре пътувания към важна за вас амбиция и цел. Тази вечер е заредена с агресивност, особено за родените в последната декада. Не влизайте в излишни разправии, работете внимателно с електроуредите. В неделя следобед може да получите изгодно предложение и покана. Хората с дарби получават и обещания за финансиране на личните си проекти. Този уикенд може да промени живота ви из основи или да постави основите на нещо, от което ще се печели и живее по-добре. В понеделник е добре да проведете консултации и...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info