Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Петнят паметта на загиналия млад певец Денис

"Всеки път когато създадете фалшив профил с неговото име и пишете от него - родителите, близките, приятелите изпитваме неописуема болка!" С тези думи близки на Денис Теофиков призовават недоброжелателите да спрат да спекулират с името на покойния певец.

След трагичната кончина на 21-годишния Денис социалните мрежи се напълниха с профили с неговото име. Макар те да са създадени от негови фенове, когато коментират от негово име, това жегва всички засегнати пряко от смъртта му. Гаджето на покойния изпълнител, както и неговият приятел Емрах Стораро молят за милост към паметта на Денис.
"След като Денис напусна този свят, профилът му стана "възпоменателен". Това означава, че може да пишете на стената му, но няма да получавате напомняния за рождени дни, също няма да може да приема нови контакти. Замислете се за родителите му, ако не, то поне за Дени. Той много се дразнеше, когато се появяваше такъв профил. Помислете за паметта му. Не я петнете повече", зове приятелката на Денис Алекса.
Емрах Стораро също сподели пост в инстаграм профила си, с който моли всичко това да спре: "Денис остава завинаги жив в сърцата ни със спомените за него, с творчеството си и с фондацията на негово име, която скоро родителите му ще обявят за публична".
Бащата на трагично загиналото момче Атешкан Теофиков също помоли хилядите почитатели на покойния му син да запазят мълчание: "Нека запазим мълчание! Нека бъдем по-добри! Нека бъдем хора! На 24.10.2021 от този свят ни напусна Денис Теофиков, момче с голям талант и големи мечти! Прекрасно дете с добро сърце! Нека и нашите сърца бъдат толкова големи! Нека оставим близките да тъгуват... Без да наливаме сол в раната... Нека да не се съдим, да не се обвиняваме и да бъдем по-човечни. Нека тази трагедия ни научи да бъдем по-добри един към друг! Нека бъдем хора! Нека запазим мълчание в памет на Денис Теофиков и в знак на уважение и съпричастност към семейството!", призовават негови близки от профила на почернения баща. /хотарена

Публикувана на
18 Януари 2022 година