Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите във вторник

Видяна: 8760 пъти

Овен
Вторник се характеризира с хубави промени, които създават оптимални възможности за парични печалби и за успех в съдебни дела. Сполучливо ще решите и въпроси, засягащи реализацията на професионални цели, а някои от представителите на знака ще започнат работа на ново място.
Денят ви ще е успешен и ще свършите по-голямата част от нещата, които сте планирали. Възползвайте се от благоприятното стечение на обстоятелствата и направете нещо полезно и близките си. Интелигентното ви присъствие впечатлява. С него печелите симпатии и съдействия, които ще са ви полезни за в бъдеще. Обстановката ще е спокойна и събитията ще отговарят на предположенията ви. Избягвайте проявите на екстравагантност, които биха навредили на имиджа ви.
Телец
Промени се очертават и за Телците. Шансът да са добри не е малък, но такава характеристика може да имат на по-късен етап, а в момента ситуацията не е приятна, въпреки че не сте лишени от благоприятни възможности.
Последните ще се превърнат в реален факт за мощните и борбените Телци. Ще бъдете благоприятствани в преговори и постигане на споразумения, въпреки, че малко хора могат да се похвалят със същото. Ще мислите за предстоящите си срещи и за лични неща. С доброто си настроение и с желанието си да сте полезни ще въздействате позитивно на света около вас. Наблюдателни сте и особено критични към детайлите.
Близнаци
Много активни, Близнаците ще демонстрират успешна реализация на целите и справяне със задачите, което не би се получило без намесата на силния ви късмет, но въпреки пожънатият успех, нервността на родените в знака е ярко засилена и ако не я овладеете, са възможни проблеми.
Ще успеете, ако работите бързо и акуратно, без да се разпилявате с излишни занимания. Очаква ви положителна развръзка на въпрос, на който възлагате надежди за професионалното си развитие. Новината ще ви спести усилия за в бъдеще и по-лесно ще пристъпвате към вземане на решения. Аналитичните ви способности са на високо ниво. Възможността да допуснете грешка е минимална, така че заемете се с най-сложните задачи. Ще се справите безпроблемно.
Рак
Действащите обстоятелства ще предизвикат значителна нервност у представителите на Рак, но тази мъчителна емоционалност ще е потушена от значителния късмет, с който вторник ще ви зарадва.
Денят е начало на твърде сполучлив за материални постижения едномесечен етап. Не допускайте да ви владеят емоциите, може да ви насочат в грешна посока. Бъдете резервирани към онези, които ги предизвикват, покажете им отговорното си отношение към ситуацията. С човек, близък по дух и възгледи ще започнете общ проект, който ще ви донесе печалба. Ще се чувствате добре в компанията на приятелите си. Не прекалявайте с разходите.

Лъв
Подчертаващ яркият личен израз на Лъвовете, вторник говори за мощната ви изява в обществените среди и за силният късмет, с който разполагате. Мнозина от зодията ще пътуват.
Онези, които ще действат по финансови дела и задачи, свързани с дома – ще постигнат целите си. Сред обичани от вас хора ще се почувствате успокоени, желани и заредени с добри очаквания. Подарете си малко спокойствие, не може да се живее в непрекъснат стрес. Денят е благоприятен и за физически занимания, разходки и спорт. Романтични настроения ще ви подтикнат към среща с личност, която ни вълнува. Дребна на пръв поглед случка може да ви изпълни с натрапчиви мисли.
Дева
Вторник ще е напрегнат за Девите поради необходимостта от ярки и изразителни действия в деловите среди, които за съжаление не във всички случаи ще ви доведат до успех. Ангажираните в сферите на бизнеса да са внимателни!
При вас е възможна появата на непреодолими проблеми. Въпреки изкушенията, добре е да не хабите излишна енергия в разправии. Имате възможност да подредите нещо, което отдавна ви очаква. Посъветвайте се с мнението на хората около вас и бъдете сигурни, че те ще ви подкрепят в начинанията ви. Среща с приятни хора ще ви зареди с енергия. Направете бърза проверка на довършените си проекти. Не е изключено да попаднете на грешки, които все още имате възможност да коригирате.
Везни
Ярко сполучлив ден, който ще зарадва представителите на Везни с изразителен успех в материалната сфера и с удовлетворителни финансови печалби. Вторник носи и негативни влияния, които за повечето от родените в знака се свеждат до кавги, противоречия и противникови удари.
Без излишни емоции ще посрещнете новите си отговорности, с работата си сте показали, че може да се справите с тях и така ще бъде. Самочувствието ви ще се повлияе от нарасналите ви финансови възможности, но не допускайте това да ви дистанцира от хората, които ви обичат. Ориентирайте се първоначално към недовършените занимания и се постарайте да ги финализирате. Ако ви отегчават, осигурявайте си кратки почивки, но се придържайте към правилото, че не е добре да оставяте днешната работа за утре.
Скорпион.
Вторник е успешен и печеливш за Скорпионите, а преобладаващият процент от родените в знака чудесно ще схванат през този ден, че са стъпили на крепка и солидна основа, предоставяща им чудесни условия за напредък.
За мнозина от зодията предстоят чудесни делови промени. Понякога грешите, но по-важното е, че можете да поискате прошка и го правите. Има и такива, които пропускат този момент, но то си остава за тяхна сметка. Измежду щастливците днес са и онези от вас, които ще срещнат човека, когото отдавна търсят. Любовта ще направи с вас чудеса, повярвайте. Ако обмисляте промени не ги стартирайте, а ги подгответе.

