Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Душат момиче в тоалетна на чалготека

Видяна: 23851 пъти

Истински екшън, бой с шамари, душене и счупени телефони. Така е изглеждала картината в една от пловдивските чалготеки, когато мъж с лична охрана нападнал жени.
Историята започнала късно вечерта. Две приятелки решили да отпразнуват рождения ден на едната. Първоначално били в заведение без музика, като след полунощ продължили купона в чалготека. По това време в там се оказал и редовен клиент, когото всички познавали. Той си бил наел лична охрана да го пази.
Около 03.00 часа бабаитът се заключил в тоалетната на заведението заедно с приятелката си, за да правят секс.
По това време рожденичката решила да отиде до тоалетните, като тръгнала сама. В санитарното помещение имало три тоалетни, пред които чакали реда си и други клиенти. След като минало известно време, което й се сторило твърде дълго, започнала да тропа последователно на всички врати, но се оказало, че всички са заети.
В една от тях бил загорелият за секс се ядосал, че го прекъсват. Отворил вратата и започнал да й крещи. Хванал я за носа и дръпнал за врата, опитвайки се да я вкара в тоалетната. Свидетел станала приятелката й. Тя се втурнала да й помага. Не успяла, а на всичкото отгоре мъжът я шамаросал и започнал да я души.
Телефонът на рожденичката паднал и се счупил. Един от клиентите, сигнализирал на диджея.
Намесили се танцьорките в чалготеката. След малко пристигнали охранители и управителя на чалготеката.
Отвели побойника и пострадалите в помещението за почивка на персонала срещу тоалетните, за да ги усмирят. След това агресорът се върнал на масата си и продължил да купонясва.
Рожденичката се прибрала вкъщи, като разказала всичко на баща си. Той я посъветвал да го съди. Момичето си извадило медицинско за травмите и кръвонасяданията и завело дело. Докато делото вървяло, тя била толкова стресирана, че посещавала редовно психолог.
Първоначално съдът определил глоба в размер на 1000 лв., както и да плати 1500 лв. обезщетение. Както пострадалата, така и прокуратурата обжалвали. На следваща инстанция получил 9 месеца затвор условно, с три години изпитателен срок. Магистратите увеличили и обезщетението на 3000 лв. /марица

Публикувана на
04 Декември 2021 година