Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Иван Тотев на отчетното събрание на жени - ГЕРБ в Пловдив

„Кризите в България се задълбочават, вместо да намират решения. Новото мнозинство в Народното събрание бездейства. Никакви мерки за подкрепа, само голи обещания виждаме до момента от управляващите” – това заяви областният координатор и народен представител от ГЕРБ инж. Иван Тотев на отчетно-изборното събрание на партийната структура на жените в Пловдив.
„Ние предложихме компенсации и конкретни идеи за подкрепа на хората и бизнеса, но нашите предложения се отхвърлят от мнозинството”, каза още той. Благодари на членовете на Жени ГЕРБ, че жертват от личното си време и активно присъстват в обществения и партиен живот в града. Доскорошният ръководител на структурата в Пловдив д-р Валерия Славова прочете приветствие от името на координатора на националната структура Екатерина Йорданова.
За нов ръководител на организацията в Пловдив бяха номинирани Боряна Узунова, Анастасия Маташева и д-р Иглика Казанджиева, за организационен секретар – Вера Тоскова, Анастасия Маташева и Любка Генчева, а за членове на Управителния съвет – Боряна Узунова, Анастасия Маташева, Росица Аршинкова, д-р Иглика Казанджиева, Любка Генчева, Ирина Мангадашева и Анета Господинова.

Публикувана на
18 Януари 2022 година