Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме този петък, 13-ти

Видяна: 16260 пъти

Овен
Ден на машинации и манипулации. Не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Не взимайте и не давайте заеми. Лош ден за годежи и сключване на брак. Единият със сигурност ще властва над другия. Не лъжете. Трети лица ще се възползват от всичко, което разберат за вас, за работата и личните ви връзки. Ограничете и контактите в социалните мрежи.
Работа 4
Пари 5
Любов 4
Късмет 4
Здраве 4
Телец
Днес и най-умният може да попадне в лапите на хитри мошеници. Заложени са мрежи за наивници. Лесно може да бъдете зарибени и употребени. Ще ви пробутват стоки-менте или с изтекъл срок на годност. Точно днес не правете големи покупки. Близките и децата търсят слабото ви място и ще ви изнудват за пари и подаръци. Отложеното за утре ще мине много по-добре.
Работа 4
Пари 4
Любов 5
Късмет 4
Здраве 4
Близнаци
Днес се спускат димни завеси и се залагат мрежи за наивници. Нищо няма да се окаже такова каквото изглежда на пръв поглед. Проверявайте по различни канали получената информация. Някой ще бъде уловен в мрежите на хитри мошеници. Не подписавйте нови договори, не се женете и не правете предложения. Ден за самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства.
Работа 4
Пари 5
Любов 5
Късмет 4
Здраве 4
Рак
Днес имате шанс да омаете някого с ласкателства или милувки. Успявате да продадете непродаваемото до момента и да изкопчите нужните ви отстъпки от цени на стоки и услуги. Някой ще хвърли успешно и любовното ласо. Ще се похвалите с придобивки и емоции. Проблемът е, че днес връзките са измамни и неравностойни, но вие ще вземете по-голямото парче от общата баница.
Работа 4
Пари 5
Любов 5
Късмет 4
Здраве 4
Лъв
И е петък, и е 13-и. От друга страна Луна Венера и Уран сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Няма как да не изживете някакви мъчителни моменти. Важното е да осъзнаете, че точно това, което се случва ще упражни лечебен ефект върху отношенията и връзките ви в бъдеще. Някой ще се опита да ви излъже, друг ще приложи тактика за манипулация и дано се усетите навреме.
Работа 4
Пари 4
Любов 4
Късмет 4
Здраве 4
Дева
Бъдете внимателни. Днес лесно може да „прилепнете” към неподходящите хора. Очертават се опити за манипулация и изнудване. Ограничете контактите с непознати, а и познатите ще се опитват да ви използват и притискат с изисквания. Не сключвайте нови договори и не се женете. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Постойте край огън и мислено изгорете в него всичко вредно.
Работа 5
Пари 4
Любов 5
Късмет 4
Здраве 4
Везни
Днес съзнанието ви е раздвоено между желания и възможности. Не позволявайте да ви обземат фикс идеи и фобии. Лесно може да ви оплетат в мрежата си нелоялни търговци и хора, които прибързано сте допуснали близо до себе си. Не ходете там, където усещате, че не ви е мястото. Не сключвайте договори и не обещавайте повече отколкото можете да понесете и изпълните.
Работа 4
Пари 5
Любов 4
Късмет 4
Здраве 4
Скорпион
Днес печелят тези, които държат юздите и управляват живота на другите. Наивниците на всякаква възраст ще си платят за предоверяването. Лесно ще влезете под кожата на някого и ще го превърнете в своя марионетка. Но не забравяйте, че днес е трудно да се разбере кой е в ролята на куклата и кой е кукловодът. Не е изключено да ви водят за носа с любезности, целувки и милувки.
Работа 5
Пари 5
Любов 4
Късмет 4
Здраве 5
Стрелец
Днес ще имат успех хората, които работят самостоятелно, които не са си позволили да зависят от странични фактори и обстоятелства и не позволяват намеси в личното си пространство. Ден на мрежата. Лесно се попада в обвързващи отношения. Не давайте и не взимайте заеми. Не е ден за запознанства и участия в съвместни проекти. Отложеното за уикенда ще ви донесе късмет.
Работа 4
Пари 4
Любов 4
Късмет 4
Здраве 4
Козирог
Днес всеки си плете мрежата, а някой се оплита в чуждата. В такъв ден не е препоръчително да се обвързваш, особено с непроверени хора. Не взимайте и не давайте заеми. Нищо да не се дава и взима на кредит. Всяко продоверяване ще ви вкарва в източваща ресурсите ви програма. Намерете на децата занимание, което да ги отдалечи от компютъра. Работете самостоятелно.
Работа 5
Пари 5
Любов 5
Късмет 4
Здраве 5
Водолей
С всяко действие и лична инициатива може да попаднете в лапите на мошенници. Неблагоприятен ден за подписване на нови договори, за годежи и сключване на брак. Проверявайте по странични канали всяка получена информация. Ограничете контактите с непознати, а и познатите ще се опитват да ви използват и манипулират. Ден за самостоятелна работа и творчество на свой терен.
Работа 4
Пари 5
Любов 4
Късмет 4
Здраве 4
Риби
Фатализмът на петък 13-и ще ви засеге положително. Ще се случват събития, които ще ви носят предимство и ще елиминират конкуренцията. Не влизайте в неравностойни връзки, работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Заемете се с творчество, концентрирайте се и приключете задачите, над които работите от доста време. Няма да ви липсват вдъхновение и любов.
Работа 5
Пари 5
Любов 4
Късмет 4
Здраве 5
Ч.Р.Д
Личната ви година е 2-ка. Тя изисква лавиране и дипломатичен подход за постигане на успех в бизнеса и в живота. В отлив сте, нуждаете се от доверено партньорско рамо и допълнителни ресурси за дейноста си. Може да уредите имот и наследство. Вложете спестяванията си в недвижимост. Създайте база за развитието си и за бъдещето на децата. Родените днес ще бъдат хора с нестадартно поведение и подход в живота. Трудно ще ги разберете и едва ли ще може да прогнозирате действията им. Ще имат скрит и затворен характер, ще са много чувствителни и медиумични и ще притежават особен лечебен дар. Ще се възстановяват лесно след ударите на съдбата.

Публикувана на
13 Март 2020 година