Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Щерката на Камата посечена от гилотината на лорд Минчев

Видяна: 25010 пъти

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Мика Стоичкова да си купи кон и камшик!
Вижда се - бежево - кафявото е на мода. За няколко минути две популярни жени опитват да докажат това, но моята прямота изисква да се противопоставя. Както ще видите и при Гала - това е цвят който приляга повече на дами над средната възраст, но за момиче като Мика Стоичкова ми се струва опасен експеримент. Бих помолил да ми подари тази шапка, която в съчетание с десетките ми палта и костюми, ще изглежда добре. Но нищо женствено не произвежда този калпак, колкото и бодито на Диор да се опитва да съчини обратното внушение. Връхната дреха е в очевиден спор дали е палто или oversize сако, както наистина са модерни напоследък. Гримът по лицето на Мика също не подхожда на този ежедневен избор. Относно косите - на нейно място бих пуснал дълги плитки или поне една, както и бих махнал това невзрачно бижу, независимо колко струва. Ако пък е решила да запази този стил, нека се погрижи да си набави кон и да си купи камшик.
Валериева – същинска Чичолина според позата и дозата!
От позата, до... дозата прическа, всичко тук намирисва на едно лятно настроение, проявено в зимни условия. Моника Валериева показва подозрително отношение към оранжевото, което никога не е било престижен цвят, с него се обозначават най-вече пътна маркировка и служители на почистването. Дизайнът на блузката е толкова кабаретен, направо не искам да използвам други думи, защото госпожата може да е била подведена да облече това. Дънките също ми изглеждат не на място, макар и да са на мястото си. Талията е прекалено висока а мисля, че това беше мода от ранните години на Чичолина. Твърде много внимание е пръснато по прическата и грима, които са наистина перфектни, но те не обслужват общата визия а седят така, сякаш са плод на лош монтаж. Гаджето ми казва... но нямам време да го слушам...
Гала - облечи се в свежи цветове!
Явно е станало модерно, но съм проспал този факт, че бежевото се връща в джаза. И то не в кой да е джаз а в телевизионния. Истински Гала спектакъл в този монотонен цвят, който е по- скоро за мъжки балтон, за униформа или за малък детайл, който не обладава така нетактично погледа. Разбирам водещата, когато зная че не всеки път сама подбира гардероба си но очаква се, при нейната кокетност, слава и влияние, да може да се опълчи на нечии избори. Може пък либаденцето да е подарък, да се налага да бъде снимано, но ако е така, аз ще и подаря магаренце с торбичка от зебло, да се снима и с него. Без да искам да отивам твърде далеч, намирам че облеченото състарява госпожата, правейки я да изглежда като пусната в обедна почивка ръководителка на отдел. Да кажем – отдел палта в ЦУМ през 1976 година. Тази риза очевидно е правена от или за пианист. Малките шивашки намеци за клавиши се набиват на очи така както ако видите Васко Василев да шие на гергеф пред Народния театър.

Публикувана на
04 Декември 2021 година