Новина от категория България
Архив на публикациите

Три версии за смъртта на тийнидола в поп фолка Денис

Видяна: 69440 пъти

Три версии има за смъртта на тийнидола в поп фолка Денис Теофиков. Разследва се дали това е убийство, самоубийство или инцидент, след фаталния случай, в който младата звезда на "Пайнер" полетя от 7-мия етаж на сграда в района на Царско село.
До момента е ясно, че зловещата сцена се е разиграла около 13 часа в неделя, когато е паднал от апартамент на свой приятел. Певецът бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа – Алекса. Приятелят му е отведен в полицията, където е разпитан. В апартамента му са открити наркотици.
Това, което разследващи в момента се опитват да изяснят е дали Денис е скочил, бутнат или пък е полетял от апартамента при нелеп инцидент.
Негови приятели споделят, че е бил в депресия през последните няколко месеца. Споделял, че му писнало от всичко. Не поддържал профилите си в социалните мрежи. Трудно се справял с тежестта на славата и нощния живот. Тепърва ще бъде изследвано дали е бил под влияние на алкохол или забранени вещества по време на трагичната му кончина
Теофиков е син на известния джазмен Атешкан Теофиков, който е част от бенда на Кали. Денис и Алекса са заедно от няколко месеца, а двойката бе сред най-коментираните във фолк средите. Преди това Денис бе гадже с друга фолк звезда - Десита.
Алекса, приятелката на Денис, разкри шокиращи подробности за последните му дни. „Преди три дни сподели, че не е добре и го обземат страшни мисли. Всички бяхме до него и не го оставихме за секунда. Всеки един от нас се бореше да му помогне, правихме всичко, което бе по силите ни. Не съдете хората без да ги познавате и знаете цялата истина. Обичахме го и ще го обичаме до края“, написа гримьорката в профила си в Инстаграм. Алекса бе последната приятелка на Денис. Двамата бяха заедно едва няколко месеца. Официално обявиха връзката си в началото на септември.
/блиц

Публикувана на
25 Октомври 2021 година