Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите в първия ден на седмицата

Видяна: 10640 пъти

Овен
Очаква ви спокоен ден и едва ли ще имате причини за недоволство на работното място. Благодатен ден характерен с шанс за изразителен успех в сферата ангажирала вниманието ви. Нервността е засилена у мнозина от Овните, а единственият ви шанс да се спасите от нея е да се съпротивите твърдо.
Ако сте категорични ще успеете, а понеделник ще ви радва със желаната сполука. Всичко, с което се захванете ще бъде успешно свършено. В личните си отношения също жънете успехи, присъствието ви е магнетично за представителите на противоположния пол. Бъдете по-умерени в приказките си и внимавайте да не засегнете човек, на когото държите. Момента не е подходящ за конфликти. Въздържайте се от радикални промени, ако нямате ясна концепция за последствията.
Телец
Препоръчително е днес да се занимавате само с онова, което влиза в конкретните ви задължения, а да не се заемате с нещо странично. В общи линии понеделник е характерен с надеждни влияния за Телците, но от въздействието им биха се възползвали онези представители на зодията,които са в състояние да преодолеят здравословната си недостатъчност през деня, или противоречия по въпроси, засягащи теми в делата и бизнеса.
Днес ще сте доста заети и въпреки това едва ли ще почувствате умора. Разпределете времето си така, че да ви стигне за всичко и едва ли ще има нещо, от което да сте недоволни. Вашият сърдечен партньор ви огражда с внимание и грижи. Постарайте се да му отвръщате и вие по същия начин, за да бъде щастлив. Преценете необходимостта и възможностите за внедряване на иновации, засягащи техниката и технологията, прилагани в работата ви.
Близнаци
Настройте се позитивно към всички и на вече към онези, които ви носят добри послания. Хитруването при Близнаците е ярка характерна черта в начина им на мислене, но често се уличат в словесна еквилибристика, и се получава така, че вместо да постигнат целта си, биват разкрити, че не са честни.
Действате ли така вкъщи или в обществото, проблемите са гарантирани. Спокойствие и ведрина се излъчва от вас днес. Не позволявайте на клюките да развалят слънчевото ви настроение. Любимият ви човек ви е подготвил приятна изненада и ако му отвърнете със същото, вечерта става доста обещаваща. С каквото и да се заемете, правете го самостоятелно и без да привличате вниманието. Колкото повече разчитате на себе си, толкова по-добри ще са резултатите.
Рак
С известно притеснение ще следите развитието на важен за вас въпрос, но не губете присъствие на духа си, паниката няма да ви помогне. Понеделник е особено благоприятен за Раците, които ще действат в деловите среди за наемане на работа или за изкачване в кариерата.
Проблематични за всички Раци са контактите в обществените среди, защото са застрашени от остри противоречия, които лесно ще се превърнат в конфликти. Притеснени сте от развитието на емоционален въпрос, но това едва ли ще е за дълго. Вслушайте се в съвета на свой близък, който е имал аналогичен проблем. Едва ли има нещо, с което да не можете да се справите. Имайте повече увереност в себе си и успеха ви е сигурен. Скорошна среща с близък човек ще ви направи щастливи. Вечерта ще имате нужда от почивка. Преценете настроението и психическото си състояние още в началото на деня.
Лъв
Бъдете търпеливи и работете, като разчитате най-вече на себе си, така най-добре ще свършите онова, което е важно за вас. Хубав и благоприятен е понеделник, но е видно, че преобладаващата част от Лъвовете не са в добро настроение и са готови във всеки следващ момент да се конфронтират с някого, при което кавгата е неизбежна.
Развитията в деловата сфера ще работят за вас и в края на деня ще се поздравите с придобивки от различен характер. Трудът ви е оценен, но има неща, които ви липсват и душата ви жадува за тях. Ще ви владеят спомени от миналото, напомнящи ви за миговете, когато сте се чувствали щастливи. Заемете се с довършването на най-сложните изостанали занимания. Фактът, че се справяте ще е достатъчен, за да стабилизира самочувствието ви.
Дева
Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. От гледна точка на осъществени цели, понеделник е ползотворен за Девите, или поне за онази част от вас, която ще се насочи към делови ангажименти. Представителите на зодията се делят на две категории по отношение на вътрешната си стабилност.
Едни са уравновесени, но други не. Работата ви днес ще бъде забавна, тъй като сте заобиколени от добро настроение и положителни емоции. Справяте се с лекота с въпроси, които сте считали за трудни. Постигате значителен напредък в област, която изисква бързата ви съобразителност. Ваш приятел споделя нещо важно за него с вас, опитайте се да му бъдете от полза, а не да налагате своето мнение. Посветете деня на личните си духовни и практически предпочитания.
Везни
Бъдете премерени в риска днес, не се поддавайте на авантюри и на импулсни желания. Не прибързвайте. Освен пълноценен за реализиране на делови цели и финансови нмерения, понеделник е плодотворна за осъществяване на лични цели. Късметът ви е изразителен и ще ви върви във всичко, но само ако избягвате и кавги.
Поддадете ли се на изкушението да се „сдърпате” с някого, ще е трудно. Не враждувайте с никого, за да не се натоварвате излишно. Създавайте около себе си приятна атмосфера и ще помогнете на делата си да се развиват успешно. И нищо случайно няма да има, предприемчивостта и усърдието ви са достатъчно важни фактори за растежа ви. Довършвайте започнатото преди да поемате нови ангажименти. Приятна новина или забавна случка ще ви ентусиазира и вдъхнови.
Скорпион.
Денят се очертава като доста натоварен и изпълнен с перипетии в професионален план. Късметът в понеделник е характерно явление за Скорпионите, но едновременно с тази комфортна подробност, възникват нестабилни обстоятелства, засягащи предино контактите в близките среди, и целите свързани с обществото.
Не се подавайте на провокаци. Ще ви извадят от равновесие. Не позволявайте на проблемите да ви откъснат от темите на деня, правейки ви по-угрижени и раздразнителни. Съюзете се с добри хора и ще приемете от мислите им, вие също може да въздействате положително, стига да пожелаете. Бизнесът ви ще е с променлив успех, в повечето случаи ще зависи от активността ви, но и от други фактори. При необходимост от пътуване подредете старателно вещите и документите си.

