Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

С какво ще блестим догодина

Пищните бижута ще са много актуални през 2022. Масивните обеци и гривни са сред топ трендовете. Любимите на всички чокъри този сезон са малко по-елегантни от обикновено. Виждаме и цветни шалове да заместват ластика за коса, както и елегантни брошки да красят шалове и яки на палта.
Дизайнерите на модни къщи зарадваха жените с огромен брой фиби, верижки, гривни, пръстени и висулки с различни форми и дизайн. Красивите обеци, колиета и брошки буквално карат сърцето на жената да бие по-бързо.
Големи вериги
Веригите са навсякъде - около врата, на гривни, на чанти и на колани. Големите вериги се превърнаха в една от основните тенденции през лятото на 2021 година. Понякога размерите им надхвърлят всички разумни стандарти. През 2022 г. обаче стилистите решават да следват правилото: "Колкото по-голям, толкова по-добре".
Максимализъм
Тази тенденция следва от предишното правило. През 2022 г. жените ще носят няколко верижки, висулки и висулки наведнъж. Оказва се доста интересно и красиво. Носете пръстени, гривни и обеци по няколко. Модни бижута 2022 не търпят ограничения - можете напълно да пренебрегнете правилата и да носите златни бижута, смесени със сребро. Основното нещо е бижутата да са в същия стил.
Жълт метал
И не е задължително да е злато. През 2022 г. ще срещнете много момичета с искрящо жълти метални обеци, колиета и гривни от различен метал.
Обеци халки
Друга тенденция сред модните бижута през 2022 г. са обеците халки. Огромни кръгове ще помогнат за „съживяването“ и на най-простия ежедневен тоалет. А за вечерните визии тези обеци, обсипани с кристали, ще се превърнат в решаващ елемент от безупречен стил.
Геометрия
Модните бижута 2022 "обичат" ясни линии. Квадрат, кръг и многоъгълник - изберете различни геометрични фигури за гривни и обеци този сезон.
Седеф, перли и миди
За летния сезон 2021 и 2022 изберете стилни бижута с черупки и естествени камъни - това е модерно, актуално и красиво.
„Внимавайте с перлите!“ - предупреждават стилистите. Въпреки това те все още намират място сред аксесоарите. Комбинирани колиета, гривни и перлени обеци са украсили много колекции на известни дизайнери. Изберете бижута с камък с неправилна форма и не се страхувайте да комбинирате перли с други, по- обикновени бижута.
Масивни пръстени
Обемните пръстени и пръстените с печат ще подчертаят крехкостта и нежността на женските пръсти. Те също така ще привлекат вниманието към вашия красив маникюр. Спрете се на големи, без скъпоценни камъни печати, дебели халки и многосекционни пръстени.
Една обица
Загубихте едната обеца? Няма значение, през 2022г. е модерно да си с моно обеци... И колкото по-голяма, толкова по-добре. Огромни обръчи, топки, вериги и кръгли сфери, фигури на животни и птици - можете спокойно да носите всички тези орнаменти за уши в едно копие.
Модна брошка
Марки като Шанел, Сен Лоран, Луи Вюитон използваха текстилни брошки под формата на цветя в колекцията си пролет-лято 2022. Изглежда, че е време модата да извади това бижу от кутиите.
Бижута за коса
Фиби и ленти за глава, ластици, шноли и забрадки върху косата се превърна в модна тенденция от 2021-2022. Изберете малки шноли с надписи, спретнати фиби, невидими фиби, създавайки прост стил за всеки ден.
Колие с камъни
Дамските бижута за врата не са ограничени до вериги и висулки. За вечерни визии изберете колие със скъпоценни и полускъпоценни камъни, перли, кристали, мъниста и други декоративни елементи.
Подходящ за ежедневни визии са чокърите, къси колиета и големи верижки с катинарче. /armonissimo.com

Публикувана на
02 Декември 2021 година