Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кой е късметлийският ви месец

Всеки човек има положителни и отрицателни моменти в живота си. Понякога нещата вървят нагоре и изглежда сякаш късметът е безкраен, друг път попадаме в задънена улица и несгодите не спират да ни заливат.
Както всяка зодия има щастлив ден от седмицата, така и определени месеци от годината им носят повече късмет и позитивни моменти.
Разберете кой месец е най-подходящ за самореализация и важни събития според зодията ви:
Овен
Краят на есента е идеален за вас. Ноември е благоприятен месец за осъзнаване на себе си и решаване на важни въпроси. В това време взимете бързи решения и организирате важни събития. Краят на времевия цикъл ще бъде подходящ момент да започнете нещо ново.
Телец
Телецът често е упорит и немногословен. Вашият благоприятен месец е април – времето на обновление, което ще се отрази положително на емоциите ви. Контактите с хората ще се случват леко и лесно, а личните отношения ще донесат много положителни моменти. По това време ще имате успех във всякакви начинания.
Близнаци
Средата на зимата ще ви се отрази положително. Януари може да замрази разногласията ви със себе си и да ви вдъхне увереност. Това е точният момент за реализиране на най-съкровените ви желания. Предприемете действия и ще успеете.
Рак
Хората, родени под този зодиакален знак, обикновено имат позитивен и весел нрав. Октомври ще ви помогне да се настроите сериозно и да решите важни въпроси. По това време имате трезвен ум и ясни мисли, които допринасят за напредъка в кариерата. Връзките, започнали в този момент, няма да разочароват в бъдеще.
Лъв
Вашият месец е юли. Най-горещото време на годината ще зареди всичките ви силни страни. За вас средата на лятото е моментът, когато жизнеността и енергията ви кипят, ангажирайте се със самоусъвършенстване и развитие. Всички нови умения, придобити в този момент, ще ви бъдат полезни в живота.
Дева
Отдайте се на самореализация през февруари – последният месец на зимата ще „охлади“ мислите ви и ще ви позволи да мислите рационално. Преразгледайте собствените си позиции и помислете за големи промени в живота. Това може да е подходящият момент да поискате повишение или да смените работата си.
Везни
Везните са склонни към промени в настроението. Но през декември можете да се съсредоточите и да решите важни проблеми. Браковете, сключени по това време от представители на знака, най-често са успешни.
Скорпион
Вашият месец е август. Последният месец на лятото ще се отрази положително на силния ви характер. Ще можете да уредите личния си живот, който ще е изпълнен само с положителни моменти. Страхотно време за пътуване и почивка.
Стрелец
Обикновено хората от този знак са общителни и дори наивни, но през юни едва ли ще бъдете измамени. Реализирайте себе си на работа и у дома. През този месец спокойно ще различавате кой е приятел и кой враг. Вземете съдбата в свои ръце и късметът няма да се забави.
Козирог
Вие сте универсален човек, способен да се адаптира към всичко, включително и към сезона. Вашият благоприятен месец е септември – началото на есента има положителен ефект върху кариерата и личния ви живот. Действайте решително и спонтанно, доверете се на интуицията си – през септември тя няма да ви подведе.
Водолей
Хората от тази зодия могат да изразят себе си през първия месец на пролетта. Зимата отмина и всичките ви трудности са вече зад гърба ви. През март трябва да забравите за проблемите и да започнете нов етап от живота си. Почивка или работа – всичко ще ви донесе удоволствие и ще има благоприятен ефект върху бизнеса.
Риби
Ароматният и цъфтящ месец май е идеален за вашата ярка и необикновена личност. По това време желанието да покажете своите лидерски качества ще се засили. Сбъднете мечтите и целите си. Чувствайте се свободни да започнете нови неща и да помните, че звездите са на ваша страна: Една.бг

Публикувана на
10 Май 2022 година