Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Грозната истина за всяка дама от зодиите

Ако се интересувате от астрология и вярвате в планетарните влияния върху поведението на хората, то вероятно ви интересува как звездите предсказват начина, по който всеки човек реагира във връзката си и взаимодейства със своя партньор. Ако сте мъж, няма начин да не ви е интересно какви са най-добрите качества и достойнства, както и най-лошите черти на жените от всяка една зодия.
Тук сме се съсредоточили на най-лошите. С други думи ще чуете грозната истина за дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, така че да си имате едно наум.
Овен
Тези дами са супер взискателни в любовен план. Те ще изсмучат цялата ви енергия, тъй като тяхната концепция във връзката им е техният партньор да задоволява всички техни нужди, желания и прищевки. Тези жени умеят да вълнуват мъжете, но те имат огромно его и често се държат като девойки в беда, които имат нужда от постоянно спасяване и обгрижване.
Телец
Жените Телец обичат да се обграждат с хора (най-вече приятелки), по-малко привлекателни от тях самите, именно защото имат склонност към нарцисизъм. Жената Телец сякаш притежава вълшебното огледало на мащехата на Снежанка и редовно го пита „Аз ли съм най-красивата на света?“. Не се заблуждавайте, че тази жена търпи критика или притежава самоирония – за нея няма нищо по-хубаво от нейния дом, нейното куче, нейните роднини, нейните приятели и т. н.
Близнаци
Тези дами са чаровни и умели флиртаджийки, които обаче в даден момент се превръщат в ужасно хаотични личности. В началото ще ви е приятно да излизате и да общувате с тях, но в даден момент ще усетите, че затъвате в комуникационна бъркотия – отношенията ви ще станат супер сложни и абсолютно непредсказуеми. Причината естествено е, че тези жени имат раздвоение на личността – характерно за всички представители на тази зодия.
Рак
Тези жени се държат с мъжете си като с техни майки и покровителки. Те владеят до съвършенство тактиката „пасивно-агресивна манипулация“ и редовно вменяват на своите партньори чувство за вина. Тези дами са страхотни в кулинарията, но затова пък са изключително обидчиви и редовно ще трябва да им правите комплименти за всичко. В противен случай те ще ви обявят за нечувствителен подъл злодей и вие няма да имате шанс да се защитите.
Лъв
Горделивите дами от зодия Лъв ще се държат така с вас, сякаш тяхното присъствие е най-голямата благословия в живота ви. Те ще ви забранят всякакво желание за независимост и ще се надсмиват редовно на вашата наивност (дори да не сте наивен, ще се почувствате такъв). Лъвиците са жени, пристрастени към Instagram и Facebook, така че вашата връзка с такава жена ще е обществено достояние и вие няма да можете да направите нищо по въпроса.
Дева
Жените Дева се държат като закостенели стари моми още от пубертета. Това е техният архетип. Те винаги ще ви диктуват как да живеете и ще се държат като строги учителки, които разбират от всичко. На всичкото отгоре ще ви внушат, че вие самият сте некомпетентен и най-добре да си мълчите, когато те говорят. За да излизате с такава жена, трябва да си сложите ваксина срещу критика – защото ви предстои да чуете много такава и то хаплива.
Везни
С жена от зодия Везни не ви чака нищо друго освен неприятности. Сред качествата на тези дами не са лоялността и верността. Те са суетни и меркантилни същества, които са готови на всичко за един комплимент и за един по-лъскав подарък. Често тези жени са със супер визия, но са лишени от всякакво съдържание. Освен това те си менят мнението постоянно, което за всеки мъж си е сериозно изпитание.
Скорпион
Тези жени са леко психо. Често приличат на страховит хищник, който ви привлича с поглед, но е готов да ви оглозга до кокал в преносен смисъл, разбира се. Жените Скорпион никога не започват връзка, в която няма да имат пълна власт и господство. Те се впечатляват от мъже, които съчетават изискан външен вид, с добри доходи, семейство от сой и редица връзки и контакти на ниво. Дамите от тази зодия са големи използвачки, които искат да се забавляват за чужда сметка.
Стрелец
Жените Стрелец владеят изкуството да пращат закачливи секс съобщения, така че онлайн флиртът е любимият им. Тяхното чувство за хумор е ценено от всички, но именно в това е проблемът – вие винаги ще се чувствате в тяхната сянка. Освен това тези дами имат фобия към сериозните ангажименти. Те ще ви обичат толкова дълго, колкото им скимне (Тейлър Суифт е зодия Стрелец) – не очаквайте да сте с тях докато смъртта ви раздели.
Козирог
Тези жени могат да бъдат безмилостни, зли кучки и да са горди от този факт. Често представителките на тази зодия са проклети и надменни и смятат всички останали за посредствени. Жените Козирог просто не искат да си губят времето и енергията с отношения, в които не виждат потенциал. Така че те ще отблъскват вашите фалшиви комплименти и ласкателства, и няма да ви дадат никакъв шанс за флирт, ако не сте им направили добро първо впечатление.
Водолей
Жените от тази зодия са пълни с тайни и мистика. Освен това те са склонни да вярват и да практикуват тайни култове и ритуали. На всичкото отгоре жените Водолей са доста непоследователни – единия ден може вие да сте центърът на вселената им, а на другия ден да се правят, че не ви познават. Освен това тези жени си падат малко хипи, малко пънк, гръндж и др. Ще ви бъде доста трудно да им повярвате, че наистина ви обичат, защото те се държат с ирония по отношение на всичко в живота си.
Риби
Тези дами са известни като „кошчето за отпадъци в зодиака“. Жените Риби имат склонност да се вербуват сами за различни изгубени каузи. Те обичат да се въвличат в сложни, обречени връзки, в които вярват до последно. Ето защо трябва да внимавате, ако сте във връзка с жена от тази зодия – тя обича драмата./блиц

Публикувана на
21 Юли 2016 година