Новина от категория България
Архив на публикациите

Милионерски синковец се хвали с часовник за 72 504 лв., помля брабус за 400 000 лв.

Милионерският син Божидар, който през лятото помля Mercedes Brabus GT 63 за 400 000 лева след запой в Слънчев бряг, не спира да се хвали с луксозния си начин на живот и скъпите си придобивки за хиляди евро. 18-годишният младеж се фука с чисто нов златен Ролекс модел GMT-MASTER II, по-известен като Pepsi. Проверкапоказа, че струва колосалните 37 100 евро или точно 72 504 лв.
На тати момчето често демонстрира лайфстала си, който е свързан със скъпи коли, марков алкохол и много купони. Брабусът, който той потроши, бе подарък за 18-ия му рожден ден, но само ден след катастрофата получи нова кола, която е не по-малко мощна и скъпа.
Новият му часовник е от розово злато, с доживотна гаранция. GMT-Master II разполага със заострена стрелка, която обикаля циферблата веднъж на всеки 24 часа, както и двупосочно въртяща се рамка с 24-часова скала. Характерно оцветената 24-часова стрелка показва референтното време у дома в първа часова зона, което може да се отчете по скалата на рамката. Местното време на пътуващия лесно се задава чрез „превъртане“ от час на час, благодарение на гениален механизъм, управляван чрез въртене на короната: часовата стрелка може да се регулира напред или назад, независимо от стрелките на минутите и секундите. Това позволява на пътуващия да се адаптира към новата си часова зона, без да се влияе на прецизността на отчитане на времето.
Припомняме, че бащата и чичото на Божидар са съсобственици на една от най-големите борси за плодове и зеленчуци, която зарежда всичко търговски вериги в страната./лупа

Публикувана на
18 Януари 2022 година