Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Понижен тв водещ напусна Нова тв, взе и жена си

Журналистът Деян Веселинов окончателно скъса с Нова тв, след като миналата година бе понижен от водещ на сутрешния блок „Събуди се” в обикновен репортер, научи HotArena. Тогава в стола му седна Лора Крумова, а на него бе поверена кратката рубрика „Другата игра”, излъчвана в рамките на предаването „Здравей, България”.
Запознати издават, че наскоро Веселинов е получил предложение за по-доходоносна работа в чужбина и изобщо не се замислил, а набързо подал молба за напускане. „Време е за ново начало! След 12 години в телевизиите настъпи момент за лека промяна. Благодаря на хората пред екрана за доверието!”, написа Деян в социалната мрежа на финала на последния си работен ден като журналист.
Малко по-късно се разбра, че жена му Рени Чавдарова също е напуснала предаването „На кафе”, където 4 години се изявяваше като репортер. Под влиянието на съпруга си, чаровната брюнетка взела решението да зареже Гала и да се посвети на нови начинания. Деян бил толкова разочарован от Нова тв, че настоял Рени да го последва и да остави досегашната си работа, която преди две години ги събра. Младият журналист подал документи за работа в чужбина и бил одобрен. Така младото семейство взело решение да емигрира.
Говори се, че семейството планирало в скоро време да се сдобие с наследник. До този момент Чавдарова не успявала да зачене и различни житейски препятствия осуетявали забременяването й, но сега разполгала с време да си почине и да се подготви за този така важен момент. Съпрузите нямали репродуктивни проблеми, единствено служебните и финансови драми на Деян ги спъвали в създаването на бебе, ала най-сетне и този фактор бил отстранен, пише "Уикенд".

Публикувана на
30 Април 2018 година