header

Собствено Търсене

Неделя, 30 Април 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Овен
Съществува риск началото на пролетта, да не започне точно така, както сте искали, но можете да го предотвратите с множество прости правила, които трябва да се спазват. Първо, имайте предвид, че сега да започнете дълготрайна връзка не е възможност. Всичко, което ще опитате ще бъде краткотрайно и няма да завърши добре. Намерете златната среда. Излизайте, флиртувате, но се дръжте на лека дистанция.
Телец
Телците ги очакват много интересни моменти, особено ако са избрали своята половинка. Maй ще хвърли нова неочаквана светлина на Вашата връзка. Това не трябва да бъде отрицателно, а само ще ви изненада. Е, добре е да сте готови за това, особено ако имате някои скрити тайни, за които вашата сродна душа не е наясно. Знаем, че рано или късно, тайните изплуват на повърхността. Накратко, бъдете изключително внимателни.
Близнаци
В емоционален план, Близнаците ги очаква доста вълнуващо време. Бъдете внимателни, но не прекалено, че да се ограничавате. В отношенията с партньора, направете крачка назад. Това няма да бъде лесно, но ще Ви се отплати. Да, това може да има последици, но в този момент Ви е наистина необходимо. Понякога и страстните емоции трябва да бъдат погледнати от обективна гледна точка. Приятелите могат да Ви бъдат от помощ, но само Вие най-добре знаете какъв извод да си направите за себе си.
Рак
Тази зодия през май ще има много забавни случки. Просто останете верни на себе си и не се опитвайте да се докажете на никого. Ако сте във връзка, бъдете снизходителни. Има общо чувство между вас и партньора, че не сте достатъчно отворени един към друг. Въпреки това, никога не е късно това да се промени. Не се страхувайте от...

от улицата
5 лесни техники как да бъдем щастливи всеки ден


Повечето от нас изскачат от леглата си в момента в който се събудят сутрин и веднага се впускат в ежедневните задачи. Стартирайки по този начин деня си, ние несъзнателно стресираме и ума и тялото си.

Бих искала да ви представя 5 много лесни за изпълнение техники, които ще ви заредят с много позитивна енергия. Можете да ги изпълнявате всяка сутрин и много скоро след това ще откриете, че повишавате нивото на работоспособността си и постигате много повече успехи в начинанията си.

1. Направете 5 дълбоки вдишвания и издишвания

Дишането е това, което ни поддържа живи. Ако спрем да дишаме, животът приключва. Освен това в дишането е скрита и много по-голяма сила, която ни позволява да овладеем вътрешните си сили. Неслучайно медитацията е един от най-ефективните начини за...

балончета
На кого какво ще му се случи през следващата седмица -24 -30 април


За Овните седмицата от 24 до 30 април е сполучлива, а при Телците се очертават тежки, но и добри дни. За Близнаците се очертава повишено напрежение поради проблеми, а препоръката към Раците е да се владеят. Лъвът ще се ангажира с реализацията на лични цели, а Девите ще преследват целите си настойчиво. По-добрата организация е задължителна за Везните, макар че те, не са от тези, които си „изоставят магарето в калта”, а за Скорпионите седмицата е добра. Стрелците да са мобилизирани за действия, но да са и предпазливи, а Козирозите са в етап за делова стабилност. Водолеите се владеят, за да успеят, а Рибите да не се подават на провокации.

ОВЕН
Сполучлива седмица Предстоящата седмица ще е благоприятна за активните делови действия на Овните, които ще...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info