header

Собствено Търсене

Сряда, 17 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

„Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, какво да кажем за Пентагона? Това са неизбежни актове на намеса. Нивото на компютърните специалисти и софтуера се подобрява постоянно. Това се приема като една игра". Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов във връзка с хакерската атака към НАП.
"Какво като се знае ЕГН-то на някого, това е претоплена манджа", заяви той, като си изрецитира в ефир единния граждански номер. "Какво ще ми вземат, цървулите? Какво секретно има в ЕГН-то", попита лидерът на НФСБ.
Същевременно обвини ГЕРБ, че много бързали с последните промени в Изборния кодекс от тази зима и заради това се стигнало до казуса с машинното гласуване "ГЕРБ носи вина, че в хаоса на 15-часовите дебати допусна промяна в последния момент, за която не бяхме убедени и сюрпризирани. Това беше много прибързана промяна на коляно, която беше безсмислена. Сега ГЕРБ дава назад, отчитайки риска от машинното гласуване. Добре е да ни делите. Не ми харесва това, че Борисов се бърка в работата на парламента. Сидеров не идва две години на работа, вчера пак го нямаше. Това е единствената причина той да бъде освободен от поста шеф на ПГ на "Обединени патриоти". Тук е чисто делови въпросът", подчерта босът на тв СКАТ....

от улицата
Малки приказки с големи поуки...


Блондинка и мъж пътуват в самолет. Мъжът решил да прояви своя интелект:
- Искате ли да играем на една игра? Аз ще ви задавам въпрос, ако не познаете ще ми дадете , а ако аз не позная аз ще ви дам.
- Не, благодаря, уморена съм.
- Добре. Ако аз не позная ще ви дам 0.
- Е, щом е така, съгласна съм.
И така мъжът задал някакъв въпрос, блондинката не знаела отговора и му дала . Дошъл нейния ред:
- Кое е това нещо, което се качва в гората на четири крака и слиза на три?
Мъжът започнал да мисли, мислил, мислил и нищо не измислил. Извадил лаптопа и започнал да рови. Най-накрая се отказал, извадил и й дал 0. Дошъл негов ред:
- Добре де, какво е?
- Ами, и аз не знам - отговорила блондинката и му дала 5$.
Поука: Това, че една жена е блондинка, не те прави по-умен от нея!
***
Един...

балончета
Газираните напитки са вредни колкото цигарите


Синди Люнг, хранителен епидемиолог от Калифорнийския университет в Сан Франциско, установява, че хората, които пият по половин литър сладки газирани напитки на ден, имат теломери, които биологически са средно с 4,6 години по-стари. Удивителното е, че идентично скъсяване в теломерите предизвиква и пушенето. Когато пиете по една водна чаша газирани напитки на ден, теломерите ви остаряват с 2 години по-бързо.

Теломерите са специална ДНК в краищата на хромозомите. Те се оказват онзи скрит механизъм, който обяснява защо и по какъв начин се изчерпват ресурсите на организма. С възрастта теломерите се скъсяват и в живота ни нахлуват болестите. А дължината и здравето на теломерите са основен фактор, за да „отложим“ старостта и да се радваме на дълъг...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info