Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Женските ерогенни зони според зодията

Овен
Духнете им в ушите

Нервните окончания, особено чувствителни при жените Овен, се намират на главата и лицето. Жената Овен реагира на нежни ласки по челото или при игра с косата й. Можете да срешете или нежно да погалите горната част на главата й. Леко докоснете слепоочията, минете през косата и ще имате началото на сексуално приятелство. Ушните миди са изключително чувствителни и жените силно се възбуждат ако им духнете в ухото. Хапането на устните им действа добре, а леките целувки със затворени очи предизвикват приятни тръпки по гърба. Целуването на брадати мъже подлудява жените Овен. Меките косми на мъжкото лице доставят хиляди прекрасни усещания на нейните нервни окончания.
Телец
Шията е най-важна

Жените Телец обичат любовната игра, и то колкото е възможно по-дълго. Те винаги дават всичко от себе си в секса, мразят да експериментират, наслаждават се бавно, така че очакват безгранично търпение от партньора си. Цялото им тяло е една огромна ерогенна зона. Шията обаче трябва да бъде център на особено внимание. Чувствени целувки, нежно, любящо гризане ще я накара да изтръпне от удоволствие. Не забравяйте, че Телците предпочитат всичко да се случва бавно и естествено, така че не насилвайте нещата. Освен на целувки по врата, жената Телец си пада и по оралният секс. Тя тихо се съпротивлява и в същото време провокира мъжа, показвайки страхотни еротични познания.
Близнаци
Върховете на пръстите

Съблазнителна, шармантна, очарователна като събеседник. Свободно настроена, тя не обича да бъде ограничавана от партньора си. Наслаждава се на еротичните игри - от словесно ухажване, похотлив шепот до провокативно поведение и съблазняване. Мечтателка, любознателна, тя запазва младежкия си дух и в зрелите си години, затова мъжете не я забравят. Винаги различна отново и отново, готова за различни експерименти за удоволствие. Случайното поглаждане на върховете на пръстите може да й достави върховно удоволствие. По-провокативен начин прокарайте нежно устните и езика си от лакътя до подмишницата. Лесно ще почувствате появилите се сигнали за желание.
Рак
Гърдите и зърната

Жените Раци обичат да се целуват. Чувствените целувки по езика и зъбите ще доставят най-голямо удоволствие на дамите от този знак. Известно е, че дори могат да изпитам оргазъм! Най-чувствителната част от тялото обаче си остава гръдният кош. Те реагират силно на орално и ръчно стимулиране на зърната. Нежното поглаждане на гърдите с върха на пръстите предизвиква силно сексуално желание. Обичат да стискат зърната им с палец и показалец. Дори в последната част на любовната игра, нежното пощипване на гърдите или зърната може да увеличи желанието им. Радват се на нежни ласки и отвръщат на партньора си. Не понасят груби и натрапчиви мъже, търсещи бързо удоволствие.
Лъв
Областта на бедрата

Доминираща и величествена, лъвицата очаква мъжът да я ухажва, да й се възхищава, да я обожава и да я обсипва с внимание. Когато се възбуждат страстите, тя е пламенна и реагира бурно. Радва се на целувки в областта на бедрата. Обича да прави любов пред огледалото, докато партньорът й се възхищава на тялото и сексуалните й умения. Жената Лъв обича доминиращата позиция и води темпото. Най-чувствителната част от тялото й е гърбът. Вземете шал (най-добре от кашмир) и докоснете краищата му до голото женско тяло - от раменете по целия гръб. След това направете същото с четка с меки и нежни косъмчета. Ефектът ще бъде поразителен - вашата дама ще се превърне в страстна лъвица.
Дева
Талията и слабините

При Девата всичко – от слабините, до гърдите – реагира на докосване с език, леко поглаждане с пръстите или едвам забележими докосвания по косата. Прокарайте пръста си хоризонтално върху тялото й - това ще създаде необикновени чувства. Поглаждането на корема с гъба, сапун и топла вода стимулира отлично сексуалните й желания. Девата много харесва, когато на същото място където я докосвате, пада лека струйка вода от душа. Сложете я в скута си, докато я къпете и я галите по корема. Ако лежите в леглото, нежно масажирайте с пръсти областта на пъпа. Завършете, като го докоснете с върха на езика си. Целувките в областта на талията също ще я накарат да тръпне от удоволствие.
Везни
Долната част на гърба

