Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

„Обичам те, беееее!”, казал Азис на Фицата

„Обичам те, беееее!”, казал Азис на актьора Филип Аврамов, след като видял провокативната снимка на Фицата, в която си сложил китеник на гърдите, визирайки окосмяването на Азис, и написал: „Искам да съм като мъжът на мечтите ми“.
„Напоследък все провокативни постове пускам, и то с цел. Искам да видя на кого какво ще направи впечатление, защото истинските проблеми се замитат. Ето театрите получават подкрепа, а в частния сектор всичко е замръзнало. Ще дам пример - не можеш да си купиш билет за театрално представление под 20 лева, как ще стане това, едно влизане в салона да ти е 4 лева! Не смятам, че моето изкуство струва толкова малко. От тези пари с колегите взимаме едва 38-40 стотинки. Не съм съгласен да е така“, ядосва се Фицата и се надява новите управляващи да намерят решения и за свободните артисти.
„Чакаме вече от 30 години, докога? И сме последна дупка на кавала. Готов съм да стигна и до крайност - да помоля колегите ми да спрем да играем. Явно обществото ни няма нужда от нас, щом се постъпва така с нашата гилдия“, казва Фицата. Според думите му той издържа три къщи на двете си жени и двете момичета, като и те не са спрели да работят. „Севинч е медицинска сестра в детска градина, Милена е актриса. Аз не съм спрял също, но борчовете ми продължават да растат“, тревожи се актьорът. Само след дни на 22 януари, той има премиере в Русенския театър, но в момента най-много го занимава авторският спектакъл „Защото съм известен“, за който сподели първо пред България Днес“. „Работя го още, не може да тръгне по-ранo от март. То ще е комедийно стендъп шоу и в него разказвам за трагичните и весели случки в моя живот през годините. И, да, ще го играя по баровете, където са всички българи. Може би от това присъствие там има смисъл за нас, свободните артисти“, казва Фицата.

Публикувана на
18 Януари 2022 година