Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Събота е най-добър ден за секс

Събота е най-хубавият ден от седмицата за работещите по пет дълги дни преди това. И като най-хубав ден, за него сме запазили най-хубавите занимания – излежаването до късно, четенето на книжка, разходката и...секса.
Оказва се, че най-много двойки правят секс именно в събота – 44% от всички запитани, следват неделя и петък с по 24 и 22%. Най-интересното от проучването, проведено от магазин за секс играчки в Англия е, че двойките избират не само един и същи ден, но и приблизително еднакъв час за правене на секс със стотици други двойки. И този час е точно 7:37 вечерта. Следва романтична вечеря вкъщи, често поръчана по телефона, и съвместно гледане на филм.
„7 вечерта обаче не е времето, в което ни се прави най-много секс. Най-много желание за близост двойките изпитват в ранния следобед – към 16:30, но трудно успяват да се организират за интимни отношения преди 19 часа“, разказват авторите на проучването.
Анкетата показва още, че сексуалният живот като цяло на всички ни е непрестанна борба между желание и възможност. Една четвърт от нас искат да правят секс най-вече към 10 сутринта. Тогава обаче всички сме на работа и на никого не му е до това. Е, почти на никого... От сезоните най-любим за секс е лятото, най-малко предпочитан – есента.
Ето и още секс-факти, излезли наяве от проучването на компанията:
- 62% от двойките имат специален ден за секс от седмицата.
- Половината от хората са толкова заети, че буквално вписват деня за секс в тефтера със задачите си.
- 6 от 10 двойки си запазват стая в хотел, за да се отдадат необезпокоявани от никого на интимности.
- Най-много секс играчки се поръчват в понеделник, в 9.40 вечерта, защото нетърпението да си получат поръчката помага на хората да преминат през работната седмица, за да стигнат до любимата събота, в която да опитват новите си придобивки.

Публикувана на
15 Април 2022 година