Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на Гергьовден

Видяна: 8880 пъти

Овен
Около вас има изкушения и не сте застрашени от провокации. Днес задачите ви в личен и делови план никак не са малко и ще се наложи да действате упорито. Налице са възможности за материален успех и за парични печалби, но огромна част от Овните са доста нервни и трудно се овладяват.
Не давайте воля на мощно взривоопасната си нервност. Поставили сте си ясно очертана цел, върху която ще концентрирате времето и енергията си. Благодарение на бързата си мисъл и адекватни действия ще предотвратите една опасност, а с находчивите си решения ще благоприятствате работата си. Промяната при вас е в ход, очакват ви новости. Преди да разкритикувате действията на близките си, опитайте се да разберете мотивите им.
Телец
Успехите, които постигате днес далеч ще надхвърлят очакванията ви. През този ден вашите възможности за материален успех са значителни. За едни от зодията те са свързани с чужбина, което може би ще наложи пътуване за някои. В други случаи става въпрос за ползотворни преговори, чрез които е възможно да пробиете в нова сфера от бизнеса.
С подходящото настроение и нагласа сте да свършите заплануваните от вас неща днес, но нещата няма да зависят само от решенията ви. Непредвидени ангажименти може да осуетят програмата ви. Не подминавайте на пръв поглед безинтересно предложение, може да се окаже изгодно и да спечелите, разработвайки го. Неусетно дори за самите вас, мислите които ви изглеждат интересни може да се превърнат в натрапчиви идеи. Не ги обсъждайте, за да не превърнете разговорите си в монолози или ожесточени спорове.
Близнаци
Вашата упоритост ще ви изведе до високи хоризонти. Петък може да бъде както много успешен и положителен, така и крайно неприятна и затормозяваща. Всичко зависи от нагласата ви за толерантност във взаимоотношенията – делови и други. Денят ще е много плодотворен и гарантира успех на всички, заели се сериозно с реализацията си.
По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Ще срещнете разбиране сред близките си, за голяма част от доходите в семейството заслугата е ваша. С логичните си анализи ще привлечете вниманието на важен за вас човек. Последващото развитие на събитията ще бъде във ваша полза. Случващото се около вас непрекъснато ще ви напомня, че онова което е приятно обикновено е или вредно, или забранено.
Рак
Засилете общуването си с онези, към които имате определени очаквания. Обстоятелствата за преобладаващата част от Раците са твърде деликатни днес. Шансът ви за сполука е изразителен, но едновременно с него е налице и тенденция за неприятни ситуации, които може да предизвикат тъкмо обратното.
Вашият верен съветник в настоящия момент е интуицията. С разумни и последователни действия ще защитите позициите си и ще привлечете на своя страна хора, с подобни на вашите интереси. С някои от тях са възможни съдружия. Бъдете внимателни и усмихнати. Финансите, с които разполагате, може да не ви стигнат за всичко, което замисляте, но при желание ще се намери и подкрепа. Ако наистина притежавате лидерски умения, то обстоятелствата ще са доста подходящи, за да ги приложите.
Лъв
Денят ще ви позволи да разгърнете силите си в осъществяване на намеренията си. Изразителен служебен успех, парични печалби и крачка напред към обмислени промени. За мнозина последните са свързани със смяна на местоработата. Този процес ще се осъществи за някои от зодията до дни, а при други ще бъде факт до няколко месеца.
Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Емоциите ще са в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които малко познавате. Това ще ви спести неприятности, защото със сигурност в обкръжението ви има хора, които мислят различно от вас. Вечерта ще се разтоварите от стреса по свой начин. В случай, че сте твърдо сте решили да действате с умерено темпо, бъдете готови да се отклоните от първоначалното си желание.
Дева
Ще следвате програмата си и насрочените в нея срещи. Петък предизвиква напрежение вкъщи и не са изключени по-остри реплики с член от семейството. Днес някои Деви ще действат с много енергия по задачи от материално естество, а други ще предпочитанията си на контакти.
Необходимостта от търпимост към другата страна е подчертана. Хубавото време ви се отразява много добре. Настроението ви е приповдигнато и съвсем не ви е до работа. Постарайте се да завършите текущите си задачи за да не ви се налага да работите извънредно, точно когато най-малко го желаете. Харчите прекалено много без да си давате сметка за това. От вас зависи да си осигурите интересен ден с вълнуващи преживявания, които дълго ще помните.
Везни
Имате шансове днес да успеете да се справите с планираното. Значителен делови успех носи петък за Везните. За едни от зодията той се изразява в изгодни сделки. Други ще пътуват за сключване на изгоден договор, а трета група от вас просто ще бъдат облагодетелствани от късмета за реализация на намисленото.
Късметът ви днес е много силен. Идея, в която съзирате добра перспектива ще ви подтикне към по-активни действия. Ще направите нужните проучвания и ще намерите спонсори, което вече е успех. Отношенията ви с постоянния партньор са променливи. Изпускате нервите си и това пречи на добрия тон. Противоречивите мисли ще ви подтикват от една крайност, в друга. Когато имате затруднения с дисциплината и личната организация е най-добре да се включите активно в екипна работа.
Скорпион.
С усмивка ще постигате всичко, което желаете днес. Този ден ще е лесен при осъществяване на контакти с приятели или роднини. Взаимоотношенията ви ще навлязат във фаза на противоречия, които в много случаи прерастват до пълен успех. Причините за липсата на нервност е усещането ви за силна сполука и ярък успех.
Вниманието и грижите, които влагате към някой или нещо, ще се оценят. На душата ви ще олекне, а делата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените време и енергия. Ще си дадете сметка, че сте могли много по-рано да изчистите проблема, без да задълбочавате в него. Делова среща ще ви зареди с добри очаквания. Интересите ви почти непрекъснато ще се променят, а от там и плановете ви. Ще ви привлича ту едно, ту друго и има риск да оставите половината от започнатите си задачи недовършени.

