header

Собствено Търсене

Понеделник, 26 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Горещите слънчеви дни няма как да не повлияят положително на настроението ни, но ние искаме да го направим още по-добро. Ето какви оригинални плажни вицове ни предлагат от highviewart.com:

1. – Бабо, може ли да отида на плаж? – Може, само че, се облечи хубаво, да не настинеш…
2. – Скъпа, искаш ли утре да отидем на нудистки плаж? – Аааа, без мен! После да говорят, че съм се омъжила заради парите ти.
3. – Колежкеее, хайде на плаж! – Не мога, с целулит съм! – Нищо, вземай го и него…
4. Когато съм на плажа, заобиколен от красиви, млади жени, чувствам се като дете в магазин за играчки, на което нищо няма да му купят…
5. Разхождам се по плажната ивица на Пунта Кана… ама ще затварям вече Google Earth, че тръгвам за работа.
6. Тренираш цяла зима, за да правиш тяло. Отиваш на плажа и хоп, установяваш, че жените харесват музиканти…
7. Ако намерите на плажа раковина и я поставите до ухото си, можете да чуете едно тихо „Ееех, маце“!
8. Семейство на средна възраст лежи на плажа. Покрай тях минава хубавица по монокини. Мъжът упорито продължава да чете вестник. Жена му го измерва продължително с поглед и процежда: Лицемер!
9. От половин час съм на плажа и нямам нито една снимка. Нямате представа какво напрежение е това!
10. – Скъпи, чудя се какво такова да взема на почивката на морето, че като изляза на плажа всички да ахнат? – Вземи си ски!...

от улицата
6 типа токсични хора, които да изхвърлите от живота си


Имате ли около себе си хора, след срещата с които да се чувствате напълно изцедени? Със сигурност! Вижте няколко типа токсични хора, които да изхвърлите от живота си.
Те може и да ви изглеждат като близки приятели, но всъщност гледат само собствения си интерес. Проявяват малко внимание към вас. Осъзнавате, че след 4-часова среща сте били само слушатели просто защото не сте обелили и дума. Случвало ли ви се е?

1. Маниак на контрола

Маниакът по контрола държи винаги да решава времето и мястото на срещата. Той определя темите на разговор и макар да е склонен да ви изслуша, държи да следвате неговия тон и ритъм. Маниакът по контрола често е ревнив и се дразни, ако предпочетете други свои приятели пред него.

2. Емоционалната пиявица
Емоционалната пиявица се...

балончета
Защо не ни разбират?


Една държава, една фирма, едно семейство, един език. Всички говорим на него, но въпреки това не се разбираме. Какво става? В нас ли е грешката?
Защо не ни разбират?

На кого ли не се е случвало? Шефът ни дава някаква задача, ние кимаме утвърдително и сме убедени, че всичко ни е ясно. След това се оказва, че той изобщо не си е представял така нещата. Подобни ситуации се случват и с колегите, и вкъщи, и с приятели...
Къде става разминаването?
Обясненията отнемат време
В напрегнатото работно ежедневие избягваме да задаваме допълнителни въпроси. Според психолозите повечето хора смятат, че ако затрупат шефа си с уточняване на крайни срокове и други питания, ще оставят у него лошо впечатление. Или се притесняват, че го задържат, а той винаги...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info