Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Помогнете на 4-годишната Виолета!!!

4-годишната Виолета Джамбазова, която страда от агресивен мозъчен тумор, продължава терапията си и отново се нуждае от помощта ни.
До момента момиченцето е преминало две тежки операции и химиотерапия. Семейството живее и работи в Гърция. В местна болница е поставена и тежката диагноза, след като момиченцето получава припадък. Следват година и половина интервенции, като лекарите не дават големи шансове на детето.
Нова надежда дават от истанбулска болница, където Виолета е приета и минава през първия курс на лечението. От няколко дни малката героиня дори прави движения с ръчичка и крачета, което не се е случвало досега. На 7 януари 2022 г. Вили преминава през изследвания и скенер, които показват резултат от лечението, но въпреки това малкото момиченце не се чувства много добре.
За да не се прави голяма пауза между терапиите, стартира и втората. Лечението обаче е скъпо. Общата цена на терапията е 51 500 долара – сума, която е непосилна за семейството.
Затова в социалните мрежи е организирана кампания в подкрепа на Виолета, като целта е да се съберат както оставащите средства за лечението в Истанбул, така и за задълженията към гръцката клиника, които към момента са около 30.000€.
В групата, създадена в подкрепа на Вили (ЗАЕДНО за ВИЛИ! СПЕШНА КАМПАНИЯ!) има организиран базар, в който са се включили както хора, даряващи своите лични вещи, така и много творци от групата “Хендмейд България” с невероятните си изделия.
Всеки, който желае да помогне, може да дари средства и чрез дарителска сметка:
BG37UNCR70001524706999 /Виолета Светлинова Джамбазова/
PayPal: svetlin.jambazov@abv.bg

Публикувана на
12 Януари 2022 година