Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Кои са най-откачени в леглото

Има няколко зодиакални знака, които са най-готови да експериментират с техниките си за правене на любов. Когато става въпрос за секс представителите на тези зодии определено понякога стават малко откачени! За това, ако половинката ви е от някоя от тези 4 зодии, имайте този факт предвид:
Водолей (20 януари-18 февруари)
Водолеите са свободолюбиви, смели и непредубедени и тези черти от характера им се простират и в техния сексуален живот. Те са приключенски настроени и спонтанни в начина си на правене на любов. Те обичат да измислят нови сексуални игри и да опитват нови неща в леглото. Бунтарската страна на Водолея е готова за всичко, което ще ги отърве от монотонността на изтърканата мисионерска поза!
Овен (21 март-19 април)
Овенът има ентусиазиран подход към живота и винаги е в търсене на приключения, не само на открито, но и на закрито в спалнята! Хората от този знак гледат на по-сложните пози в секса, които изискват гъвкавост и координация, като на предизвикателство, почти като друг вид физическа тренировка, която ще им позволи да влязат в още по-добра спортна форма. Тъй като са много състезателни и конкуренти по характер, Овните обикновено се опитват да впечатлят половинката си с голямото си разнообразие от иновативни техники за правене на любов.
Стрелец (22 ноември-21 декември)
Импулсивен и свободолюбив, Стрелецът живее винаги на ръба! При него дефиницията за това какво представлява добро сексуално изживяване е доста широкообхватна. Стрелецът обича охолството и излишъка в живота и има склонност да прекалява, включително и по отношение на секса или по-скоро да отива твърде далеч... Той всъщност може буквално да изплаши половинката си със своята чудатост и авангардни предпочитания в спалнята (а и извън нея)!
Скорпион (23 октомври-21 ноември)
Тъй като Скорпионът е доста потаен, никой не подозира, че той има една скрита, странна страна, особено по отношение на предпочитанията му в секса. След като Скорпионът разбере, че е с някой, на когото може да се довери напълно и който му е безотказно лоялен, той просто ще разкрие тази скрита, особена част от себе си, свързана със сексуалните му желания.

Публикувана на
13 Април 2022 година