Архив на публикациите

Хотел Роял Спа Велинград най-предпочитан за 2021 г.

Видяна: 33840 пъти

Седмото издание на Балканските награди за туристическа индустрия Balkan Awards for Tourism Industry се проведе на 2 декември в София. На него се отбелязват значимите постижения на компаниите, които работят усърдно и успешно в туристическия отрасъл на Балканския полуостров.
В отделните категории се конкурираха общини, хотелиери, туристически агенции и мениджъри в туризма от различни държави. Хотел Роял Спа Велинград, който предлага на гостите си най-големия и модерен Спа център в страната от 4000 кв. м., за пореден път беше отличен, като спечели призовете в две категории: Най-предпочитан Спа хотел 2021 и Спа туризъм 2021.
„Това признание за нашата усърдна работа ни кара да се гордеем и да се стараем да продължаваме и занапред да предоставяме на нашите клиенти най-добрите условия за Спа туризъм на Балканите!“.
Хотел Роял СпаВелинград е символ на изискан дизайн и луксозна обстановка, където посрещаме гостите си с уютен лоби бар, ресторант, пура бар, лятна градина, фризьорски и козметичен салон, фитнес с най-висок клас оборудване, термални външни басейни, голям вътрешен басейн, детски басейни, джакузита, финландска сауна, панорамна сауна и парна баня, хамам, римска баня, руска баня… И това са само част от удоволствията, които предлагаме.
"Благодарим на организаторите от агенцията за публични комуникации ВИП Комюникейшън ООД, както и на нашите гости за доверието и признанието, с които ни удостоявате!"
.

Публикувана на
04 Декември 2021 година