Както и при мъжете, така и при жените Везни най-чувствителните зони са долната част на гърба и задните части. Докосвайте леко долната част на гърба й с пръсти. За по-интимен момент поставете ръцете си върху голите й задни части и правете малки ротационни движения с длани, като постепенно се движите нагоре, а после надолу. Тя просто ще изпадне в екстаз. Жените Везни обичат да бъдат галени, потупвани и игриво щипани по задните части. Те предпочитат пози, така че задните им части да се виждат от партньорката им. Тя ще се появи облечена в провокативно бельо, в очакване да види реакцията на мъжа. Съблазнява чрез леко разголване с предизвикателни движения на тялото си.
Скорпион
Гениталиите са вулкан

Жената Скорпион излъчва силен еротичен заряд. Привлича мъжете с походка, усмивка, поглед. Енергична, тя следва инстинкта на тялото и сърцето си. Най-сексапилната жена в зодиака. Тя иска силен и издръжлив мъж. Изглежда сдържано, но в спалнята няма предразсъдъци и ограничения. Носи черно секси бельо, високи токчета, мини поли. Най-чувствителните зони на жените Скорпиони са гениталиите им. Дори леко докосване с пръстите, може да ги превърне във вулкан. Жена от този знак може да се възбуди само като кръстоса крака и трие „устните си“ една в друга в това положение. Когато си играете с гениталиите на Скорпиона, можете да сте сигурни, че имате партньор в ръцете си!
Стрелец
Тазът и бедрата

Тя говори открито за секса и смело се впуска във вълнуващи еротични приключения. Обича да прави любов на открито. За жените от този знак най-еротичните зони са тазът и бедрата, но не пренебрегвайте и косата. Играйте си с нея като нежно я галите с пръсти или я решите нежно с мека четка. Ще мърка като коте. Голямо удоволствие им доставя и масажът с ароматни масла. На бедрата трябва да се прави с ротационни движения, на таза - с вертикални потупвания. Внимателно прокарайте пръсти си по извивките и това ще събуди еротичното усещане по цялото им тяло. И не се учудвайте, ако така и не успеете да завършите масажа. Целувките от вътрешната страна на бедрата са прилив на страст.
Козирог
Коремът и коляното

Сдържана, студена и дистанцирана на пръв поглед. Под ледената повърхност се крие вулкан от страст. Жената Козирог е уверена и не се страхува от нищо. Тя обича продължителния секс и се нуждае от издръжлив мъж, но не за дълга любовна игра, а за пламенен контакт. Страстта на жената Козирог ще се превърне в ураган, ако партньорът й я целуне по корема или под коляното. Зоната около пъпа е особено чувствителна при жени, родени под този знак. А кожата под коляното е по-лесна за стимулиране от бедрата при жените от другите зодии. Те изпадат в екстаз ако им направите масаж от долната част на гърба до върха, като бавно докосвате тялото им с език, правейки леки кръгови движения.
Водолей
Прасците и глезените

Тя е с въображение и оригинална, експериментира в търсене на удоволствие. За нея няма теми табу. Чувствителни зони на жената Водолей са прасците и глезените. Всяка поза, при която се докосвате до тези места, значително ще увеличи желанието им. Внимателно потъркайте крака си от глезена й, за да играете, много нежно. Ще останете възхитени от реакцията на жената Водолей. Опитайте се да правите любов изправени, като жената обвива краката си около мъжа. По време на този акт ще има естествено триене на ерогенните зони. (Особено ефективно в басейна.) Всякакви други пози, които позволяват контакт с прасците и глезените, ще увеличат много сексуалното удоволствие.
Риби
Петите и стъпалата

Женствена, чувствена, интуитивна и романтична. Жените Риби се радват на топли места и движение във вода. Затова опитайте с отопляемо одеяло, водно легло или намерете баня, която да е достатъчно удобна за двама. Жените от този знак ще отговорят на нежен масаж и галене по петите и стъпалата, милувка по ствола на крака. Правете кръгови движения с върховете на пръстите си, като започнете от глезена, по протежението на предната част на крака и стигнете до пръстите. Жените от този знак реагират на нежен масаж и ласка на петите и свода на стъпалото, на деликатна ласка на стъпалата. Ако захапете нежно и засмучете пръстите на краката им ще подлудите Рибите от удоволствие. /труд

Публикувана на
18 Януари 2022 година