Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

7 модерни поли за есен/зима 2021-2022

Тенденциите при полите за есен/зима 2021-2022 предлагат по нещо за всеки вкус. Актуални са семплите миди поли, моделите от кожа и с тюл. Вижте кои са 7-те модерни поли за есен/зима 2021-2022.
1. Плетени поли

Плетивата завладява модните тенденции, а плетените поли категорично са сред най-актуалните модели за сезона. Интересното при плетените поли е, че ги виждаме в разнообразни дължини и кройки. Идеални са за ежедневния стил. Могат да се комбинират със семпла блуза или полувер. Изглеждат чудесно с елегантни или по-грубовати боти.
2. Кожени поли
Друга интересна и открояваща се тенденция: кожените поли. И тук виждаме огромно разнообразие от модели - както пънкарски и рокерски, така и елегантни.
Единственото общо е, че вече почти всички дизайнери залагат на еко кожата. Кожените поли лесно се комбинират и с обикновен полувер, и с по-елегантна риза. Какъв ще е вашият избор, зависи най-вече от кройката на полата.
3. Широки миди поли
Миди полите са винаги актуални и особено обичани през есенно-зимния сезон. И тази година виждаме, че доминират разкроените модели с дължина малко над глезените. Съчетават се отлично и с боти и с ботуши, най-добре на висок ток.
4. Дълги и миди поли с тюл
Една изненадваща тенденция за студените месеци: полите с тюл. Типични за пролетта и лятото, миди полите с тюл са актуални и през есен/зима 2021-2022. Преобладават моделите с подплата и един слой тюл, а не толкова моделите тип балерина, макар те да са класика за кокетна визия.
5. Къси плисирани поли
Късите плисирани поли са най-предизвикателната и секси тенденция за есен/зима 2021-2022. Много от дизайнерите избраха да ги покажат в класически кариран принт, макар да не липсваха и кожени модели. Късите плисирани поли можете да носите с пуловер или риза, дори с елегантна блуза - няма как да сгрешите.
6. Карирани поли
Карето се завръща сред актуалните принтове за есен/зима 2021-2022. Любимите карирани поли не са най-елегантният модел за сезона, но са любими на мнозина. Доминират цветните карета, както и съчетаването на няколко вида каре на принципа color-blocking. Допълнете карираната пола с пуловер и няма как да сгрешите - идеалната визия за сезона.
7. Поли с цепка
Може и да ви звучи много общо като тенденция, но няма друг добър начин да се опише. Полите с цепка са сред най-актуалните модни тенденции. От снимките долу можете да видите колко разнообразни са полите с цепка - има по нещо за всеки вкус. /розали

Публикувана на
17 Ноември 2021 година