Стрелец
Ще спомогнете за добрата атмосфера на дома, ако станете по-дружелюбни и се съобразите с близките си. Значителните възможности на Стрелците в петък определено се отнасят към паричните печалби. Сега обаче у мнозина се забелязва неувереност в собствените сили и възможности Схващането най-вероятно е породена от липсата на готовност за делова активност.
Мобилизирайте се. Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение. Настроението ви ще е нестабилно и, за да си спестите неприятни разправии, е добра идея да намалите контактите.

Козирог
Няма да се уморите да търсите истината, каквото и да ви струва това. Петък е носител на достатъчно благоприятни фактори за вашата делова и финансова сполука, но се явяват някои негативни ситуации,които може даа блокират пътя ви към успеха. Това може да е неприятна новина, или зависимост от нечие външно вмешателство, или друг спиращ фактор.
Не огорчавайте себе си и околните с непрекъснатите си забележки. Старайте се да откривате и виждате хубавото в хората и ще се почувствате по-добре. Направете нещо лично за себе си. Радостни и вълнуващи мигове свързани с роднини и предстоящо тържество. Децата ви ще постигнат напредък в заниманията си и това ще ви направи щастливи. Поне няколко души ще имат нужда от съдействието и съветите ви и непрекъснато ще ви разсейват с личните си грижи.
Водолей
Вашето добро отношение към работата ви, хората и света ще бъде добре прието и ще се толерира от съдбата. Няма съмнение, че Водолеите винаги са работили усърдно и отговорно, а това е и истинската основа за постиженията ви. Нарушите ли ритъма, резултатите са били печални.
Сега няма такава опасност. Ще намерите време както за професионалните си ангажименти, така и за всички останали, които очакват вниманието ви днес. Близостта на семейството ще ви окуражи в трудностите и с помощта им ще ги преодолеете по леко. Преместване на нова работа или жилище за други. Пътуванията също са възможни. Странна медийна новина или дребна случка ще привлече вниманието и ще ви заинтригува. Опитайте се да прецените обективно важността ѝ, преди да инвестирате енергия в „разчепкването“ на случая.
Риби
Денят е много удачен за делови контакти и преговори от всякакво естество. През този ден материалният успех е характерен и за Рибите; Разполагате с добри възможности за печалби, за успешна реализация на цели, и за успешно планиране на бъдещи ангажименти с вашите партньори.
Някои ще се зарадват на очаквано признание. Навлизате в период за растеж. Ползвате се с уважение сред колегите и това ви позволява по-лесно да лансирате своя идея. Реализацията й ще подобри работата и ще повиши ефективността на труда ви. С желание ще търсите компанията на онези, с които ви е приятно и можете да говорите от сърце. Финансови придобивки. Не се престаравайте и не привличайте прекалено много вниманието към себе си.

/astrodata.bg

Публикувана на
06 Май 2022 година