header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Нищо хубаво не идва без болка – 15 мисли за дните, в които ни боли:

1. Страданието е възможност, която съдбата ти предоставя – да се научиш на твърдост, да можеш да запазиш самообладание пред лицето на опасности и изпитания.
2. За да израсне и да облагороди духа си, човек трябва да преживее някакво изпитание, лишение или разочарование. Така той получава различни уроци. Всеки трябва да бъде пречистен.
3. Начинът да преодолееш тъгата и скръбта, завладели те вследствие на тежка загуба, е да ги използваш като мотивация и да откриеш по-дълбокия смисъл на случващото се.
Бедите могат да бъдат превърнати в добри възможности. Дори една трагична ситуация може да се превърне във възможност. – тибетска поговорка
4. Пътят на радостта, също като пътя на тъгата, не кривва встрани от страданието и нещастието, а минава право през тях.
5. С духовното си израстване можеш да приемаш всичко, което се случва с теб. Приемаш го не като резултат на това, че си бил грешен, че си виновен за случилото се – то просто е част от тъканта на живота. В живота има моменти на безизходица и неудовлетвореност. Въпросът е не „Как да ги избегна?“, а „Как да ги използвам като нещо положително?“
6. Болката е неизбежна, страданието е по избор.
7. Винаги поддържай ума радостен. Когато си радостен и щастлив на умствено ниво, физическата болка няма особено значение. Но ако няма радост или щастие на мисловно ниво, ако има твърде много тревоги и страх, тогава дори физическите удобства и удоволствия няма да успокоят вътрешния ти дискомфорт.
8. Когато откриваме повече радост, можем да се изправим срещу страданието по начин, който ни облагородява, вместо да оставаме с...

от улицата
Ако уискито не може да ти излекува някоя болест, значи нямаш никакъв шанс


Ирландия е дива и красива страна, в която дори най-популярните приказки за лепрекони и злато са изпълнени с простичък и непретенциозен хумор. Нейният прекрасен народ не се измъчва с мрачни въпроси за смисъла на живота, просто защото знае как да живее. Честно, без тревоги и най-вече – като се забавлява.

Предлагаме ви 18 поговорки, предавани от поколение на поколение. Всички те са пропити с чувство за хумор, любов и мъдрост.
Веселият смях и добрият сън ще излекуват всяка болест.
…..
Съществуват три вида мъже, които не разбират жените – младите, старите и тези на средна възраст.
…..
Женската хубост не може да накара водата в казана да заври. Но без нея той няма да се напълни.
…..
Да умреш не е толкова ужасно. Да не живееш е по-ужасно.
…..
Отвори широко очите...

балончета
Какво ни очаква през новата седмица- 9 - 15 април 2018


ОВЕН
Овните проявяват активната си житейска позиция като отстояват своето място под слънцето или завоюват по-авторитетна позиция. Съпътстващата им цел е стабилно финансово положение. Най-често чрез придобиване на имущество и получаване на стабилен доход. В понеделник, сряда и петък всичко, свързано с повишаване на благосъстоянието, се получава по-позитивно, отколкото, да речем във вторник. В неделя най-важно от всичко е вашето собствено мнение, умението да обясните на своето обкръжение своите собствени интереси, независимо от всичко. През тази седмица, особено в неделя, вие лесно ще вземете своите думи обратно, ще премислите и ще се откажете от обещанията, дадени прибързано преди седмица-две. И това е правилно. Да се бърза сега с решението...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info