Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Кои са ерогенните зони на всяка зодия

При звездите всеки знак от зодиака има свои собствени характеристики. Това се отнася не само за вашата личност, но и за други качества, които притежавате. Открийте къде са вашите ерогенни зони и се насладете на пълния си потенциал.
В астрологията на всеки от зодиакалните знаци е приписана определена част от тялото. Ето защо звездите познават желанията и са в състояние да насочат правилния път към ерогенните зони. Разберете кои ерогенни зони са определени за вашия зодиакален знак и следвайте тези съвети в спалнята и ще изпитате невероятно блаженство. Ерогенни зони според зодиакалния знак!
Овен
Овните са много смели в спалнята. Обичат да експериментират и затова са отворени за различни предложения. Неговите ерогенни зони са ушите и главата.
Телец
Те обичат, когато носът и устата им са докосвани. Именно тези ласки доставят най-голямо удоволствие на Телеца. Хората от този знак на зодиака придават голямо значение на малките неща.
Близнаци
Близнаците са много отворени за новостите. Обичат разнообразието, така че охотно се съгласяват на различни експерименти. Най-добрите ласки за тях са гърдите и ръцете.
Рак
Изглаждането на кожата е истинска наслада за тях. Раците придават голямо значение на нежността. Близостта и отношенията с другите са много важни за тях.
Лъв
Хората от тази зодия харесват, когато получават много внимание. Най-добрите ласки за Лъв са поглаждане и масаж от двете страни на гърба.
Дева
Девите са много задълбочени и педантични. Те не обичат изненадите, затова предпочитат да планират всичко предварително. Девите имат много чувствителен корем около пъпа.
Везни
Повечето Везни учат визуално, така че обръщат специално внимание на външния вид на партньора си. Задните им части са особено чувствителна зона.
Скорпион
Хората под този знак са много потайни и не обичат да разкриват сексуалните си предпочитания. Ерогенните зони на Скорпиона са разположени около перинеума.
Стрелец
Стрелците са много мързеливи по природа. Нежните ласки по бедрата със сигурност ще бъдат най-доброто въведение в любовните забавления.
Козирог
Повечето Козирози се държат така, сякаш нямат прекомерни сексуални нужди. Техните ерогенни зони са стъпалата. Нежният масаж със сигурност ще доведе Козирога до върховна наслада.
Водолей
Хората, родени под тази зодия обичат много разнообразие в спалнята. Водолеите ще харесат най-много масажа на прасеца, този тип конвергенция ще ги направи много стимулирани.
Риби
Хората от тази зодия са много деликатни и привързани. Рибите могат да реагират много силно на ласки. Краката им са особено "уязвими". Лекият масаж със сигурност ще ги направи готови за още повече. Сега вече знаете кой, как и къде... /Actualno.com

Публикувана на
19 Февруари 2022 година