Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кой как ще я кара във вторник

Видяна: 7240 пъти

Овен
Днес ситуацията се променя, всеки търси компромиса и баланса в отношенията и си дава сметка в какво е прекалил или нарушил правилата. Денят се свързва с богинята на човешката душа Психея, която налага омиротворяване, изпраща един на психолог, а друг на психиатър. Постарайте се да изгладите отношенията, да се разберете тихо и кротко, за да тръгнете отново заедно напред.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здрав
Телец
Днес и утре са най-добрите два дни в този месец за сключване на договори и брак. В този ден с всеки може да се разберете, да се помирите, да намерите път един към друг и да поемете общи ангажименти за бъдещ живот, работа или и двете. Към обед Луната навлиза в хармоничните ви Везни и сключва брилянтни аспекти с Венера и Марс от вашия знак. Планирайте за утре годежи и сватби.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве Близнаци
До обед още действате с тоягата на принудата и в посока на големите си амбиции, но следобед е време да се смирите. Търсете пътя на компромиса и помирението. Луната навлиза в нехармоничните ви Везни и в следващите два дни ще трябва да сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата”. Старайте се да не влизате в спорове, да предусещате чуждата нагласа и да не нападате излишно.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят носи хармония и разбирателство. Към обед може да се разберете по важен семеен и професионален въпрос. Светът е всеки да направи своята стъпка и отстъпка, за да има мир и любов. И неотстъпчивите преди ще се склонни на компромис, за да запазят връзката с другия. Ден на сближаване и хармонизиране на отношенията. Направете това, което другият очаква от вас и работата ще се уреди.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве Лъв
Днес духовете се успокояват. Към обед Луната навлиза във Везни-знакът на хармонията и любовта. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Да не се убиват птици. Не отказвайте никого от стремежите и мечтите му. Денят носи хармония в отношенията и липсващата до момента търпимост. Усещате какво е нужно на другия и без много шум му го давате. Купете домашен любимец.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве Дева
Днес страстите се успокояват. Към обед Луната навлиза във Везни и носи промените, които очаквате и които ще се отразят положително на личните ви и професионални връзки. Може да се разберете и да намерите компромисни варианти на всички нива. В момента приемате по-лесно и с разбиране другата гледна точка, а и вашите условия ще са приемливи дори и за конкуренцията.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
До обед може да застанете излишно на крайни позиции, но до вечерта постепенно ще омекнете, ще намерите компромисните варианти и ще постигнете съгласие по спорните въпроси. Не бързайте с изказванията и взимането на отговорни решения. Тази вечер може да получите съобщение и предложение, което очаквате от доста време. Предстоят обрати и моменти на взаимен синхрон.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Денят се свързва с човешката душа, с нуждата да се разбере другата гледна точка и да се съобразим с исканията на близките. Крясъците в този ден разболяват. Към обед Луната навлиза във Везни. Отношенията с околните ще се подредят и балансират. Направете нужните стъпки и отстъпки, търсете пътя на компромиса и може с всеки да се разберете. Заемете се с прочистващи дейности.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
За родените в първата декада денят ще мине под мотото, „ако искаш мир готви се за война”. Денят е хармоничен и омиротворяващ, но някъде в страни враговете ви ще усетят и разберат, че разполагате с нужните сили и ресурси да се противопоставите на всяка атака. Природата се стреми да запази подредбата на звездното пълнолуние. Още утре хармонията ще се наруши.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
До обед доминират негативни амбиции и емоции, заглушаващи гласа на здравия разум. Изчакайте и не се намесвайте в чуждия живот и избор. Оставете и децата да направят първата крачка и след това помогнете. Не отговаряйте на провокативни обаждания. От обед навлизаме в период на омиротворение. Всичко може да се реши тихо и спокойно с нужните отстъпки и компромиси.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Чист и светъл ден, енергетиката е оздравяваща и хармонична. Отношенията се балансират и се намират компромисните за всичко варианти. Препоръчват се и физически упражнения, които помагат за прочистване не само на тялото, но и на душата от натрупания стрес. Символ не деня е умереността във всичко и към всички. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Важното уредете в първите часове на работното време. Постепенно обстановката се успокоява, но не и за вас. С навлизането на Луната в знака на опозицията ви Везните ще срещате противопоставяне в посока на личната си амбиция. Бъдете дипломатични, опитайте да постигнете желаното с компромиси и усмивки. Ако загубите самообладание нищо няма да се получи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве

Публикувана на
03 Май 2022 година