header

Собствено Търсене

Понеделник, 21 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Група по интереси. Така се казва на хора, които се събират на едно място, обединени от едни и същи предпочитания. Едни обичат да рисуват, други да спортуват, трети обожават да ходят на разходки в планината. От астрологическа гледна точка, има някои зодиакални знаци, които харесват определени дейности, докато за други те са неприсъщи.
Въз основа на някои предсказуеми черти на личността и характеристиките на елемента на всеки знак, астролозите могат да определят какви са предпочитанията на някого за прекарване на свободното време. Ако искате да започнете ново хоби и се чудите какво да подберете сред множеството предложения, вижте кое отива на вашата зодия.
Овен
Овните искат винаги да са първи. Дали ще ходят на волейбол, пилатес, плуване или аеробика, те ще гледат да изпъкнат пред останалите. Те действат с голям ентусиазъм и никога не оставят нещата недовършени. Освен това обичат да си похапват. Затова готварските курсове също ще им паснат тази година. Не на последно място, декорирането на разни неща също ще им достави удоволствие.
Телец
Те обичат да работят по-малко и да се глезят повече. Влекат ги модата и дизайнът. Когато тръгнат да се занимават с нещо, отдават се напълно и не хабят ресурси. Биха могли да ходят на курсове за изработка на бижута или плетива, но тъй като понякога бързо губят интерес и са по-мудни, едва ли ще го завършат. Имат интерес към хубавите цветя, затова с лекота биха правили аранжировки.
Близнаци
Хубаво е да работят с деца, самите те ще се изненадат колко добре се чувстват сред тях. Ако имат възможност, могат да посетят някой дом или да започнат работа като аниматор. Те не са забравили детското в...

от улицата
Характерът ви издава какви са били предишните ви любовници


Вашата личност разкрива много неща за живота ви. Но знаехте ли, че тя издава и какви са били предишните ви любовници? Вижте сами:

Тази, която угажда на всички
Тези жени обикновено имат доста доминиращи партньори, които все изискват и изискват от тях. Това постепенно ги прави толкова услужливи и готови на всичко, само и само за да задоволят потребностите на другите.
Вечно съмняващата се
Повечето от тези жени са станали толкова мнителни заради предишни партньори, които са им изневерявали или са ги лъгали по друг начин. Оттам те започват да имат проблеми с доверието, което пренасят и в следващите си връзки.
Дивата
Вероятно тя е не само момичето на татко, но и е била нечия „принцеса“. Тези жени обикновено се обграждат с мъже тип „лакеи“, които...

балончета
След раздяла: 6 знака, че сте готови да обичате


Повечето хора вярват, че могат да забравят по-лесно любимия човек, ако започнат нова връзка. Но това решение може да бъде нож с две остриета за психиката им. Според психолози, трябва да мине определено време след раздялата, за да започнат отначало с някой друг.

Времето наистина лекува. Не бързайте, нито си давайте определени срокове, за които непременно да си намерите ново гадже. Любовта ще ви сполети сама.
Ето няколко основни знака, по които да познаете, че сте готови да обичате отново:
1. Миналото не предизвиква отрицателни емоции
Ако вече не изпитвате страх, напрежение и тъга, когато срещнете бившия/бившата, значи отрицателната емоция от раздялата вече ви е напуснала. Когато говорите с благодарност за отминалите дни и спомените не...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info