Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите този четвъртък

Видяна: 8740 пъти

Овен
Въпреки някои пречки относно реализация на намеренията ви – делови или лични, четвъртък е надежден. Преградите, издигнати пред мнозина са временни и не след дълго ще отпаднат. Днес се пазете от ударите на влиятелен човек, който вероломно ще спира движението ви напред.
Днес няма да имате поводи за безпокойство и въпреки това голяма част от проблемите си ги създавате самите вие. Отпуснете се, смейте на шегите на околните и мислете позитивно. Хората около вас ще ви помогнат за част от ангажиментите ви, отблагодарете им се. Има много дребни неща, които може да направите и ще се почувствате по-добре. Обстоятелствата ще ви принудят да действате бързо, но независимо от това е желателно да обмисляте предполагаемия ефект и да си давате сметка за подробностите.
Телец
Мощна и ярко коварна борба в деловите среди, постоянни лъжи и имами, придружени с постоянна размяна на удари. Това са негативните характеристики за деня, а позитивните говорят за добър делови шанс и за добри възможности за желана реализация.
Преценявайте точно условията! По отношение на обща задача аргументирано ще изразите позицията си и тя ще бъде чута. Истината е, че не грешите, нещо повече. Умеете да предвиждате събитията и като участник в тях ще предлагате изход в трудните моменти. Каквото и да изберете за свободното си време, за някои няма да има такова, ще се почувствате освободени. Неочаквани и не особено приятни новини ще се отразят както на настроението, така и на плановете ви.
Близнаци
Засилената нервност на Близнаците през този ден ще е плод на лъжите, измамите и коварството, с които ще си служат хората от деловото ви обкръжение. В много случаи това ще е причина за сблъсък с проблеми при отстраняването на неизгодните ситуации в делово или друго направление.
Обграждайки се с позитивно мислещи хора, ще създавате подходяща атмосфера за творчески дръзновения. Една от причина е в новото чувство, което ви владее и събужда у вас желания за овладяване на нови знания и умения. Въодушевени от постигнатото, ще пренесете настроението си и в отношенията ви с околните. Стремежът ви към независимост ще е особено силен. Не се мяркайте пред очите на шефа, не обсъждайте спорни въпроси с родителите или други членове на семейството си и спазвайте правилата, ако не искате да привлечете вниманието и всички да започнат да ви дават разпореждания.
Рак
Четвъртък обещава добра реализация на целите в деловите среди и бизнеса, но поради пречки от нечия страна ще има и проблематични ситуации, свързани с подли удари, лъжи, инсинуации и остри кавги. Следвайте стратегията си и не се отклонявайте от избрания модел на поведение.
Преценете добре възможностите си, ако възнамерявате да участвате в някакъв вид съдружие. Въздържайте се от рисковани проекти и необмислени действия. Самочувствието ви е високо поради засиления интерес към вас от страна на противоположния пол. Неотложните въпроси ще се окажат повече, отколкото сте си представяли и мисълта, че може да не се справите ще предизвика у вас силна тревога. Ще ви е трудно да се концентрирате, но ако действате последователно и поединично, дори да не довършите всичко започнато, ще отхвърлите най-важното.
Лъв
Много нервен ден, който обещава добри постижения на онези Лъвове, които ще овладеят импулсивността си и усърдно ще действат за реализиране на целите си. Ориентирайте са към градивна изява и ще успеете. Предстоят положителни промени и освобождаване от пречките.
Предвидливо ще се въздържите от коментари по въпроси, които не са от компетентността ви, и ще спечелите. В работата си по-често давайте израз на доверие към партньорите си, това е гаранция за добри резултати. По отношение на здравословен проблем потърсете мнението на специалисти, не се оставяйте на случайността. Ще разполагате с прекрасната възможност да се освободите от нещо (задължение или връзка), което отдавна ви пречи. Действайте смело.
Дева
Доста неприятен ден, характерен с висока нервност, която ще се превърне в причина за остри кавги с партньори и съдружници. Най-добре ще е да овладеете деструктивните емоции, за да избегнете по-значителните неудобства, които непременно ще настъпят до един календарен месец.
Предизвикателствата днес ще ви спохождат едно след друго. Ще съумеете да запазите доброто си настроение и ще се стараете, доколкото ви позволяват силите. Често ще ви се налага да изчаквате събитията, които предварително сте предвидили, но това няма да ви забави в сроковете. Отделете съвсем малко време и променете леко обстановката около себе си. Визуалната разлика, колкото и да е минимална, ще ви се отрази тонизиращо и ще стимулира въображението ви.
Везни
За Везните ситуацията през този ден не е по-различна от валидната за предния знак. Дори вашата нервност ще е далеч по-завишена от тази на Девите. На този фон успехът, характерен за деня ще изглежда твърде скромен, а за някои от родените в зодията ще звучи по-скоро като загуба.
Този ден ще премине под знака на емоциите за представителите на Везни. С каквото и да се заемете неминуемо очаквайте различните настроения да властват около вас днес и често може да ви се налага да внасяте необходимото равновесие. Разбирате се чудесно със сърдечния партньор, подкрепяте го в начинанията му и той оценява усилията ви. Стари приятели може да ви поканят да участвате с тях в необичайна инициатива. Не размишлявайте твърде дълго, съгласете се.
Скорпион.
За повечето Скорпиони четвъртък носи трудности и кавги. За някои от родените в знака обаче ситуацията ще е далеч по-различна, защото ще съумеят да се възползват от възможностите за успех, които четвъртък ще им предложи.
Най-често става дума за навременна подкрепа в службата. Наред с основните си ангажименти ще обръщате внимание и на дребните неща, като неделима част от ежедневието ви. Възможни са оплаквания от хронични заболявания, които да възпрепятстват намеренията ви. Консултирайте се със специалисти за тях, не подминавайте и този път проблема си. Един от лесните начини да преодолеете вътрешните си страхове е да ги споделите.

