Архив на публикациите

Екзотична синоптичка очаква бебе

Екзотичната синоптичка от "Нова" Стефани Обадяру има връзка с футболист, научи "България Днес". Тъмнокосата красавица е сериозно обвързана с младеж, който е спортист. Любимият й се казва Николай Колев. Вратар е на местния тим в село Железница. Отборът се състезава в четвърта дивизия. Родом е от Ловеч. Играе футбол от малък, разбра "България Днес" от близки до младежа.
Двойката обожава много да пътува и да опознава райските кътчета в родината ни. Стефани и Николай са заедно от дълги години. А след няколко месеца на бял свят ще се появи първородната им рожба.
Въпреки че е само на 22 години, в телевизията виждат в лицето на Обадяру точния човек за прогнозата на времето.
Преди да се появи на малкия екран, Стефани се снима за топсписания у нас. Занимава се с мода близо 6 години. Става модел най-вече заради баба си. Жената, отгледала синоптичката, я води и записва по конкурси. Най-голямата й мечта била да бъде актриса. Не успява, но все пак е в телевизията, където също много й харесва.
"Попаднах случайно в "Нова". Един стилисти, с когото работя, ме предложил за "Оскарите". Явно са ме харесали, защото няколко месеца по-късно ми звъннаха за синоптичка", споделя Стефани./хотарена

Публикувана на
18 Януари 2022 година