Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кои днешният петък ще е опак ден

Овен 21 март – 20 април
Денят се вързва с мрежата, с паяжината от манипулации, реклами и интензивни действия за спечелване на всеки един от нас. Бъдете особено внимателни. Ограничете новите познанства и не се предоверявайте. Алкохолът допълнително ще влоши нещата, ще ви направи първосигнални и прекалено доверчиви. Прекарайте този ден в тесен семеен кръг, с близки и приятели, проверени в годините. Постойте край огън. Изчистете тялото и промийте съзнанието чрез окултни и духовни практики. Посетете и място с благо излъчване.
Телец 21 април – 20 май
Ден за работа и творчество на свой терен и сред свои. Общуването с непознати може да доведе до неприятно повлияване, за което ще съжалявате. Лош ден за сключване на брак, за подписване на нови договори и срещи на високо ниво. Хората с манипулативно мислене и силов подход ще бъдат в печеливша позиция, ще изкушават околните и ще направляват личния ни избор. Ако сте от тази порода, нямате проблем в този ден, но ако се чувствате духовно или физически неустойчиви и лабилни, ограничете контактите.
Близнаци 21 май – 21 юни
Ден на опасно зарибяване. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Противопоказно е да се работи в екип, да се уреждат делови и творчески срещи с хора, чиито реакции и маниер на работа не познавате добре. Лесно се стига до раздвоение на съзнанието. Вие сте човек с две сърца в гърдите, така че в този ден доста ще се колебаете накъде да поемете и с по-голяма вероятност ще изберете вредния и рисков за вас път. Не променяйте плановете си заради хора, които и друг път са ви подвеждали.
Рак 22 юни – 21 юли
Вродената ви интуиция ще ви служи за ориентир във всичко случващо се. Доверете се на предчувствията си. Имате шанс да спечелите един, да привлечете друг, а трети да накарате да ви обича и да бъде с вас независимо какви странични ангажименти има. Денят се свързва с нравствената чистота. Не правете това, което не искате да ви направят. Прекарвате приятно. С лекота може да изневерите, но до два дни ще си платите. В момента за вас свети зелен светофар. Пътувайте, посетете лечебно място и благ за душата ви човек.
Лъв 22 юли – 22 август
Ако обстоятелствата позволяват, останете си у дома или идете на приятно място и релаксирайте. В този ден е потивопоказно да се създават нови връзки, да се сключва брак и да се действа в амбициозна посока съвместно с хора, които не познавате добре или често са ви създавали проблеми. Лъвът си е лъв и в критични обстоятелства. Може да извлечете ползи от нечие предоверяване, да попаднете на печеливша идея, проект или откритие, които да реализирате, без да се съобразявате и да взимате разрешение от титуляря. Използваме се взаимно.
Дева 23 август - 22 септември
Рисков и критичен ден в общуванията, в личните и деловите връзки. Ще се почувствате излъгани и ощетени. Родените във втората декада може да попаднат на фатално привличане, което да ги разбалансира, да ги доведе до раздвоение на мисълта и съзнанието и до степен да изпаднат в нежелани зависимости. Сексът е голяма примамка. Много Деви русалки ще се хванат на неговата въдица, ще изневерят или ще станат причина за изневери. По-лошото е, че може да изневерите на собствения си стил на поведение и начин на живот.
Везни 23 септември – 22 октомври
С вродения си балансиран подход ще успеете да се измъкнете навреме от критични обстоятелства и срещи, които биха ви зарибили и навредили. Отсявайте контактите, не си позволявайте да тръгнете в нова посока, и то с непознати. Ден на зарибявания в мрежата, наглеждайте децата. Забърквайки се в пороци и изневери, може да попаднете в капани, да ви изнудват и манипулират. Сред свои ще прекарате добре, ще се радвате на щастливи мигове и няма да направите грешки. А дори и да ги направите, ще има прошка от сърце.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Интуицията и свръхсетивното ви чувство към околните ще ви помогне да се измъкнете от всеки опит да бъдете зарибени и употребени. Даже обратното - може да зарибите този, който е тръгнал да ви манипулира. Ще го накарате да свърши важна за вас работа и да направи неща, които ще го вкарат в капан. Някой ще ви поднесе наготово идеи и факти, които ще ви помогнат да спечелите, да получите неочаквани предимства и да постигнете отдавна мечтана цел. Чуждата глупост и предоверяване работят във ваша полза и интерес.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден на паяка, плетат се мрежи, създават се интриги, целящи да ограбят нечии пари, чувства или влияние. Родените във втората декада може да попаднат в стресова и объркваща ситуация. Пороците ви допълнително водят до разцепление на съзнанието, до изпадане под негативни въздействия и влияния. Ограничете алкохола и стимулантите. Основната ви битка е да бъдете себе си, да не позволите вмешателства в личния си избор. Най-добре ще бъде нищо да не избирате днес. Стойте настрана от зарибяващи програми и реклами.
Козирог 22 декември - 20 януари
Ограничете социалните контакти. Не е ден за публични изяви. В приятелска и роднинска компания или сами с хобито си ще се чувствате добре, ще намалите стреса и вероятността да ви използват и направляват в избора и в личната ви политика. Не яжте всичко, особено на непознати места. Предоверяванията днес носят вреда не само на отношенията, но и на здравето. Денят е свързан с творчеството, с възможността да ви хрумнат блестящи и спасителни идеи, от които в бъдеще да печелите и да напреднете в служебен план.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Излезте сред природата или си останете у дома, занимавайки се с нещо приятно и релаксиращо. Ден на големите идеи, които не бива прибързано да се споделят. Всички сме в мрежата и лесно ставаме обект на психологически атаки. В желанието да се похвалите може да снесете някому ценна информация. Денят е неблагоприятен за работа в екип, за среща с посредници, работодатели и потенциални партньори. Сега е моментът да се отдадете на себе си, на близките и децата. Ограничете до минимум кръга от познанства.
Риби 20 февруари – 20 март
Един от дните, в които с голяма вероятност може да бъдете уловени на въдицата на голямата си страст и амбиция. Бъдете особено внимателни, не злоупотребявайте с алкохола и стимулантите. Денят носи раздвоение на съзнанието, възможност да тръгнете във вредна за вас посока, да изгубите ценно приятелство, пари и вещи. Лесно ще отдавате чувства и енергия. Ако се предоверите, някой ще се възползва. Съветът е да се изолирате максимално от хорския шум, да изключите телефона и да релаксирате, както го разбирате./монитор

Публикувана на
22 Юли 2016 година