Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Той пада, припада в кабинета, после се съживява и звъни по пътя на копринката!“

Видяна: 20600 пъти

„Ситуацията, в която държавата се намира, само Бог може да я спаси. Това заяви Бойко Борисов от Басарбовски манастир „Св. Димитър“.
„По-старите помнят, че имаше виц след 9 септември: Има двама братя - единият партизанин в Русе, а дугият - стражар. След 9 септември изведнъж стражарят тръгва рязко нагоре в кариерата, защото брат му бил партизанин, а партизанинът тръгва рязко надолу, защото брат му бил стражар", каза лидерът на ГЕРБ.
„Нашият Радо Чолаков имаше неуспешен брак, преди 5 г. се разведе, а братът на бившата му жена е областен управител на Пловдив. Онези обаче чули-недолучи и минала сряда казват: „Леле мале! На депутат от ГЕРБ шуреят му е областен управител - представяте ли си какво престъпление“. И го махат след решение на МС“, разказа той. И продължи: „Той пада, припада в кабинета, после се съживява и звъни по пътя на копринката. Викат му, че е шурей, а той казва: „Абе не съм! От 5 г. не съм...“ Това е на Радев кадровата политика. От там Янев - хоп! Ново решение на Министерския съвет и шуреят пак става областен управител - смешно, тъжно, това е 21 век - демократична България“.
„Съжалявам! Искам да кажа нещо хубаво, но виждате, че дори за броя на заболелите и починалите не искам да говоря“, махна с ръка бившият премиер.
/блиц

Публикувана на
27 Октомври 2021 година