Стрелец
Превъзходен ден за реализация на лични, делови и финансови цели, както и за парични печалби, но въпреки успешното движение напред, вторник апелира да се мобилизирате. При някои няма да е възможно поради здравословни проблеми, но здравите и активни Стрелци да не отлагат.
Спокойната работа днес ще е нещото, с което се справяте много добре. С вас е трудно да се спори, така че не си създавайте излишни главоболия, участвайки в словесни престрелки. Отделете повече внимание за любимия човек. Помислете как най-добре да прекарате през почивните дни. Може да измислите нещо наистина интересно. Мотивацията ви ще е леко проблемна и ще ви е трудно да подредите програмата си.

Козирог
Този ден по категоричен начин подчертава, че за представителите на Козирог започва етап на промени, които едва ли ще ви притеснят фатално на настоящия етап на развитие, но със сигурност ще ви докара голямо нервно напрежение. Някои от зодията ще преминат на нова работа.
Предстои ви напрегнат ден, в който ще ви се налага да се занимавате и с непланирани дела. Имайте търпение и скоро ще видите реалните резултати от работата си. Постигате завидно разбирателство с колегите си, което също ще допринесе за удовлетворението ви. Привлечени сте от интересна личност, която забелязвате едва сега. Поемете инициативата вие. Част от предложенията ви може да не получат одобрение от събеседниците, с които ги споделяте.
Водолей
Водолеите също ще са доста напрегнати през този ден. Повечето от представителите на знака са много нервни и разсеяни, което често се дължи на емоционална и сексуална превъзбуда. Овладейте се и насочете вниманието си към деловите задачи. Гарантирано ще постигнете голям успех.
Използвайте опитността си там, където другите губят ориентация и с прагматични решения и действия работете за осъществяването им. Постигнете ли го, ще спечелите симпатиите и доверието на околните, което ще е вашата победа над безверието и глупостта. Вечерта отделете за себе си и онези, без които не можете. Спонтанните ви замисли и пориви най-вероятно ще са грешни. Заемете се с рутинните си занимания и междувременно обмисляйте оригиналните си хрумвания.
Риби
За вас този ден е доста добър от гледна точка на успешно справяне с деловите задачи и за отстраняване на неудобства. Може да се каже, че шансът ви няма да е значителен, ако не отстраните пречещите фактори. Ако се насочите към премахването им, безусловно ще се реализирате.
Ако се погрижите за делата си, без да разчитате на другите, ще подобрите резултатите от работата и в личен план. По-лесно ще ви се отдава усвояването на нови знания. Денят ще ви зарадва и с други приятни неща, придобивки, срещи и любов. Въздържанието от храна ще се понася леко, започнете очистителна диета. Факторът, който би могъл да ви извади от равновесие, е нечие желание да промени живота ви или отделни елементи от него.
/astrodata.bg

Публикувана на
10 Май 2022 година