Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 неща, които да изхвърлите от гардероба си

Време е за пролетно почистване на гардероба. Докато пренареждате и сменяте зимните с летните дрехи, моментът е чудесен да освободите гардероба си от всичко ненужно.
Дрехи, които не ви стават

Всеки има в гардероба си дрехи от минали времена, когато сте били по-слаби, например. И пазите тези дрехи, защото ви харесват, защото са здрави и защото си мечтаете, че някога пак ще успеете да се напъхате в тях. Но ако това е поредната година, в която такива изгледи няма, може би е крайно време да се разделите със старите дрехи, които тласкат към носталгия и влошават настроението ви.
Бели дрехи, които вече не са бели
Белите дрехи са страхотни, свежи и чудесни за лятото. Но белите дрехи се изхабяват много бързо - започват да жълтеят, сивеят, синеят и като цяло да изглеждат неугледни след 10-20 обличания. Така че колкото и да харесвате някои от белите си дрехи, може би е време да се разделите с тях, за да не правите лошо впечатление.
Дрехи и аксесоари, които са демоде
Вярно е, че в днешно време модата е много разнолика и всеки носи всякакви неща, което никак не е странно и необичайно. Но все пак има дрехи и аксесоари, които си личат от километри, че са от друга епоха, така че е време да започнете да живеете в реалността, а не в миналото, и да изоставите старите си скъпоценности.
Редуцирайте аксесоарите
Жените имат склонност да си купуват от всичко по много и се оказват с 30 чанти, 20 чифта обувки, 15 колана и 50 шала, които трудно редуват за един сезон. Оставете само най-любимите, използвани и впечатляващи артикули, а с другите се разделете.
Махнете всички брандирани дрехи
Навярно всеки от вас има в гардероба си поне няколко тениски, суитчъри или друг вид дрехи, които са брандирани с фирмени надписи и лога. Те определено нямат място в гардероба ви, ако искате да сте модерни и стилни, дори когато отивате до кварталния магазин.

Публикувана на
01 Май 2022 година