Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Майка на три деца пребита, в кома е

Майка на три деца е в кома след побой от приятеля й. До момента лекарите в „Пирогов” продължават да се борят за живота й. Близки на 42-годишната Виктория искат справедливост, а мъжът, нанесъл побоя, е на свобода, съобщава NOVA.
Случаят е от 28 декември миналата година в Божурище.Светослава Божилова получила обаждане от майка си, която й казала, че е била пребита от приятеля си: „Прибрах се вкъщи, той беше там, намерих го и него, и мама вкъщи с малката ми сестричка. Аз го извиках да излезе навън и да си тръгне, той не искаше да си тръгне. Посегна и към мен да ме удря”, разказа тя. В злополучната вечер 42-годишната жена понесла множество удари в главата, твърдят нейни близки. На грозните сцени станала свидетел и две годишната й дъщеря.
Часове след побоят жената е настанена в „Пирогов” в тежко състояние, с мозъчен инфаркт. „Към този момента знаем, че състоянието й е критично, в кома е, има оток на мозъка, сърцето й без системи не работи”, уточни Светослава.
Виктория и 31-годишният Мариян живеели заедно от около година. По думите на близките й, често се карали, а мъжът ставал агресивен.
„Нямам и до днес информация за какво са се карали, но по принцип всичките скандали са били от негова страна, от ревност. Той я ревнуваше дори някой „Здравей” да й каже. Ревнуваше я от всичко и от всеки”, каза дъщеря й.
„Виждала съм го два пъти, говорили сме с него общи приказки, но казах на щерка ми, че просто не ми е приятен, самата му физиономия е отблъскваща и избягвах да говорим”, разказа майката.
„Бяха се скарали един ден, той я беше бил, аз се прибрах вкъщи, малката плачеше, аз влезнах в кухнята и той я удари в главата и аз му казах „махай се” и той почна и мен да ме удря. Обаче аз се отскубнах и веднага тръгнах за помощ”, сподели синът Мартин Божилов.
По думите на близките й, жената е криела, че е ставала жертва на тормоз.
„Тя не искаше да подаде жалба в полицията, защото може би я беше страх”, споделят близките й.
След инцидента мъжът е задържан за 24 часа, след което е пуснат на свобода. Близките на Виктория настояват за справедливост.
„Звънял ми е по телефона, заплашвал ме е, след като се случи това вечерта, заплашва мен и приятелите ми, казва: „Елате, в къщата, в която аз живея, ще ви заколим всичките”, разказа още момчето. /дарикнюз

Публикувана на
18 Януари 2022 година