header

Собствено Търсене

Понеделник, 23 Януари 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Овен
През тази седмица най-важната ви задача ще бъде това да се щадите. Обемът на работа от изминалите дни предполага да намалите темпото и да си давате повече време за почивка. Вторник и сряда не са подходящи дни за изясняването на това кой е прав и кой крив във връзката ви. Не давайте обещания, дори да мислите, че ще ги изпълните. В здравословно отношение е добре да обърнете внимание на белите си дробове. Не пренебрегвайте шала както аксесоар. В края на седмицата ви очакват доста задължения, свързани със семейството от страна на родителите ви или братята и сестрите.
Телец
Седмицата ще ви даде много варианти за действие и дори може да ви обърка с многообразието, което ще ви предложи. При обвързаните представители на знака може да се появи личност, която да предизвика сериозен интерес и страсти у вас. Последиците ще са непредвидими, така че опитайте да сте готови за всякакви сценарии за развитие. Истина е, че се нуждаете от промяна и ако сте решени да я постигнете няма да има кой или какво да ви спре. Най-важното е да слушате сърцето си, тъй като никой друг не е отговорен за живота ви. Важното е после да не се обвинявате и да не съжалявате. Петък е ден за срещи и сваляне на картите на масата. Почивните дни прекарайте в усамотение, за да подредите мислите и емоциите си.
Близнаци
Тази седмица ще е от особено значение за професионалното ви развитие. Още в понеделник заявете участие във важен проект и направете всичко възможно, за да имате водещата роля, дори да не сте много наясно как да действате. Всичко ще дойде от само себе си. Вторник е най-удачният ден за активни действия, а в сряда уточнявайте детайлите и точки по договори....

от улицата
Някои хора си струват да се разтопиш за тях


Независимо от възрастта и отговорностите, човек може отново да усети чудото на детството. Представяме ви някои цитати от анимационни филми, които на пръв поглед изглеждат простички, но крият дълбока житейска мъдрост:

1. „Животът не ни дава цел. Ние даваме цел на живота.”
Светкавицата („DC Universe”)
2. „Някои хора си струват да се разтопиш за тях.”
Олаф („Замръзналото кралство”)
3. „Нашата съдба живее в нас. Трябва само да сме достатъчно смели, за да я видим.”
Мерида („Храбро сърце”)
4. „Винаги позволявайте на съвестта ви да бъде ваш водач.”
Синята фея („Пинокио”)
5. „Всъщност имаме много общо – същата земя, същия въздух, същото небе… Може би ако започнем да обръщаме внимание на сходствата, вместо на различията… кой знае?”
Мяут („Покемон”)
6....

балончета
Как ще сме през новата седмица - 23 - 29 януари


Овен

Пред вас е седмица, когато може да сключите благоприятна и перспективна за вас сделка, договор, да намерите нови клиенти и др.
Получаване на пари чрез мъж, вероятно от вашето семейно или бизнес обкръжение. Очаквайте покупка за дома си или разрешаване на битов, имотен проблем по най-добрия за вас начин.
С по-крехко здраве или с повече проблеми тази седмица могат да бъдат децата, родени под този знак.
Тази седмица може да се окаже много продуктивна за мъжете Овен. Ще имате възможност да постигнете успехи в работата си, особено ако тя е свързана с пари.
Жените ще следят важни за тях новини от друг град или държава, които ще имат някаква връзка с мъж. Благоприятно развитие през седмицата могат да имат романтична връзка с мъж от друг град...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info