Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на 8 март

Видяна: 25600 пъти

Овен
 Ден на любовно и творческо вдъхновение. Слънцето е в съвпад с Нептун, а Венера с Уран. Очертават е мълниеносни връзки. Ще ви обхване едно особено настроение, а влюбените може да създадат личен шедьовър, който ще прегърнат след девет месеца. Приливната вълна на предстоящото пълнолуние ще предизвика и бум на раждания. Изживявате един жизнеутвърждаващ ден.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Телец
За родените в третата декада денят започва натоварено и конфликтно. От обед тръбачът-съдба свири сбор и събира на едно място хора с близки интереси и разбирания. Няма да се чувствате добре в чужда и несвойствена среда. Ще се наложи да правите нежелани компромиси и ще се изнервите. Съвпадът на Венера и Уран в Телец стимулира мимолетните и меркантилни връзки.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
Близнаци
До обед ще се радвате на приятни моменти, на жестове на внимание от страна на близки, приятели и партньори. В този ден има някакво особено емоционално вдъхновение, но за вас до вечерта ще има и разочарования, които трудно ще преглътнете. За родените около 10 юни може да настъпят обрати в отношенията. Някъде ще се стигне и до ултиматуми. За утре нищо важно не планирайте.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Рак
Един знаменатален ден. Луна и Нептун са в точен съвпад в знака на хармоничните ви Риби. От друга страна съвпадът на Венера и Уран в Телец ще стимулира меркантилните връзки и всеки ще си прави тънка сметка. Богатото ще срещне бедното, но надареното. Връзките ще са неравностойни, но това не значи, че не са магнетични и оцеляващи. Всички тръгваме на лов за пари и любов.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Лъв
Ден за пътувания и съвместни инициативи. Някъде там в тълпата ви чака голямата любов или бъдещият ви партньор, с когото ще живеете и работите съвместно. Оглеждайте се. Слънце и Нептун ни заливат с творческо очарование, а съвпадът на Венера и Уран ще ви сервира топла супа за душата на неочаквано място. Чудесно е да влезете в нова среда и в нова група по интереси.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
Дева
Днес сте на прага на тежък избор. Не се съгласявайте с неизгодни оферти. Не продавайте талантите си за жълти стотинки. Ще бъдете защитени ако се включите в определен екип или в група по интереси. Соловите ви акции носят повече рискове, а и в любовта сте на прага на изневери. Пълнолунието в Дева пълни сърцето с надежди и вдъхновение, но ръцете и джобът остават празни.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
Везни
Днес е точният съвпад на Венера с Уран и на Слънцето с Нептун. Това е една магнетична, магична и творческа комбинация, която ще ожени един, ще разведе друг, а трети ще награди с неувяхваща мелодия и стих. Записвайте идеите си. В живота ви ще настъпят неочаквани промени. Привличате погледите и вървите към вдъхновени срещи. Излъчването ви ще се забележи и оцени.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Скорпион
Днес личната ви муза ще ви посети и изкуши. Венера и Уран са в точна опозиция на Слънцето на родените в първата декада, а Слънце и Нептун от Риби ще ви заредят с емоция, която ще изплачете в песен или стих. Чувствата трудно се контролират, страстите напират, а предстоящото пълнолуние ни кара да се държим лунатично. Обградете се с доказани приятели. Дано знаете какво правите.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
Стрелец
До обед организирайте важните срещи и посещения. Съберете се семейно, подарете цвете на любимите жени в живота си. Следобед на личния ви хоризонт се появяват първите облаци, а в понеделник около вас ще гърми и трещи. Въоръжете се с търпение и добра воля. Не планирайте рискови действия и участия в неприятни служебни спорове. Запазете неутралитет.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Козирог
Един магичен, магнетичен и успешен за връзките ви ден. Дайте воля на напиращите чувства и желания. Днес и строгият Козирог ще бъде изкушен, привлечен и омагьосан от нечие нежно присъствие и излъчване. Любовта пърха наоколо, не може да останеш пасивен. Венера и Уран ви гледат в брилянтен аспект от знака на Телеца. На прага сте на материално обезпечаваща връзка.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
Водолей
Родените в края на януари ще изживеят тежки, неприятни и рискови моменти, особено ако се решат на изневери. Отложете пътувания и гостувания, които ви напрягат. Поне до обед не участвайте в екстремни състезания и не влизайте в казиното. Може да загубите позиции и пари и да задлъжнеете. Очертават се кризи във връзките и разкриване на неприятни тайни.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
Риби
Слънцето е в точен съвпад с Нептун във вашия знак. Венера и Уран също са се сближили максимално. Тези аспекти ще ви поставят в центъра на вдъхновяващи събития, на разтърсващи любовни връзки и хрумвания, които не идват всеки ден. Може да срещнете отдавна търсеният човек и да ви озари прозрение за бъдещето.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
Ч.Р.Д
Личната ви година е 6-ца. Тя ще ви донесе хармония, лична стабилност и любов. Вървите към благоприятни връзки, които може и да ви оженят, да променят работата и местоживеенето ви. До една година и бебето ще е на път. През 2021 ще смените средата и старите приятелства ще останат в миналото.
Родените днес ще имат нeстандартни и мълниеносни връзки в любовта. Венера е в савпад с Уран в хороскоп им, а съвпадът на Слънцето с Нептун-горната октава на Венера ще им даде висше божие вдъхновение, което ще ги направи известни писатели, художници, музиканти и корифеи в модата. /монитор

Публикувана на
08 Март 2020 година