Новина от категория Доктор
Архив на публикациите

6 неща, които изпиват енергията ни всеки ден

Според специалистите, енергийното изтощение е изключително опасно. По думите им, ако човек постоянно се излага на негативни външни влияния, биополето му ще спре да функционира нормално. Затова те посочват нещата, на които всеки трябва да обърне внимание, ако не иска да съсипе себе си и живота си.
Комуникация с неприятни хора
Често се налага да общуваме с токсични хора по време на работа или пък ги срещаме случайно - на улицата, в магазина, в градския транспорт и т.н.Има обаче ситуации, когато лошите хора въздействат невидимо – чрез енергийни вибрации. Затова, ако не се чувствате комфортно в нечие обкръжение, просто опитайте да не общувате с този човек, стоейки далеч от него!
Спите прекалено дълго
Учените са доказали, че качеството на съня е от първостепенно значение за човека, а не неговото количество.Ако спите много дълго, енергията ви започва не да укрепва, а да отслабва. Човек става летаргичен и по-малко продуктивен, чакрите му се затварят.Прекомерната почивка не води до нищо добро! Единственото изключение е когато сте болни.
Недовършена работа
Когато оставите нещо в недовършено състояние, започвате да се тревожите. Затова се опитвайте винаги да завършите започнатото, защото само така ще успеете да съхраните енергията си.Всеки път, зачерквайки нещо от списъка си със задачи, се зареждате с енергия, самочувствие и настроение. Ако зарежете нещо, само ще влошите нещата!
Безпорядък на работното място
Почти всеки прекарва голяма част от времето си на работното място. Затова си струва преди всичко да се погрижите редът да е там, а не някъде другаде.Когато работите сред боклуци и хаос, производителността ви намалява. Това се отразява негативно на настроението и разрушава биополето ви.
Неправилно хранене
Това е огромен проблем за много хора. Първото нещо, което трябва да запомните, е самата храна. Тя трябва да е полезна и правилна. Вторият важен аспект е мястото на хранене. Трябва да е приятно и тихо, а не на бюрото пред компютъра.Не трябва да се храните на бегом! Трябва да се насладите на всяка хапка от храната си! Важно е самият й вкус да ви харесва. Също така не забравяйте, че храненията трябва да бъдат ясно планирани и редовни.
Монотонен живот
Живеете по определен график. Това е добре за производителността, но в един момент ще прегорите и ще забиете тотално. Много е важно да внесете разнообразие в строгия график и повтарящите се дни.За целта си избирайте различни забавления. Днес например може да гледате филм, утре да отидете на разходка, на следващия ден да си купите някакъв подарък. Може да си уговорете и среща, а през уикенда да изчистите и да се видите с приятели и роднини. Не забравяйте, че разнообразието винаги е по-добро от сивотата и скуката!
Живеете в миналото
Миналото може да бъде както добро, така и лошо, но както положителните, така и отрицателните събития имат едно общо нещо – те могат да отнемат от енергията ви.Не задълбавайте в миналото! Понякога е добре да си спомните нещо хубаво, но да живеете с това, което отдавна е зад гърба ви, е път, който не води до никъде. Мислите за миналото не ви позволяват да живеете в настоящето и значително намаляват енергията ви! /jenata.blitz.bg

Публикувана на
28 Март 2022 година