Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

„Говори ми“ горещо

Видяна: 149400 пъти

Изпращането на съобщения, заредени със сексуален заряд, е „техника“, която определено може да нагорещи сексуалния ви живот. Секстингът помага да създадете по-голямо вълнение и повишава сексуалното желание между партньорите.
Развитието на социалните мрежи направи изпращането на съобщения по-лесно от всякога. Така в последните години секстингът се наложи като тенденция не само във връзките в начален етап, но и при двойките, които са заедно от по-дълго време. Всъщност секстингът е прекрасен начин да подобрите своя сексуален живот, особено ако със своя партньор сте заедно от по-дълго време и рутината отчасти е заела мястото на вълнението и тръпката.
Какво е секстинг?
Най-общо казано секстингът е изпращането на съобщение със сексуална тематика. Съобщенията може да са различни в зависимост от човека, който ги изпраща. Някои могат да заложат само на няколко недвусмислени емоджита, докато други предпочитат описателно да споделят своите сексуални копнежи. Изпращането на секси снимки също може да се причисли към секстинга. Целта на секстинга е да покаже сексуалното желание, което имате към човека, на когото изпращате съобщението. По този начин автоматично увеличавате и неговото сексуално желание.
Предимствата на секстинга
Преди всичко секстингът е още един начин да комуникирате открито със своята половинка, а както знаем комуникацията е изключително важна. Включително и комуникацията, свързана със сексуалния живот. Секстингът е перфектният начин да споделите за някое свое желание или дори фантазия – особено ако се притеснявате да го направите на живо. Освен това секстингът премахва напрежението от това да кажете точното нещо по време на секс, защото дава възможност да подберете перфектните думи, с които да възбудите своя партньор.
Секстингът може да бъде полезен и за двойките, които са заедно от по-дълго време и искат да нагорещят своя сексуален живот. То е като гориво, което може да възобнови страстта. Изпращането на сексуални съобщения внася тръпка и вълнение в рутинното ежедневие и дава усещането все едно сте в началото на вълнуваща нова връзка.
Всъщност най-голямата цел на секстинга е да предизвика вълнение и нетърпение да сбъднете всички онези неща, за които си пишете.
Как да подходите по отношение на секстинга?
Може да се каже, че това е индивидуално и зависи от нивото на комфорт на всеки човек. Секстингът трябва да бъде приятен и комфортен за двете замесени страни. Бихте могли да започнете с нещо по-невинно, с което да направите първата крачка и постепенно да увеличавате интензивността. „Беше много секси…..(последния път, в който сте се видели)“ или пък „Имах интересен сън с теб….“./ розали

Публикувана на
17 Ноември 2021 година