Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

На кои зодии винаги може да разчитате

Когато сме изправени пред трудности, винаги търсим правилните хора, с които да споделим проблемите си. Оказва се, че зодиакалният знак оказва влияние върху това как се справяме в сложни ситуации и доколко може да се разчита на нас. Ето 5-те зодии, на които може да разчитате, когато имате проблем.
Риби

Когато имате нужда от някаква емоционална подкрепа и разбиране, тогава представителите на зодия Риби са точните хора. Те винаги успяват да бъдат в унисон с чувствата на останалите и ще направят всичко възможно, за да ви помогнат да превъзмогнете трудностите по-бързо.
Рибите няма да ви дадат практически съвети, но може да им се има доверие, ще ви изслушат добре, а думите им ще ви вдъхновят, за да не се предавате пред трудностите. Няколко минути разговор с тях, ще ви помогнат да изхвърлите голяма част от емоционалния товар.
Дева
За сложните житейски ситуации, които налагат разплитане, доверете се на Девите. Въпреки че обикновено те са по-критични, гледат обективно на нещата и ще ви помогнат бързо да разрешите бъркотията.
От друга страна представителите на зодия Дева разглеждат в детайл проблемите. И най-дребните неща не могат да им убягнат от погледа. С тях може да анализирате проблема от всеки ъгъл, докато не го разрешите. Но ако помолите Дева да ви окаже съдействие в труден момент, трябва да я допуснете напълно в проблема, в противен случай, може да ви остави сами да се оправяте.
Близнаци

Има моменти, когато имате нужда от емоционална подкрепа и такива ситуации, в които имате нужда от рационален подход към решаване на кризата си. За онези периоди в живота, в които се нуждаете от някого, с когото да споделите мъката си, да повдигнете духа си, доверете се на личност родена под знака на зодия Близнаци.
Това са едни от най-положително настроените представители в зодиака. Бъбриви, забавни и духовити, родените под тази зодия, дори и когато не знаят много, усещат напълно емоциите, които изпитвате.
Винаги се радват да помогнат на близък или приятел. Отличните им комуникативни умения ще ви помогнат в много и различни ситуации.
Скорпион
Скорпионите са истински, безстрашни и силна подкрепа за тези, които се нуждаят от помощ. В ситуации на криза могат да бъдат изключително изобретателни и да измислят уникални неща за разрешаване на проблема.
Намирате ли се в дълбока емоционална криза, представителите на зодия Скорпион ще ви помогнат да навигирате през тези емоционални води и ще ви заведат безопасно на брега. Въпреки това трябва да внимавате какво си пожелавате пред тях, защото понякога нещата биха могли да излязат извън контрол.
Везни
Притежаващи силно чувство за справедливост. Така могат да бъдат определени тези, които са родени под знака на зодия Везни. В сложни и стресови ситуации винаги е трудно да се поддържа ясна перспектива за нещата. Човек става уязвим, не вижда изход. Тогава се нуждае от една Везна, с която да сподели и да помогне за балансирането на ситуацията.
Разговорите с представителите на зодия Везни носят спокойствие и вдъхват надежда, че нещата ще се оправят, колкото и невъзможно трудни да изглеждат./днесбг

Публикувана на
21 Юли 2016 година