Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Още не знаят кой уби Митьо Лудия

Седем години след разстрела на Димитър Стоянов- Лудия – много въпроси и нито един отговор. Един от тях е „Кой”. Кой е килърът на шампиона по бокс и защо все още не е зад решетките? Случаят с разстрела на Стоянов прашасва в архивите, в отдела за студени досиета.
Лудият бе убит на 14 януари 2015 година. Преди дни се навършиха седем години от датата, на която пловдивчанинът бе убит пред дома си в покрайнините на парк "Лаута". Килърът го причака пред кооперацията му и стреля по него с ловна пушка 12-ти калибър. Стоянов издъхна на път за болницата.
И до днес близките чакат справедливост. Живеят с надеждата, че убиецът ще бъде заловен. Преди дни в социалните мрежи бе публикуван трогателен пост от най-близките хора на Димитър. Той бе адресиран до всички институции.„7 години една българска майка, нейните български деца, близки, роднини и приятели, чакаме да бъдат намерени убийците на Димитър Атанасов Стоянов!Колко още трябва да чакаме, колко още време трябва да мине за да има виновни и възмездие, какво трябва да се случи за да разбере България и българския народ кои са виновните, да разберем за какво ви плащаме заплатите и ви търпим бездействието!Българи да си спомним за един голям българин, баща за пример, голям спортист и атлет, той завинаги остана на 38 години.На 14.01.2015 година Митьо “Лудуя” бе застрелян, без да знаем до ден днешен ЗАЩО!Ако наистина е дошло време за да излезнат истините на яве, ако трябва да има прозрачност както казват в днешно време новите политици и управляващи, то институциите в тази страна трябва да започнат да работят и виждаме резултати, да няма повече убити бащи и деца без родители!”, се казва в социалните мрежи.
В петък редица постове заваляха в страницата във Фейсбук, посветена на Димитър Стоянов.И до днес заподозрян за убийството няма. /трафик

Публикувана на
18 Януари 2022 година