Стрелец
Последната дума при решаването на съществуващ проблем ще бъде ваша. Добрата характеристика за понеделник е, че сте облагодетелствани от късмета, а негативната е, че влизайки в противоречия лесно може да проиграете предимството си. При действащите обстоятелства едва ли е разумно да пропилявате шанса си чрез кавти и ненужни противоречия в обществото.
Ще търсите мнението на деловите си партньори, разширявайки познанията си в конкретна сфера. Доверете се на усещането си за нещата, като не пренебрегвате и даденостите. Вземайте решенията си с по-далечна перспектива и няма да сгрешите. Обществено-политическа ангажираност и прояви, носещи добри активи. Въздържайте се от прояви на разточителност. Ограничете покупките в рамките на предварително определения бюджет, дори да можете да си позволите нещо повече.

Козирог
Не взимайте генерални решения по проблем от лично естество. Преобладаващата част от Козирозите са пленници на лошото настроение, а това е сигурен белег, че предстоят кавги и конфликти. Въпросните сблъсъци са характерни в контактите от делови тип, и тези засягащи финансовите взаимоотношения, а за някои в срещите с близки или приятели.
В служебните ви дела ще настъпят промени, породени от нови развития или непредвидени обстоятелства. Нови срокове, неотложно пътуване или нечия променена позиция ще ги наложат, но отношението ви към тях ще остане същото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание капризи, измежду които и своите. Не говорете в почивния ден за работа и на работното място за почивка.
Водолей
Запазете добрия тон в общуването и най-вече в семейството си. В средите на бизнеса и деловите сфери, се очертава явна конфронтация за мнозина от зодията. Овладейте своевременно конфликта, защото разрастването му ще е много бързо, и със сигурност ще нанесе вреди за реализация на целите ви, или трайни такива във взаимоотношенията с някой.
Следвайте програмата си и най-вече моментите, в които предвиждате делови срещи. Не ги пропускайте, може да съжалявате впоследствие. Аргументирано ще спечелите за своята кауза човек с влияние и ще подготвите почвата за бъдещи, перспективни реализации. От компромисите ви ще зависи и разбирателството ви с околните. Случайно събитие ще ви подскаже, че е настъпил моментът да се заемете с проект, който по някакви причини сте изоставили.
Риби
Обстоятелствата за някои от вас се променят доста бързо и трябва да действате при голямо напрежение. Много добър ден за усърдните от знака! И при вас обаче не липсва високо напрежение, което може да предизвика неприятности. У преобладаващата част от родените в зодията, водещо начало през този ден е агресивността, а демонстрацията ѝ едва ли ще бъде трудност за някой от вас.
Настроението ви е колебливо и често се доближава до долни нива. Не бива да го допускате. Станете приветливи и така ще повикате късмета при себе си. Пропусната възможност ще наваксате след едно телефонно обаждане. Бизнес-делата ви ще навлязат в нова, успешна фаза. Любовни трепети ще ви обгърнат и до вечерта ще имате всичко, което желаете. Интуицията ви е по-силна от разума, доверете й се. Ще разполагате с подходящи условия за уреждане на личен или делови спор.
/astrodata.bg

Публикувана на
08 Май 2022 година