Стрелец
Стрелците разполагат с добри възможности за успешни действия, но мнозина мислят трескаво върху въпроса как да успеят с реализацията на целите си при минимален разход на време и енергия. По-добре е да се откажете от тази идея, защото сами ще попречите на шанса си за успех.
Погледнете смело на случващото се в живота и не бягайте от вниманието на обществото. Ще ви вълнуват емоции, породени от общуването ви с партньора или някой, който упорито ви ухажва. Намерете баланса и се опитайте да изгладите противоречията. Поправете и стара грешка, като се срещнете с потърпевшите и изясните проблема. Участие в неформална дискусия ще ви даде възможност да покажете талантите и уменията си, а и да се запознаете с интересни хора.

Козирог
Стратегическите действия и усърдието са задължителни за всички Козирози, които се стремят към успех в деловите среди. Проблем за мнозина може да се окажат кавгите с някого и опитите да наложите мнението си. Не се увличайте в демонстрация на непогрешимост, а търсете разбирателство.
Търсете подкрепата на колегите или на близките си, за да решите по-лесно възникващите затруднения. Ще се почувствате по-добре, тревожното ви усещане ще си отиде, отстъпвайки място на надеждата. Вие на свой ред спазете обещанията си, не оставяйте никого да изпада в съмнения относно почтеността ви. Променете подхода за заниманията, които не дават очакваните резултати. Помислете дали техниката и технологията, с която разполагате не е обективна пречка за напредък и ако е, то какви са възможностите за обновяване с минимални разходи.
Водолей
Хубавите звездни влияния валидни за четвъртък лесно ще загубят силата си, ако решите да се възползвате от нечестни действия, за да постигнете желания успех. Препоръчително е да не опитвате, защото ще бъдете разкрити, а нататък ще бъде доста тежко за вас поради скандал и удар.
Нерешени проблеми ще изникват в последния момент и ще пренасочват вниманието ви към тях. Добре е да свършите задачите си днес, за да не забавяте процеса. В личен план ще се радвате на разбирателство с любимия човек. Проблемите постепенно отшумяват и самочувствието ви се връща, което е добре. Ще се занимавате или ще се натъкнете на нещо ново и непознато. Не само ще разпали любопитството ви, но и ще ви хареса, дори в началото да ви се стори твърде абстрактно.
Риби
И представителите на Риби често се изкушават от възможността да си послужат с лъжи и измами, но ако решите сега да действате така – ще загубите. Шансът ви за успешна реализация на целите е да се присъедините към предложенията и идеите на вашите делови партньори или съдружници.
Ако гледате на трудностите, като на възможност да проверите себе си, не бива да се тревожите от тях. Те ще ви помогнат да откриете нови, свои качества, с които да продължите напред. Ще свършите повече от предвиденото и то ще послужи за добра основа на бъдещите събития. Бъдете внимателни, ако шофирате и ако работите с електроуреди. Съществуват предпоставки за травма. Не пренебрегвайте правилата за движение и тези за безопасност при работа.
/astrodata.bg

Публикувана на
05 Май 2022 година